Legalni Windowsi ili ne? zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 3.255
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Legalni Windowsi ili ne?

Zanima me da li je legalno skinuti windowse preko torrenta (npr piratebay), instalirati ih i aktivirati kljucem kojeg sam platio? Odnosno kupio sam windowse ali zbog loseg interneta skinuti se mogu jedino torrent protokolom a stranica s koje moram skinut ne nudi tu opciju. Znaci, 'ilegalno' skinuti windowsi aktivirani vlastitim placenim kodom su legalni ili ne?
zahvaljujem unaprijed 

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Legalni Windowsi ili ne?
nekifrik1 kaže...

Zanima me da li je legalno skinuti windowse preko torrenta (npr piratebay), instalirati ih i aktivirati kljucem kojeg sam platio? Odnosno kupio sam windowse ali zbog loseg interneta skinuti se mogu jedino torrent protokolom a stranica s koje moram skinut ne nudi tu opciju. Znaci, 'ilegalno' skinuti windowsi aktivirani vlastitim placenim kodom su legalni ili ne?
zahvaljujem unaprijed 

Ako su čista, tzv. "untouched" verzija, legalno je aktivirati ih tim kodom.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
neaktivan

a ukoliko nije? i kako to mogu znati?

14 godina
Legalni Windowsi ili ne?

Samo traži retail iso i nećeš imati problema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pokusao sam sad, sto se tice win xp ima ali za win 7 i win 8 nisam nasao. Znaci ukoliko nije retail verzija moze se smatrat da imam 'ilegalne' windowse?

14 godina
Legalni Windowsi ili ne?

Bilo kakav iso koji potiče od MS-a.. Imaš na MDL forumu dosta tih linkova

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
nekifrik1 kaže...

Ako si skinuo točno ono što si platio tada to ne bi trebalo biti ilegalno.

Recimo imaš Windows XP pro licence key, u teoriji bilo koji Windows XP pro image koji u sebi ne sadrži i nešto što nisi platio bi trebao biti ok, neovisno o tome gdje si ga nabavio.

What Andy giveth, Bill taketh away.
16 godina
nekifrik1 kaže...

Pokusao sam sad, sto se tice win xp ima ali za win 7 i win 8 nisam nasao. Znaci ukoliko nije retail verzija moze se smatrat da imam 'ilegalne' windowse?

Windows 7 ,sve verzije ,potpuno legalne. {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
14 godina

Lik je rekao da mu paše torrent

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice