preporučitemi neki photoshop koji je vama najbolji i da je jednostavan za korištenje
photoshop
- poruka: 21
- |
- čitano: 2.047
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja imam cs4 al najbolje je da počneš sa cs3
wtf?? svi su isti skoro... photoshop cs5
cs5 ima sve sto i prethodni i zasto bi onda pocinjao s prethodnima? wtf???..isto ti je sucelje
cs5 je woo hoo bio ga imao al cs4 mi je dosta
Svaki PS je "isti", samo svaka nova verzija donosi poboljšanja.
Ne znam kakve su to gluposti sa započinjanjem učenja na staroj verziji programa. Ako misliš radit u nečem, uzmi zadnju verziju!
Kao da bi u školi, na informatici, počinjali sa Win98 ili još gore, sa DOSom. Bože mili...
imam taj ps žel nešto drugo
haha prvi sat informatike, sjedas za pc upalis pa vidis win98
U skladu sa preporukom gore - MS Paint. Di ćeš jednostavnije.
Svašta...
Uzmi tutoriale za CS4 i radi u CS5, ionako su 90% jednaki po opcijama. Osim što ćeš znat radit u CS4, naučit ćeš CS5 a kasnije kad se pojave novi tutovi, pogledaj njih da naučiš nove mogućnosti CS5.
ah kužim ti želiš koji drugi program onda nabavi gimp
niti jedan photoshop nije jednostavan za korištenje, ali kao što većina ovdje kaže, ako želiš učiti kreni od posljednje verzije odnosno cs5.
uredu onda ću se snać sa cs5 koji i sad imam
niti jedan photoshop nije jednostavan za korištenje, ali kao što većina ovdje kaže, ako želiš učiti kreni od posljednje verzije odnosno cs5.
jako se lako naučiti na njega. počneš sa brushevima, malo filtera, layer opcija...kasnije ideš na bolje i skužiš da je bolje nego da si uzeo neki drugi program. ja se bolje kužim u photoshop nego u paint.
@autor: za početak photoshopiranja se odma valja baciti na cs5. nije skroz drugi program. svaki tutorijal za photoshop će valjati i na cs3, cs4 i cs5(dakako, tutorijali za nove cs5 stvari neće radit na prijašnjima). cs5, nikad staro, samo naprijed.
kreni od cs5 ali se naoružaj sa dosta tutuorijala koji će ti pomoći sa upoznavanjem programa pa i kasnije zahtjevnijoj izradi slika
ovdje možeš nać tone tuta https://www.youtube.com/user/IceflowStudios
a sto mu preporucujete najnoviji o.0 valjda treba krenuti sa nekim sa manje opcija-jednostavnijim
preporucujem cs1 ili cs2,cs2 po meni savrsen
a sto mu preporucujete najnoviji o.0 valjda treba krenuti sa nekim sa manje opcija-jednostavnijim
tako treba najprije sa nekim as manje opcija onda sa malo vise opcija i tako dalje, poceti sa cs5 odmah je kao da dođeš u 1.razred i već te učiteljica pita šta je pluskvamperfekt
ili ne.
cs5 ima sve funkcije ko i stariji photoshopovi i nema opće razloga početi sa starijim. svaki tutorijal za cs1 ili 2 ćeš uspijeti i na cs5, čak i bolje. sa novim alatom je jednostavnije jer se iz verzije u verziju stari alati unapređuju, postaju precizniji, pametniji itd.