Bog ljudi,imam problem a to je: Instaliram zvucni driver sve pokrene instalaciju normalno pocne ali pri samom kraju javi mi eror (realtek high definition audio driver feilure!!)i prekine mi instalaciju kad odem u device menager pokazuje mi sve da je instalirano osven ima samo znak ,,!,, na realtek high definition audio,maticna ploca je foxconn, model:45cmx/45gmx/45cmx-k. i pokusao sam vise verzija realtek drivera r1.72 r1.93 i druge nece nikako uvjek javlja eror na kraju.POMOCCCCCCC
Problem za realtek driverom hitnooo!!!
- poruka: 11
- |
- čitano: 5.203
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vjerovatno imas ati gpu i podrzava hd zvuk e tu ti je problem unistaliraj ati high definition sound i windows hd sound te onda inataliraj driver za zvuk od maticne...
mislim da je to
Bog ljudi,imam problem a to je: Instaliram zvucni driver sve pokrene instalaciju normalno pocne ali pri samom kraju javi mi eror (realtek high definition audio driver feilure!!)i prekine mi instalaciju kad odem u device menager pokazuje mi sve da je instalirano osven ima samo znak ,,!,, na realtek high definition audio,maticna ploca je foxconn, model:45cmx/45gmx/45cmx-k. i pokusao sam vise verzija realtek drivera r1.72 r1.93 i druge nece nikako uvjek javlja eror na kraju.POMOCCCCCCC
imali ko da mi kaze direktan link do KB888111 patch jer pukoh trazuci nemogu da nadjem vise mi je .ako iko zna neka pise
Ovo je Asusov paket za zvuk za neku njihovu matičnu ali mislim da uz njega dobiješ i ovaj patch.
Ja sam imao slican problem. Spybot je stalno kocio instalaciju realtekovih drivera, tako da mozes probat iskljucit spybot ako ga imas pa onda probaj instalirat.
ovo je nemoguce kolko zivcira ccc,sad javlja eror isto ono failure ali jos dodatno pise error code:0x0000227, pomazite ako iko zna lijeka heh
ovo je nemoguce kolko zivcira ccc,sad javlja eror isto ono failure ali jos dodatno pise error code:0x0000227, pomazite ako iko zna lijeka heh
sredio sam ljudi sve,formatirao sam racunar i odpocetka samog sam prvo snimao zvucni driver sad radi okej,valjda sam pre toga snimao masu programa pa je imala neka smetnja sto nije dalo neznam,al sad radi super,hvala svima na pomoci.poz...