Pomoć oko linka

poruka: 7
|
čitano: 2.052
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoć oko linka iz Chipoteke

Majkemi nisan zna gdje staviti temu,a ovo je jedini forum koji poštujem i na kojem sam član,pitat ću ovde.Na ovom linku ima neki airbrush komplet koji bih htio nabaviti a vidim da je ovaj od 230 kn gore u odjeljku Boje i makete dostupan a doli pod oprema nedostupan.Zanima me je li to onda taj set ili samo neka navlakuša.Ako neko ima za prodaju ili link za jeftinije slobodno recite.Hvala

REVELL 39198 AIRBRUSH STARTER CLASS SET:

http://www.chipoteka.hr/?module=moduli%2Fshop&moduleS=index&moduleLinkID=22&search=airbrush&traziField=airbrush

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pomoć oko linka

Nisam skužio šta pitaš, ali jedno sam siguran, chipoteka nije navlakuša. Pouzdana trgovina sto posto ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoć oko linka

ma znan da nije navlakuša ali ipak pri kupnji grafičke vidio san da piše 2Gb memorije ddr5,kupio par sitnih el. komponenti koje nakon kratkog vremena crknu,ali dobra je trgovina,ima svega,moje pitanje je je li to iz linka cijeli kit sa špricaljkom,bocom komp. zraka i par boja ili samo neka maketa ko što piše u naslovu

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Re: Pomoć oko linka

pa pogledaj malo bolje...

jedan je Revell 39198, a drugi Revell 39200...dakle dva različita proizvoda

a što se dobije pojma nemam, imaš lijepo broj pa ih nazovi i pitaj...

TROLLBUSTER // ima tko jači?? treba mi pogurat auto :)
15 godina
neaktivan
Pomoć oko linka

pa nisam ni mislio da je to isti proizvod samo ne znam je li to funkcionalna šprica ili samo model jer je u kategoriji modela...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Re: Pomoć oko linka iz Chipoteke
veki je car kaže...

Na ovom linku ima neki airbrush komplet koji bih htio nabaviti a vidim da je ovaj od 230 kn gore u odjeljku Boje i makete dostupan a doli pod oprema nedostupan.

veki je car kaže...

pa nisam ni mislio da je to isti proizvod samo ne znam je li to funkcionalna šprica ili samo model jer je u kategoriji modela...

ajd pročitaj što si napisao...po ovom gore piše da si mislio da je isti...probaj pisat postove sa više smisla...

imaš na njihovoj stranici broj telefona, do sad si već mogao milion puta nazvat...

TROLLBUSTER // ima tko jači?? treba mi pogurat auto :)
15 godina
neaktivan
Pomoć oko linka

a jbg nisan ni gleda,moj bed,hvala na upozorenju

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice