Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.921.116
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Evo jutros radi i sve je OK HD strim radi na kompjuteru i na jednom telefonu u isto vijeme (nisam drugo ništa palio).

Resource monitor kaže kodi.exe  cache.google.com i download je dobar 300 - 400 i sve je OK

Sad radi vidit ću kad ne bude radio pa se javim.

Hvala na odgovorima.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

pozdrav ekipi i jedno malo pitanjce , je li moguće da da se ispod titlova postavi crna traka . Koristim Kodi 16 na Android tv boxu

0 0 hvala 0
15 godina
Re: XBMC(KODI) Addonsi

Evo malo novosti o budućnosti Exodusa.

The Beginning of a New Era for the Exodus

BF Nick: Xtreme_Switch
14 godina
Jucer mi doso beelink box
I poceo ja se zezat sa kodijem prvi put u zivotu, znaci nemam pojma nista o tome
Nekako instaliro Quasar i baca mi neki error sa slike? Mozda krivog instaliral jer sam stavil x64?

0 0 hvala 0
14 godina

Jucer mi doso beelink box Beelink MINI MXIII II
I poceo ja se zezat sa kodijem prvi put u zivotu, znaci nemam pojma nista o tome
Nekako instaliro Quasar i baca mi neki error sa slike?

Mozda krivog instaliral jer sam stavil x64?

i ako ima ko kakav tutorijal dobak kako osposobiti kodi,kaj sve treba dodatno instalirati,posložiti da to funkcionira

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2017 7:04 (rapajic_st).

0 0 hvala 0
12 godina

Da, krivog si pokusao staviti, treba ti Android verzija.

Ako ces ici na zamjenu tvornickog Kodija (Ako ne,kreni od "install ares wizard") , ja bih napravio slijedece:

Google play

Install SPMC (android optimizirana verzija Kodija)

Run SPMC

Install Ares Wizard

Install najpoželjnijih addonova kroz Ares Wizard

Puno brže će ti ići, ako se sa Kodijem odnosis na način da  odgovore tražiš na YT/forumi, na način "how to install Kodi 16 android", "how to install ares wizard kodi 16", "best kodi addons 2017". Da ne idem u daljnju razradu termina, nadam se da ti je jasnije. Bude ti malo neugodno što ti klinjo od 12 let na YTu objasnjava sta/kako; ali kad ti rijesi problem; progutas ponos. :D

PS u zadnje vrijeme kad nekome treba natjerati kodi; najbrze mi se pokazalo instalirati SPMC, Ares wizard, i kroz ares instaliram Pulse build sa dosta addonova.

PPS dosta HOWTO-a za Kodi

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina
XBMC(KODI) Addonsi

hvala

mislim da sam skino quasar x64 za android a možda sam fulo..

budem se malo poigral danas sa time svime..lp

0 0 hvala 0
17 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Što da koristim za filmove i serije sad?

Exodusa nema više, a deinstalirao sam sam Kodi bio i ne mogu ga vratit natrag...

Ima li nešto slično, ili imate možda neki link gdje mogu ponovno instalirat Exodus?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
lllnuclearlll kaže...

Exodusa nema više, a deinstalirao sam sam Kodi bio i ne mogu ga vratit natrag...

Ima li nešto slično, ili imate možda neki link gdje mogu ponovno instalirat Exodus?

Specto (fork Exodusa), SALTS, Velocity, Royal we, Zen.

Sve ih mislim imas u Ares Wizard addonu, da ih ne instaliravas jednog po jednog...

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
15 godina
lllnuclearlll kaže...

Ne samo da Exodusa ima, nego je jučer dobio i novi update: https://www.tvaddons.ag/kodi-addons/show/plugin.video.exodus/ 

16 godina
neaktivan
Jovanka kaže...
lllnuclearlll kaže...

Specto (fork Exodusa), SALTS, Velocity, Royal we, Zen.

Sve ih mislim imas u Ares Wizard addonu, da ih ne instaliravas jednog po jednog...

Specto nije >>> (fork Exodusa)

12 godina

Fork Genesisa, Genesisa, Genesisa; mea culpa! :) Brzi prsti od mozga :D Ali kako je i Exodus fork Genesisa, onda se nadam da nitko nece zamjeriti ovu semanticku omasku :D

17 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Nebitno što je što, ja samo hoću gledati  

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
lllnuclearlll kaže...

