Program za pisanje matematičkih zadataka?

poruka: 6
|
čitano: 13.915
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zanima me da li postoji neki program koji je specijaliziran za pisanje matematičkih zadataka i formula...U Word-u to ide dosta sporo...Radi se o zadacima za fakultet

Sve je u životu 5, samo je renault 4

0 0 hvala 0
17 godina

Probaj sa Microsoft Math.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Program za pisanje matematičkih zadataka?

-već ga (vjerojatno) imaš...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

to je dodatak word-u...imam ja njega ali mi je malo sporo pisati u njemu pa me zanima da li postoji neko bolje rjesenje

Sve je u životu 5, samo je renault 4
17 godina
neaktivan

U paketu uredskih aplikacija OpenOffice.org se nalazi program Math, koji je namenjen pisanju matematičkih formula. Jedini je problem što nije samostalan (koliko je meni poznato) već dolazi u skupu ostalih uredskih aplikacija.

OpenOffice.org - Math OpenOffice.org - Math
Cloud computing vesti i recenzije: http://www.ictcloud.wordpress.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zambata kaže...

Zanima me da li postoji neki program koji je specijaliziran za pisanje matematičkih zadataka i formula...U Word-u to ide dosta sporo...Radi se o zadacima za fakultet

Ako ti se da uloziti nesto malo vremena u ucenje, obavezno isprobaj LaTex. Ja sam nakon hrpe seminara koje sam napisao Word-u konacno probao napisati jedan u Latexu i izgleda genijalno. Ovdje ti je tutorial koji je napisan u Latexu pa si pogledaj kako to sve izgleda. Ako se odlucis za to, skini cijeli Latex paket sa hrpom dodataka OVDJE. Trebat ce ti i neki editor, a po meni jako dobar editor mozes skinuti OVDJE. Ja ti se jos u to ufuravam ali vecinu stvari koje neznam rijesavam u hodu. Probaj, neces pozaliti.

Let's just say that if complete and utter chaos was lightning, he'd be the sort to stand on a hilltop in a thunderstorm wearing wet copper armour and shouting 'All gods are bastards'.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice