Je li VMware Workstation siguran za korištenje ?

poruka: 4
|
čitano: 1.908
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
Je li VMware Workstation siguran za korištenje ?

Pošto neki ovdje na forumu da sam AV tester i trenutno koristim VBox, ali zanima me je li Vmware "safe" za korištenje ? Prvi put ga koristim i ne želim da mi pokvari laptop ili da mi ošteti sistem. Zbog toga se i čak bojim instalirati ga jer sam 6 puta morao install Windows 7 zbog jednog softvera :( Hvala svima za odgovor.

9 DA
0 NE
Malware Removal Expert|Security Software Reviewer|PC Geek and Expert|IT Technician|
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Je li VMware Workstation siguran za korištenje
Silwncer kaže...

Pošto neki ovdje na forumu da sam AV tester i trenutno koristim VBox, ali zanima me je li Vmware "safe" za korištenje ? Prvi put ga koristim i ne želim da mi pokvari laptop ili da mi ošteti sistem. Zbog toga se i čak bojim instalirati ga jer sam 6 puta morao install Windows 7 zbog jednog softvera :( Hvala svima za odgovor.

Imam VMWARE instaliran na windowsima 8 i ubuntu 14.04 te 14.10 i radi bez problema.

Ako mi možeš udovoljiti znatiželju; zbog kojeg si programa morao instalirati windows 7 puta?

SoSlI' bopummeH motlhbogh val.
17 godina
Xanzzu kaže...

Ako mi možeš udovoljiti znatiželju; zbog kojeg si programa morao instalirati windows 7 puta?

Vjerojatno je zbog Microsoftovog VirtualPC morao instalirati Windows 8 puta.

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
12 godina
odjavljen
Father_Dougal kaže...
Xanzzu kaže...

Vjerojatno je zbog Microsoftovog VirtualPC morao instalirati Windows 8 puta.

Zbog drivera pa čak i ZoneAlarma .

Malware Removal Expert|Security Software Reviewer|PC Geek and Expert|IT Technician|
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice