Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.922.759
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
13 godina
Re: XBMC(KODI) Addonsi
Osijek odlican. Ja sam instalirao mosquito, kad se doda url nudi ti mosquito i covijek mislim predlaze mosquito jer njega azurira tj. trenutno radi na njemu, a radi kao podmazan naspram starog fusiona. Na minix neo 8.
Naletio sam na icefilms par puta na 4k, ali HDMI na 108 dijagonali izgleda vec predobro!
15 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

može preoruka sa sportke program arena sport te sk. Te ako ima koji za dokumentarne. 

Da li netko zna kada stavim skidati neki addons skida po 20 minuta da li je to promel do kodi ili windowsa? Isto je na kodi za win 10 ili steriju verziju

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Moje pitanje nije direktno vezano za addonse, nemojte se ljutiti. Može li se na android boxu u kodiju vrijeme epg-a pomicati posebno po programima? 

Fu**ing posers
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Imam Sony android tv . Inače mi Exodus radi odlično, svi filmovi bez problema. Ali instalirao sam sanctuary i probao 4k filmove i nemam slike. Samo zvuk. Nije valjda da je Sony slab za 4k ili je nešto drugo. Zna netko?

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Koji Sony ?
16 godina
neaktivan

W755c

14 godina
acarnoje kaže...

W755c

Valjda ne radi jer nemaš 4K TV.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Ne bi smjelo to biti. Meni izgleda kao nešto do nekog kodeka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
acarnoje kaže...

U postavkama kodija ugasi/upali hardversku akceleraciju, ovisno jel upaljena/ugašena.

BF Nick: Xtreme_Switch
15 godina
acarnoje kaže...

hm,ovdje piše FHD da je tvoj Sony https://www.sancta-domenica.hr/led-tv-sony-bravia-kdl-50w755c.aspx

16 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Pa fhd je i moj monitor od kompa pa vrti 4k... Uspio sam pokrenut ali je trzavo, a i nije to bas 4k...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi
Imam dava mala problema pa ako netko može pomoć super. Imam android tv box  Tx 5 pro koji  je spojen na UHD 43LG tv i sve radi super, jedino kada vrti sport trza mi slika  pa moram ići u postavke tv box-a i u rezoluciju te sa automatskog izbora najbolje rezolucije ( što bi bilo hd pošto uhd programa još slabo ima ) prebaciti na 1080p i nakon toga trzanje na sportu prestane . Samo  da kažem da kod filmova ne moram vračati rezoluciju nema trzanja i slika ide bez problema.Brzna net je 50 Mibt/s pa to ne bi trebao biti problem .  Ako se to može riješiti u postavkama kodija i ako netko zna kako to napraviti bio bi mu zahvalan. Drugi problemčić je crna traka ispod titlova da li se može postaviti i ako može kako.

0 0 hvala 0
12 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Jel ima aplikacija tipa exodus al da je sve sinkronizirano na njemacki?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Ispričavam se ako sam fulao temu ali ne nalazim ništa drugo na forumu niti znam što trebam tražiti. Naime, instalirao sam Kodi i sad sam u procesu postavljanja, enableao sam iptv klijent u postavkama i uspio sam dodati neku listu programa ali naravno, ne rade. Pretpostavljam da ne rade jer su skuzili da se svercamo pa ih ugasili. Zanima me postoji li neka lista programa za naše područje ili neki add-on za programe. Novi sam u ovome pa ne znam ni što da tražim.

All that is...or was...began with a dream...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Osijek build....
15 godina
neaktivan

Moze neki link koji je ispravan? Svi koje sam probao su ili offline ili stranica ne postoji

14 godina

Pogledaj ovdje, možda ti pomogne.

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
neaktivan

http://www.kodi.com.hr/topic/croatia-on-demand-2/#post-4224

Jedina do sada zamjena za CoD i bikersday listu je Live tv Serbija. Ima gotovo sve HR programe i jako dobro radi, nema zamrzavanja i prekida.
http://livetvkodiserbia.com/kodi/repository/

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2016 10:56 (kishobran).
15 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Osijek build je zakon  svaka čast..

Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako ima netko tko ima volje i strpljenja pomoći mi sa postavljanjem tog live tv serbia i ostalih addonova neka mi se javi u inboks. Novi sam s kodijem i ne uspijevam sve podesiti da radi kako treba

15 godina
neaktivan
pacijent007 kaže...

Ako ima netko tko ima volje i strpljenja pomoći mi sa postavljanjem tog live tv serbia i ostalih addonova neka mi se javi u inboks. Novi sam s kodijem i ne uspijevam sve podesiti da radi kako treba

12 godina
kishobran kaže...

Jedina do sada zamjena za CoD i bikersday listu je Live tv Serbija. Ima gotovo sve HR programe i jako dobro radi, nema zamrzavanja i prekida.

ima gdje video tutorijal za CoD addon i kako ga instalirati?

ovaj live tv serbia dali ima novu i doma tv hr kanale? to mi je bitno

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2017 20:22 (roby27).
11 godina
mario.L_hr kaže...

Ovo je odlično, instalirao sam, Osijek build i sve radi ali naravno, trebam 4K na telki. 

Nasao sam stranicu na kojoj su radili anketu i prvi za koji je pisalo nesto je Silent Hunter. 

E sad, nekaj sam prcko po tom Osijek buildu i skinuo se onaj drugi, mislim da je rb2 ili tak nesto, ne mogu sad do TVa i promijenio se skin, sve nekak zbrljano pa san vratio na taj Osijek. 

Da li ce se ako slijedim upute za instalaciju Silent Huntera on instalirat u taj Osijek build ili ce mi sve zbrljat? 

Kak je netko napisao, build je super jer nema dodatnih zajebavanja, plug and play 

Ima li jos koji 4K addon da ga preporucate a da se moze dodat u taj koji imam trenutno?

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
12 godina
roby27 kaže...
kishobran kaže...

ima gdje video tutorijal za CoD addon i kako ga instalirati?

ovaj live tv serbia dali ima novu i doma tv hr kanale? to mi je bitno

U tom repou kojeg ti je linka imaš i CoD i Castaway. Instalira se ka i svaki drugi addon.

12 godina
gocc01 kaže...
mario.L_hr kaže...

Ovo je odlično, instalirao sam, Osijek build i sve radi ali naravno, trebam 4K na telki. 

Nasao sam stranicu na kojoj su radili anketu i prvi za koji je pisalo nesto je Silent Hunter. 

E sad, nekaj sam prcko po tom Osijek buildu i skinuo se onaj drugi, mislim da je rb2 ili tak nesto, ne mogu sad do TVa i promijenio se skin, sve nekak zbrljano pa san vratio na taj Osijek. 

Da li ce se ako slijedim upute za instalaciju Silent Huntera on instalirat u taj Osijek build ili ce mi sve zbrljat? 

Kak je netko napisao, build je super jer nema dodatnih zajebavanja, plug and play 

Ima li jos koji 4K addon da ga preporucate a da se moze dodat u taj koji imam trenutno?

Osijek build je samo nekakvi auto config wizard(to moš i sam napravit), neće ti ništa poremetit ako to instaliraš to je samo video addon. 

Sanctuary ima nešto 4K sadržaja.

11 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Pff 7.1 DTS-HD i 4K na Silent Hunteru 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
11 godina
Skinem Exodus repo i uđem u njega i nema Exodusa.Idem kroz fusion Addon installer i nađem ga(Exodus),skinem zadnju verziju i odem u svoje video addons i tamo ga nema.

Di mi je exodus addon? :-)
HZV

0 0 hvala 0
11 godina
Edit:Riješeno
HZV
14 godina
kishobran kaže...

Pozdrav kolega, ne znam da li sam jedini sa navedenim problemom, ali mi svaki put kada pokušam skinuti .zip file, odnosno instalirati to, dobijem informaciju: "Failed to install repository". Ne znam da li je još netko imao slična iskustva..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
15 godina
Pa reci i kako si riješija pa da i netlo drugi ko će imat takav problem vidi kako.
Zadar živi vječno!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice