photoshop

poruka: 21
|
čitano: 2.045
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
photoshop

preporučitemi neki photoshop koji je vama najbolji i da je jednostavan za korištenje

živi život kako spada probaj sve ne moj da te niko spriječi JER JE SAMO JEDAN ŽIVOT I TVOJ JE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
photoshop

ja imam cs4 al najbolje je da počneš sa cs3

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: photoshop

wtf?? svi su isti skoro... photoshop cs5

cs5 ima sve sto i prethodni i zasto bi onda pocinjao s prethodnima? wtf???..isto ti je sucelje

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 19:51 (dado16).
15 godina
neaktivan
photoshop

cs5 je woo hoo bio ga imao al cs4 mi je dosta

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
photoshop

Svaki PS je "isti", samo svaka nova verzija donosi poboljšanja.

PSN: filip99
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
photoshop

Ne znam kakve su to gluposti sa započinjanjem učenja na staroj verziji programa. Ako misliš radit u nečem, uzmi zadnju verziju!

Kao da bi u školi, na informatici, počinjali sa Win98 ili još gore, sa DOSom. Bože mili...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
photoshop

imam taj ps žel nešto drugo

živi život kako spada probaj sve ne moj da te niko spriječi JER JE SAMO JEDAN ŽIVOT I TVOJ JE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
photoshop

haha prvi sat informatike, sjedas za pc upalis pa vidis win98

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

U skladu sa preporukom gore - MS Paint. Di ćeš jednostavnije.

Svašta...

Uzmi tutoriale za CS4 i radi u CS5, ionako su 90% jednaki po opcijama. Osim što ćeš znat radit u CS4, naučit ćeš CS5 a kasnije kad se pojave novi tutovi, pogledaj njih da naučiš nove mogućnosti CS5.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
photoshop

ah kužim ti želiš koji drugi program onda nabavi gimp

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

niti jedan photoshop nije jednostavan za korištenje, ali kao što većina ovdje kaže, ako želiš učiti kreni od posljednje verzije odnosno cs5.

16 godina
neaktivan
Da,gimp je najbolja alternativa photoshopu pa probaj onda gimp.mada nevidim zašto tražiti nešto više od photoshopa..
16 godina
photoshop

uredu onda ću se snać sa cs5 koji i sad imam

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 20:03 (michael).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

niti jedan photoshop nije jednostavan za korištenje, ali kao što većina ovdje kaže, ako želiš učiti kreni od posljednje verzije odnosno cs5.

jako se lako naučiti na njega. počneš sa brushevima, malo filtera, layer opcija...kasnije ideš na bolje i skužiš da je bolje nego da si uzeo neki drugi program. ja se bolje kužim u photoshop nego u paint.

@autor: za početak photoshopiranja se odma valja baciti na cs5. nije skroz drugi program. svaki tutorijal za photoshop će valjati i na cs3, cs4 i cs5(dakako, tutorijali za nove cs5 stvari neće radit na prijašnjima). cs5, nikad staro, samo naprijed.

Dočekali...10.11. The MW2
15 godina
neaktivan
photoshop

ja fotošopiram već nekih 20 dana i evo mojih rezultata

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
photoshop

kreni od cs5 ali se naoružaj sa dosta tutuorijala koji će ti pomoći sa upoznavanjem programa pa i kasnije zahtjevnijoj izradi slika

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
photoshop

ovdje možeš nać tone tuta https://www.youtube.com/user/IceflowStudios

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
photoshop

a sto mu preporucujete najnoviji o.0 valjda treba krenuti sa nekim sa manje opcija-jednostavnijim

preporucujem cs1 ili cs2,cs2 po meni savrsen

dore 2 cuo
Moj PC  
1 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

a sto mu preporucujete najnoviji o.0 valjda treba krenuti sa nekim sa manje opcija-jednostavnijim

tako treba najprije sa nekim as manje opcija onda sa malo vise opcija i tako dalje, poceti sa cs5 odmah je kao da dođeš u 1.razred i već te učiteljica pita šta je pluskvamperfekt

15 godina
neaktivan
photoshop
Acta,non verba.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

ili ne.

cs5 ima sve funkcije ko i stariji photoshopovi i nema opće razloga početi sa starijim. svaki tutorijal za cs1 ili 2 ćeš uspijeti i na cs5, čak i bolje. sa novim alatom je jednostavnije jer se iz verzije u verziju stari alati unapređuju, postaju precizniji, pametniji itd.

Dočekali...10.11. The MW2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice