Lagganje u cod2

poruka: 2
|
čitano: 1.400
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Lagganje u cod2

ovako,instaliro sam novi windows,instaliro sam sve programe koje sam uvjek prije imao,prije mi sve bilo u redu sa cod2 grafiku sa mstavio do kraja i skroz mi malo ona laggal ali sam ipak vratio na malo losije ,ali sada stavim do kraja nemogu igrati uopce i stavim skroz sve na naj losije opet mi lagga ali onako malo ali ipak nemogu bas nekoga killat i to ovako dati cu vam svoju konfiguraciju isto pa vidite i recite mi sto da napravim....

imam ms windows xp professional sp2 ,amd athlon xp od 1.8 ghz-a,ati radeon  hd 3850 agp,i 1,5 gb rama uglavnom imam sve najlosije djelove osim graficke kupio novu prije nekih 2 mjeseca

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2009 16:38 (banjko).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lagganje u cod2

Što se tvojeg kompa tiče, za CoD2 ti je konfiguracija i više nego solidna, jedino ti ovaj AMD-ov procesor koči grafičku tako da ona neće moći iskoristiti puni potencijal, no i ovako kako jeste morao bi igrati CoD2 bez ikakvih problema.

Ono što mi prvo pada napamet za ove "sitne laggove" koje navodiš jesu opcije u igri.

Imaš u opcijama stavke "Sync Ever Frame" i "Optimize for SLI".

Kad uključiš te dvije opcije ili pogotovo ovu potonju onda dolazi do onakvih laggova koje si ti opisao, jer ti imaš u svojem računalo jednu grafičku karticu. Tako da ti ja kao prvo savjetujem da pogledaš te dvije opcije i obavezno ih stavi na "No" ukoliko su uključene.

Zapravo, ako su te dvije opcije bile uključene, kada ih isključiš problem bi ti trebao biti riješen.

Najnovije vijesti iz svijeta filmske industrije: http://twitter.com/filmanje
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice