ovako na steamu mi je server uvijek zauzet..nikada nemogu downloadat eku igru..ama baš savki put je server busy....el možete mi pomoč..?
STEAM server busy
- poruka: 15
- |
- čitano: 4.461
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako na steamu mi je server uvijek zauzet..nikada nemogu downloadat eku igru..ama baš savki put je server busy....el možete mi pomoč..?
Probaj promjeniti download server u "settings" - "downloads-cloud" (ili tako nešto).
Iako, već postoji tema za Steam.
šta da točno napravim u tom settingsu?
Dakle, otvori Steam, u gornjem lijevom uglu klikni na Steam, zatim na settings, zatim na Downloads+Cloud, zatim Izaberi drugi server pod Download Region i restartaj Steam.
pa to sam i napravio..stavio sam njemačku ali je i dalje busy. :(
pokušaj se sa svojim accountom spojiti kod nekog frenda. ako tada proradi, nešto na tvom kompu ne valja. ako ni tada ne proradi, piši mail steam support-u. pod uvjetom da je account svarno tvoj i da si igru koju želiš skinuti zaista kupio. naime, bilo je dosta ti prjevara na temu besplatnih keyeva za neke igre na stramu. nadam se da to nisi radio.
živio!
ja sam pronašao ha** da imam besplatne igre.... kod frenda to radi..neznam zkj
ja sam pronašao ha** da imam besplatne igre.... kod frenda to radi..neznam zkj
Taj hack će ti donijeti više problema nego koristi. Em nećeš skinuti ni jednu hakiranu igru, niti ćeš više moči skinuti koju kupljenu igru na tom accountu.
kako?? moj frend sa foruma skida sve normalno i igra modern warfaare2 preko njega...
kako?? moj frend sa foruma skida sve normalno i igra modern warfaare2 preko njega...
Si ti bio kod njega i vidio? I moguće da je istina, ali večina tih hackova je blokirana u roku tjedan-mjesec dana i accounti su im bannani.
nee..reko mi je preko xfire....
Bolje se ti riješi tog haxa, pogotovo ako imaš koji original na njemu jer ode ti acc u roku mjesec dana sigurno...
nee..reko mi je preko xfire....
Da, to je jako legitimna potvrda.
isto mi je ... ni ovako nemam niti jednu igru na njemu.. šta god hoću downloadat i dalje je server busy :(
ta ti se greska yna pojavit ako koristi[ hak u nekim igrama