Nebitno što je što, ja samo hoću gledati  

Odakle ti da nema Exodusa? Ja samo njega i koristim. Eno kolega ti gore dao link i rokaj!

BF Nick: Xtreme_Switch
14 godina
XBMC(KODI) Addonsi

uspio instalirati ares wizard i exodus..

danas se budem poigral sa quasar valjda..jer ga prek aresa nebrem nać..ili ne kužim..

nego zanima me ako ima kaj za gledat zemaljske programe, od hbo i sport klubova na dalje..

i gdje podesti da mi slika ne bježi van ekrana,malo prevelikami kao.. unutar tv postavki ili postavki box_a ?

0 0 hvala 0
15 godina
rapajic_st kaže...

i gdje podesti da mi slika ne bježi van ekrana,malo prevelikami kao.. unutar tv postavki ili postavki box_a ?

Vjerojatno se radi o opciji Overscan koju rješavaš u postavkama TV-a: https://www.cnet.com/news/overscan-youre-not-seeing-the-whole-picture-on-your-tv/

15 godina

Ako govoriš o KODI-ju onda imaš opciju kad gledaš film ili stream ideš na video settings(desno od subtitles-download)..

Zatim videos settings i zoom amount..stavi koliko trebaš i zatim set as default for all media.

10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Dosao mi je X95 i na njemu instaliran Kodi ali kad udjem u Exodus blokira mi (19sec treba odbrojati ali nikad) sta raditi ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dasan kaže...

Dosao mi je X95 i na njemu instaliran Kodi ali kad udjem u Exodus blokira mi (19sec treba odbrojati ali nikad) sta raditi ?

Deinstaliraj i ponovo instaliraj Exodus.

10 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
dasan kaže...

Deinstaliraj i ponovo instaliraj Exodus.

Tesko se snalazim na daljinskom ali proradio je...jedino ovi titlovi malo nekorigirani

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.3.2017 0:04 (dasan).
8 godina
neaktivan
Pozdrav, od danas mi kodi na openelecu ne želi reproducirati niti jedan video. Znaci cak ni YouTubea. Kad stisnem play ekran bude crn 3 sec i onda se vrati na home screen bez obavjesti.
Da li se netko već susreo s ovim ili ima ideju.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Port8080 kaže...
Pozdrav, od danas mi kodi na openelecu ne želi reproducirati niti jedan video. Znaci cak ni YouTubea. Kad stisnem play ekran bude crn 3 sec i onda se vrati na home screen bez obavjesti.
Da li se netko već susreo s ovim ili ima ideju.

Probaj ga ugasiti, zatim skinuti s napona i ostaviti neko vrijeme tako. Nakon toga ga ponovno upali i pričekaj da se sustav digne i povuče sva ažuriranja.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Pozz svima

nedavno je bilo govora o Saan.tv Kodi pluginu pa nakon nabavke Android box-a kreirao sam  plugin

Plugin mozete naci ovdje: https://github.com/InvalidExcepti0n/plugin.video.saan.tv

Opensource je i svaka pomoc bi dobro dosla

Svi koji zele sudjelovati  znate sto vam je ciniti 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

DELETE

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.3.2017 10:41 (ProfBaltazar853).

0 0 hvala 0
14 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Pozdrav ekipa, imam Nexbox A95 tv box sa 1GB RAM memorije. Danas mi je došlo ažuriranje za Kodi na verziju 17.0, pa me zanima, kakva su vaša iskustva sa tom verzijom? Da li da radim upgrade ili da ostanem na 16.1 verziji? Do sada nisam imao nikakvih problema sa ovom verzijom, pa nisam siguran trebam li uopće ažurirati nešto što uredno radi.. Pozz :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Ekipa dali ima neki addon za kodi za sportske programe, nogomet,f1, i takve stvari?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

pozzz,jedno pitanjce,zasto titlovi nece da mi rade u pvr iptv simple,strikirao sam enable,ali jednostavo nemogu da udjem u opciju titlovi

GI
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arenavision ezy, la liga, castaway, p2p sports, p2p streams, NJM soccer, sport devil
13 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Kako namjestiti da ugrađeni tilovi uvijek budu uključeni. Kad gledam anime-mkv s ugrađenim titlovima moram ih svaki put omogućiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

nakon nekog vremena izgubio sam sve programe u Zem - Sports - Slow TV
kad kliknem sve je prazno i nema popisa sportskih programa kako da to vratim?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice