Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.920.953
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Kako se namjesti u kodiju u skinu ( bilo kojem ) da ima ono da sam izbaci novo dodane filmove, serije već na početnom zaslonu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: XBMC(KODI) Addonsi

to u opcijama skina moraš namistit pod home window, a svaki skin opet nudi različite mogučnosti

13 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Decki probajte RedBoxTV za Android.Imate puno programa za gledat,nemogu vjerovat da vecina radi i da je ovo na Google Playu.EDIT:Sad ga nema na GP ali tu si mozete skinut,sportskih programa ima puno  

https://www.redboxtv.net/

Ja sam si skinuo BlueStacks za windows,instalirao RedBoxTV i gledam sad preko kompa,probajte super je.Upravo gledam Sky F1 and test Formule 1 :) 

Ako nemate slike u BlueStacks instalirajte Vlc s Google Play(Tnx Switch)

Omg slike su naopacke,sry zbog toga decki,nedam mi se sad to vrtit :( Na kompu su ok,svasta

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.2.2018 5:27 (Blade Runner31).
Moj PC  
5 0 hvala 5
13 godina

sta si kucao u search da bi dobio Redbox ?  . Probao sam zajedno odvojeno i nema  ga

13 godina
neaktivan
error_666 kaže...

sta si kucao u search da bi dobio Redbox ?  . Probao sam zajedno odvojeno i nema  ga

Evo ovdje si skini,sad ga ni ja ne vidim u GP  https://www.redboxtv.net/

13 godina
FileFicho kaže...
ibirkic kaže...

Ekipa, ima li tko od vas problema sa real debrid linkovima? KOristim rd već godinu dana i nikad problema do nedavno. Koji god link kliknem brzina ne ide preko 2Mbit/s, sto u prijevodu znači da ne mogu gledati hd filmove i serije jer se neće buffera. Prešao sam nedavno na optima telekom i sad nemam pojma da li je možda do njih nešto. Speedtest daje 60/10 brzinu bez problema, ping je zanemariv. Youtube loada bez frke. Da li je moguće da optima na neki način ubija brzinu na rd linkovima? Instalirao sam Quasar i on mi isto radi bez problema, ali mi nije jasno što je sa rd linkovima.

Ja sam u zadnja 3 dana pogledao 5 filmova sve u 1080p rezi i to one BluRay verzije po 15/20 GB i niti jednom mi nije došlo do buffera. Imam T-com net, 50/10.

Ne znam. Vjerojatno optima ima svoje prste u tome. Presao na alldebrid, za sad sve radi kako spada.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.2.2018 20:14 (ibirkic).
12 godina
XBMC(KODI) Addonsi

jel ima tko real debrid da je voljan posudit racun da skinem par stvari...

0 0 hvala 0
13 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Da li je tko uspjesno instalirao addonse na XBOX ONE? Gledao sam da je moguce, ali iskreno bojim se bana.

everyday i'm shuffling...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
ibirkic kaže...

Ekipa, ima li tko od vas problema sa real debrid linkovima? KOristim rd već godinu dana i nikad problema do nedavno. Koji god link kliknem brzina ne ide preko 2Mbit/s, sto u prijevodu znači da ne mogu gledati hd filmove i serije jer se neće buffera. Prešao sam nedavno na optima telekom i sad nemam pojma da li je možda do njih nešto. Speedtest daje 60/10 brzinu bez problema, ping je zanemariv. Youtube loada bez frke. Da li je moguće da optima na neki način ubija brzinu na rd linkovima? Instalirao sam Quasar i on mi isto radi bez problema, ali mi nije jasno što je sa rd linkovima.

uzeo kako rekoh i ja za probu na 15 dana RD, i da, ispada vise 720p i 1080p izvora, isprobao na terrariumu, nisam naisao na 4k od  serija koje sam gledao (koje znam da idu u 4k na netflixu).

imam isti problem, net je stabilan, sve je na zicu, brzina je 100mpbs upload i download (iskon),ali ti real debrid linkovi mi losije performaju nego ovi koji ispadaju standardno (dizison, diziking), steka i zapinje,a vidim da nema ni uhd materijala tako da sumnjam da cu ostavit si to.

roby27 kaže...

ma nista taj real debrid, cisto su sumnjam da i ima 4k da nebi bio visok bitrate kao na torentima jer i ovako 1080p sto sam gledao bez RD nije ni blizu quality kao torenti

imas tu nesto 4k hdr 10bit sadrzaja preporuka za dokumentarce https://rarbgmirror.org/torrents.php?category=52&page=1

da, izgleda da mi je to sudbina, samo moram eksterni hard nabavit.

btw taj 4k sadrzaj kojeg skinem na pc, jeli moguce moguce emitirati  s pc-a na android tv?

10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

svaka cast momcima sto su uradili ovaj build Phoenix reborn, nema sta nema, skoro nista vise ne treba imati na kodiju, i sljaka skoro sve, od radio stanica, IPTV lista, do filmova, serija, XXX ....

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
dadotb kaže...

svaka cast momcima sto su uradili ovaj build Phoenix reborn, nema sta nema, skoro nista vise ne treba imati na kodiju, i sljaka skoro sve, od radio stanica, IPTV lista, do filmova, serija, XXX ....

http://www.wirelesshack.org/how-to-install-phoenix-add-on-kodi-17-krypton.html jel to taj? sa tog linka kad odem na korak 10, tj. 11 ne nudi mi ga, isprobano i na tv i na pc.

http://phoenixrebornbuild.com.hr/phoenixrepo/ - da li je ovaj "source" link ispravan?

edit: ispravno sve, proradilo

so we agree? i wont tell anyone if you dont.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2018 20:20 (qwxy).
16 godina
protjeran
XBMC(KODI) Addonsi

Koju verziju da stavim na najnoviji Raspberry Pi?
Uopće se ne snalazim s add-onovima. Ima li što besplatno za serije i filmove? Nije bitna kvaliteta. Samo da radi.

Nije za mene pa sam izgubljen. Ja si skidam filmove i torrente. To mi je bolje.

0 0 hvala 0
10 godina
kurjeoko kaže...
ibirkic kaže...

uzeo kako rekoh i ja za probu na 15 dana RD, i da, ispada vise 720p i 1080p izvora, isprobao na terrariumu, nisam naisao na 4k od  serija koje sam gledao (koje znam da idu u 4k na netflixu).

imam isti problem, net je stabilan, sve je na zicu, brzina je 100mpbs upload i download (iskon),ali ti real debrid linkovi mi losije performaju nego ovi koji ispadaju standardno (dizison, diziking), steka i zapinje,a vidim da nema ni uhd materijala tako da sumnjam da cu ostavit si to.

roby27 kaže...

ma nista taj real debrid, cisto su sumnjam da i ima 4k da nebi bio visok bitrate kao na torentima jer i ovako 1080p sto sam gledao bez RD nije ni blizu quality kao torenti

imas tu nesto 4k hdr 10bit sadrzaja preporuka za dokumentarce https://rarbgmirror.org/torrents.php?category=52&page=1

da, izgleda da mi je to sudbina, samo moram eksterni hard nabavit.

btw taj 4k sadrzaj kojeg skinem na pc, jeli moguce moguce emitirati  s pc-a na android tv?

Ja neznam kod Vas, ali RD je nesto bez cega se kodi nemoze zamisliti. Tacno da nemas zasad 4k materijala, ali je slika i audio 5.1 nesto bez cega se gledanje filmpva i serija ne moze gledati

12 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

pozdrav, jel postoji neki addon na kojem mogu gledat US programe sa hrvatskim prijevodom poput cbs kanala itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

CroDexter 

Koju verziju čega?

Ako hoćeš Kodi odi na stranaice od Libreelec-a i tamo imaš sve opisano kako se instalira kodi za RPI. 

Imaš njihov tool za instalaciju. Odabereš model i ona sam odradi sve.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2018 20:29 (izzy007).
15 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Ekipa,

Zna li tko kako podesiti u Phoenix Reborn buildu da se u dijelu filmovi s prijevodom vidi na ekranu film? Kad odaberemo film, čuje se prvih 10 sekundi zvuka uz zatamnjenu sliku i to je to.... Nakon toga vrijeme filma ide i odbrojava ali se na ekranu ne događa ništa.

Ostalo iz toga addona radi normalno.

Kodi je instaliran na Android tabletu.

Unaprijed hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2018 14:21 (Mujo05).

0 0 hvala 0
10 godina

Jesi probao promijeniti hardversku akceleraciju?Ako je upaljena-ugasi je,a ako je ugašena-upali je..

15 godina
neaktivan
sibica kaže...

Jesi probao promijeniti hardversku akceleraciju?Ako je upaljena-ugasi je,a ako je ugašena-upali je..

Da, i bilo je do toga 

Svaka čast, zahvalna obitelj 😀

13 godina
neaktivan
Mujo05 kaže...
sibica kaže...

Da, i bilo je do toga 

Svaka čast, zahvalna obitelj 😀

Javi obitelji nek klikne hvala covjeku :D :D

7 godina
neaktivan
Nema cbs ali u phoenix reborn addonu imaš hbo, fox, cinstar, axn i još dosta drugih kanala s prijevodom ako ti to igra ulogu
12 godina

Moze link na neki instal tutorial tog phoenix reborna...hvala

15 godina
Ima li koji addon za live stream NBA-a?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

POzdrav! Zašto mi phoenix reborn neće da pokrene domaće serije. Dođe do epizoda i kad kliiknem epizodu pokrene se krug ali se opet vrati na biranje epizode. Isto tako je i kod domaćih filmova. Sve ostalo radi. Windowsi 10 sa upaljenim win. defenderom. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
izzy007 kaže...
Ima li koji addon za live stream NBA-a?

https://www.reddit.com/r/nbastreams/new/

12 godina
protjeran
XBMC(KODI) Addonsi

Ekipa , totalnio sam laik sta se tice kodia i nekontam to previse . Ako mi netko moze u kratkim crtama rec sto je potrebno sve napraviti da gledanje serija , filmova , livestreamova ili jos bolje ako postoji neki video koji objasnjava  . Kodi mi je na sonyevom tvu . Hvala i izvinite sta ulijecem ko padobranac .  

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adict kaže...

Ekipa , totalnio sam laik sta se tice kodia i nekontam to previse . Ako mi netko moze u kratkim crtama rec sto je potrebno sve napraviti da gledanje serija , filmova , livestreamova ili jos bolje ako postoji neki video koji objasnjava  . Kodi mi je na sonyevom tvu . Hvala i izvinite sta ulijecem ko padobranac .  

za početak:

http://www.wirelesshack.org/how-to-install-incursion-kodi-addon.html

http://www.wirelesshack.org/how-to-install-aragon-live-kodi-addon.html

http://www.wirelesshack.org/how-to-install-bennu-kodi-addon.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2018 14:47 (Wolverine).
14 godina
neaktivan

Također je korisno pogledati i ovo:

http://www.wirelesshack.org/top-best-working-kodi-video-add-ons.html

Svaki mjesec daju listu pa se može provjeriti i dopuniti kolekcija klikom na link (add-ona) i dalje pratiti upute.

Stručnjak za odmaganje...
7 godina
neaktivan
12 godina
protjeran
XBMC(KODI) Addonsi

Hvala svima uspjesno odradeno sve , osim titlova . Imate nes kako titlove ubacit , gledao sam neki video al nije mi bas uspjelo . Hvala

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
odjavljen
XBMC(KODI) Addonsi

pozdrav, 

imam jedan problemcic, no vidim da je ova tema o kodiju dosta poplularnije od ' kodi problem ' pa sam se tu javio.

izvinjavam se ako sam tamo trebao.

naime, skinio sam nedavno neki film i prebacio ga na nas, i kodi ga ne nadje, desilo mi se par puta tako, i kad preimenujem datoteku onda ju kodi nadje, sad sam preimenovao i nista.

malo mi ide na zivac to tako, inace kodi mi je super, ali nekad zeza. ima li netko neki predlog? hvala

kardia mou min anisihis.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice