Playclaw - Snimajte gameplay bez usporavanja

poruka: 12
|
čitano: 3.878
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Playclaw

Ovako radi se odlicnom programu za snimanje gameplaya i sl. koji ne uzrokuje skoro nikakve probleme u igri i ima dosta drugi mogucnosti https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8DcFRsfGLlA . Trail veziju mozete skinuti na njihovoj sluzbenoj stranici:http://www.playclaw.com/index.php

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Playclaw

Skida se pa da vidimo :)

www.tv.ultimax.info ----softmodam sve Nintendo Wii konzole----
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Primjetio sam dva problema sa playclaw-om:

1. WEI indeks mi je 6.0 za grafičku kad je playclaw uključen, a 7.9 bez playclawa

2. 3Dmark11 se pojavi kao bijeli prozor

Potrošio sam malo vremena da istražim da je zapravo playclaw bio krivac za ta dva problema gore. Inače, sve ostalo funkcionira ok.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Playclaw - Snimajte gameplay bez usporavanja
Sil kaže...

1. WEI indeks mi je 6.0 za grafičku kad je playclaw uključen, a 7.9 bez playclawa

Pa kada ocito playclaw koristi GPU za enkodiranje videa. To ti je kao da kazes da ti je CPU sporiji na benchmarku kada u pozadini vrtis Folding@home :D

Jedini nacin da dobijes mogucnost snimanja videa u realnom vremenu bez ikakvog udara na perfomanse jest koristenjem nekakvog dediciranog hardverskog enkodera.

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
17 godina

Koja su ograničenja trial verzije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ivan(4) kaže...

Koja su ograničenja trial verzije?

Registration will remove all restrictions of trial version and you will get:

• No watermarks on captured video;
  • No time limit for Voip overlays;
  • One year of free updates (read more below);

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
rustweaver kaže...
Sil kaže...

Pa kada ocito playclaw koristi GPU za enkodiranje videa. To ti je kao da kazes da ti je CPU sporiji na benchmarku kada u pozadini vrtis Folding@home :D

Jedini nacin da dobijes mogucnost snimanja videa u realnom vremenu bez ikakvog udara na perfomanse jest koristenjem nekakvog dediciranog hardverskog enkodera.

Da, ali poanta je u tome da playclaw ne bi trebao ništa raditi za vrijeme benchmarka jer nije pokrenuto snimanje. Pogrešno sam se izrazio izgleda... Pod uključen sam mislio da je u trayu i čeka akciju.

15 godina
neaktivan
Sil kaže...

Da, ali poanta je u tome da playclaw ne bi trebao ništa raditi za vrijeme benchmarka jer nije pokrenuto snimanje. Pogrešno sam se izrazio izgleda... Pod uključen sam mislio da je u trayu i čeka akciju.

Tesko je ovako napamet pricati sto neki program doista radi kada "nista ne radi". Ako koristi GPU za enkodiranje posve je moguce da enkoderov kernel koji je ucitan u GPU driver nekako ometa normalno funkcioniranje graficke kartice.

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
16 godina

Zna li neko di se može nabavit on druga verzija? Može u pm.

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Probajte jos i Bandicam, ima mnostvo opcija (u svim pogledima je bolji od npr. FRAPSA)

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam pitanje za PlayClaw, naime htio bi da mi recorda zvuk iz mica samo kad stisnem hotkey, i ja bi htio da bi hotkey bude mousebutton4, ali ne mogu stavit, ne prima, probam stavit 1, caps, ili neko slovo to sve radi. ali mousebutton ne radi, i tilda također ne radi...
Jel postoji mogućnost da se to kako izmjeni?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tox2401 kaže...

Imam pitanje za PlayClaw, naime htio bi da mi recorda zvuk iz mica samo kad stisnem hotkey, i ja bi htio da bi hotkey bude mousebutton4, ali ne mogu stavit, ne prima, probam stavit 1, caps, ili neko slovo to sve radi. ali mousebutton ne radi, i tilda također ne radi...
Jel postoji mogućnost da se to kako izmjeni?

U novoj verziji imas imas tu opciju, tj imas svaki audio kanal s tom opcijom.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice