Probaj austriju

Probaj austriju
Jel se vama ponekad dogodi na Serenu da ne nađe niti jedan link (koristim RD)..i onda dole desno piše no stream file available..ili tako nešto.
Sinoć sam npr htio gledati posljednju epizodu Big Bang Theory i to mi je javilo. Onda odem na Elementum i normalno mi nađe hrpu linkova.
Mozda su trenutno imali nekakvu grešku..
Quasar za Kodi v18, radi provjereno
https://github.com/logon84/plugin.video.quasar/releases/tag/v0.9.789
i onda skinuti burst 0.6.0
Quasar za Kodi v18, radi provjereno
https://github.com/logon84/plugin.video.quasar/releases/tag/v0.9.789
i onda skinuti burst 0.6.0
uf kako san se zajeba, to je verzija za android i ne radi na windowsima, barem meni.. sad ponovo namištat ispočetka cili kodi bezveze aaa
Ja imam PIA VPN negativna strana je sto nema HR server pa ti je geolakcijski sadrzaj iz HR i dalje nedostupan pozitivno je sto kosta 39dolara godisnje i ima puno servera. Meni propusti skoro punih 100mbit ovisno o serveru.
Kako namjestiti real debrid
PIA i Netflix USA ne idu?
Ja imam PIA VPN negativna strana je sto nema HR server pa ti je geolakcijski sadrzaj iz HR i dalje nedostupan pozitivno je sto kosta 39dolara godisnje i ima puno servera. Meni propusti skoro punih 100mbit ovisno o serveru.
Kako namjestiti real debrid
PIA i Netflix USA ne idu?
Nix.
Imam dva problema vezano za adon seren.
Prvo, brzina koju imam od ISP je 170-180 mbps što bi po pisanju ranijih nekih kolega trebalo biti dovoljno za gledanje 4K filmova na serenu. Međutim, kod mene to ne ide. Evo recimo pokušao sam danas pokrenuti Fallout koji je čini mi se težak oko 80-90 GB i ne ide, od starta odmah počne štucati.
Drugo, kad je u pitanju ovaj adon rijetko koji film mogu pogledati od početka do kraja a da u jednom trenutku u toku filma ne dobijem ovu poruku na slici ispod. Pritom, film i dalje ide uredno u pozadini samo ovo stoji na ekranu. Čim stisnem OK ili bilo šta drugo na daljincu, izbaci me iz filma i vrati na listu. Ima li iko ideju zbog čega se ovo dešava? Istu stvar sam primjetio i kod mog starog, on Seren koristi na mi boxu. Kod mene se dešava to na Sony tv
Kojem npr playeru? Govoriš o problemu 1 ili 2?
Ja imam kodi sa ds playerom i mad vr i nista nestuca kod velikih filmova. Ta poruka se desava i na drugim adonima ako pokusavas nesto pustiti pa prekines i onda pustis neki drugi izvor doduse desava mi se rijetko.
Kako instalirati neki drugi player na kodi android?
Ja imam kodi sa ds playerom i mad vr i nista nestuca kod velikih filmova. Ta poruka se desava i na drugim adonima ako pokusavas nesto pustiti pa prekines i onda pustis neki drugi izvor doduse desava mi se rijetko.
Tvrdim ti odgovorno da nista ne radim ovo sto si napisao da bi ta poruka izbacila. I samo na serenu ovo dobijem, nikad ninajednom drugom addonu nisam ovo dobio
Na Android se nemoze ali na Windows se moze kodi sa ds playerom instalirat i koristiti punu mad vr podrsku i sam tako gledam vec dugo. Navodno kodi 17.6 ima problem sa dekodiranjem odredenih 4k filmova dok kodi 18 to nema. Osobno ostajem na 17.6 ds player dok radi nediram nista jel onda se najcesce nesto pokvari 😂
Na Android se nemoze ali na Windows se moze kodi sa ds playerom instalirat i koristiti punu mad vr podrsku i sam tako gledam vec dugo. Navodno kodi 17.6 ima problem sa dekodiranjem odredenih 4k filmova dok kodi 18 to nema. Osobno ostajem na 17.6 ds player dok radi nediram nista jel onda se najcesce nesto pokvari 😂
Na svakoj platformi moš namistit external player triba konfigurirat playercorefactory.xml.
