Zanima me da li postoji neki program koji je specijaliziran za pisanje matematičkih zadataka i formula...U Word-u to ide dosta sporo...Radi se o zadacima za fakultet
Program za pisanje matematičkih zadataka?
- poruka: 6
- |
- čitano: 13.915
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj sa Microsoft Math.
to je dodatak word-u...imam ja njega ali mi je malo sporo pisati u njemu pa me zanima da li postoji neko bolje rjesenje
U paketu uredskih aplikacija OpenOffice.org se nalazi program Math, koji je namenjen pisanju matematičkih formula. Jedini je problem što nije samostalan (koliko je meni poznato) već dolazi u skupu ostalih uredskih aplikacija.
Zanima me da li postoji neki program koji je specijaliziran za pisanje matematičkih zadataka i formula...U Word-u to ide dosta sporo...Radi se o zadacima za fakultet
Ako ti se da uloziti nesto malo vremena u ucenje, obavezno isprobaj LaTex. Ja sam nakon hrpe seminara koje sam napisao Word-u konacno probao napisati jedan u Latexu i izgleda genijalno. Ovdje ti je tutorial koji je napisan u Latexu pa si pogledaj kako to sve izgleda. Ako se odlucis za to, skini cijeli Latex paket sa hrpom dodataka OVDJE. Trebat ce ti i neki editor, a po meni jako dobar editor mozes skinuti OVDJE. Ja ti se jos u to ufuravam ali vecinu stvari koje neznam rijesavam u hodu. Probaj, neces pozaliti.