Tvrdim ti odgovorno da nista ne radim ovo sto si napisao da bi ta poruka izbacila. I samo na serenu ovo dobijem, nikad ninajednom drugom addonu nisam ovo dobio
Obzirom na uređaje na kojima gledaš mogu samo pretpostavit da Seren ima svoj addon cache(obično ga sprema u folder addona) tj. zaobilazi Kodijev zadani video cache koji koristi RAM(mislim da je 60 MB RAM-a zadano). Moguće da se i varam...
Obzirom na uređaje na kojima gledaš mogu samo pretpostavit da Seren ima svoj addon cache(obično ga sprema u folder addona) tj. zaobilazi Kodijev zadani video cache koji koristi RAM(mislim da je 60 MB RAM-a zadano). Moguće da se i varam...
Pa ima li rješenje neko?
Pa ima li rješenje neko?
Ne vidim opciju u Serenu za upravljanje veličinom cacha, jedino ručno ga obrisat. Probaj prvo to napravit pa pusti i vidi oće radit. Moš obrisat i Kodijev cache iz androida(postavke>aplikacije).
Meni to 'smrdi' na manjak storage-a, pogotovo jer kako kažeš neke datoteke usrid reprodukcije bacaju onu grešku...
Pa ima li rješenje neko?
Ne vidim opciju u Serenu za upravljanje veličinom cacha, jedino ručno ga obrisat. Probaj prvo to napravit pa pusti i vidi oće radit. Moš obrisat i Kodijev cache iz androida(postavke>aplikacije).
Meni to 'smrdi' na manjak storage-a, pogotovo jer kako kažeš neke datoteke usrid reprodukcije bacaju onu grešku...
da, rijetko koji film mogu odgledati od početka do kraja a da ne dobijem ovu poruku..ono što je zanimljivo da se pritom seren ne sruši, film ide uredno i dalje ali moraš stisnuti bilo šta da makneš ovaj prozor i onda izađe iz addona i vrati na listu filmova..isti problem se dešava kako na Sony tv tako i na mi boxu
Pozdrav,
Kakva je situacija s add-onovima za titlove? Na verziji 17 mi ne radi nijedan add-on već dulje vrijeme?
Koji add-on bi preporučili za engleske titlove da najbolje prepozna odgovarajuće titlove.
Hvala
Subscene i opensubtitles rade na kodi 17.6
Instalirao sam nedavno Tempest i vidim da povlači dosta full hd linkova,a nemam ni Real Debrid ni Premiumize. Jesu to stvarno full hd filmovi i serije ili prevara (pogledao sam neke serije,izgleda dobro,ali nisam ekspert za takve stvari)?
Instalirao sam nedavno Tempest i vidim da povlači dosta full hd linkova,a nemam ni Real Debrid ni Premiumize. Jesu to stvarno full hd filmovi i serije ili prevara (pogledao sam neke serije,izgleda dobro,ali nisam ekspert za takve stvari)?
Shift+Ctrl+O za vidit informacije o videu tipa bitrate, rezoluciju moš vidit i na info screenu(I) ili tipkom O.
Provjerio sam,stvarno je full hd,za poznatije filmove čak povlači 4k Tempest tako da se radi o jako dobrom addonu.
Dobar, stvarno dobar, ovoliko 4k strimova i fhd dosad nisam video, ni na Serenu, a bogami ni na Exodus 6.o (ne pominjem Exodus 8), svaka cast
Ako netko želi provat/koristit premiumize servis kroz kodi (vpn, premium linkovi za serije, filmove...) nek pošalje pm pa se dogovorimo. Servis je vrhunski i nema zadrške kod prikazivanja spomenutog materijala sve ide glatko. Preporuka add-ona gaia ali kao i svaki servis radi u bilo kojem drugom addonu koji podrzava ovakve servise mada gaia odoljeva zubu vremena i za sada podrska odlicna i prisutna.
Pozdrav,
Kodi mi pušta turske titlove i hrvatske jedne preko drugih,a ako ugasim titlove,turski svejedno ostaju.
Također na početku serije preko ekrana piše uloaded to www.vShare.io.
“Hosters With Captchas” je ugašen.
To mi se događa na android tv-u.
Molim vas za pomoć.
Pozdrav,
Kodi mi pušta turske titlove i hrvatske jedne preko drugih,a ako ugasim titlove,turski svejedno ostaju.
Također na početku serije preko ekrana piše uloaded to www.vShare.io.
“Hosters With Captchas” je ugašen.
To mi se događa na android tv-u.
Molim vas za pomoć.
to ti je do addona sa kojim gledas filmove, povlaci snimke sa neke stranice koja je turska i ima hardsubse na turskom...Ja sam ignorirao te linkove i pokretao druge