Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.928.241
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
17 godina
Re: XBMC(KODI) Addonsi
Dan1234567890 kaže...
Na dnu COD imas biker list, sa puno sportskih programa. Kod ovakvih besplatnih lista ne racunaj da ce ti raditi arene, pogotovo u dobroj rezoluciji kad je neka bitnija utakmica, za to trebaš listu koja se plaća.

Ma takvu imam već, zove se TCom MaxTV   

Uglavnom hvala na info, da se ne zezam bezveze s Kodijem, a na kraju niš od toga...

16 godina
neaktivan
Pozdrav,
danas kad sam upalio Android box uređaj i pokrenio kodi azurirao se na jarvis.. U staroj verziji sam.imao podesenu (pojačanu) svjetlinu i boju na videima ali sad više ne vidim tu opciju.. Nemoguće da su je ukinuli jer su mi sve slike nekako tamne na kodiju i drzao sam svjetlinu negdje na 50%.. Naravno pokušao sam i ja samom televizoru to podesiti ali mi opet nije dobro.. Da li netko zna kako se zo podešava?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Da li još neko ima problema sa Exodusom tj. s njegovom tražilicom? Meni često neće da izbaci film il seriju koju sam upisao pa se moram mučit da to tražim po kategorijama.....

14 godina
neaktivan
joe555 kaže...

Da li još neko ima problema sa Exodusom tj. s njegovom tražilicom? Meni često neće da izbaci film il seriju koju sam upisao pa se moram mučit da to tražim po kategorijama.....

Isto tako,ako bas moram trazit nesto trazim u salts-u pa tamo pogledam

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
Blade Runner31 kaže...
joe555 kaže...

Isto tako,ako bas moram trazit nesto trazim u salts-u pa tamo pogledam

Rješava se problem. Trebalo je biti već za vikend al eto, produžilo se. Do tada Salts.

Link.

BF Nick: Xtreme_Switch
9 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Ima li tko adons da se moze gledat arena sport 1-5?

0 0 hvala 0
17 godina
buvo kaže...

Zaboravi na to, odnosno kad i radi šteka užasno i ne može se gledat...

Ima ali moraš platit, a cijena je kao da uzmeš MAX TV, stoga 0 bodova...

9 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
buvo kaže...

Zaboravi na to, odnosno kad i radi šteka užasno i ne može se gledat...

Ima ali moraš platit, a cijena je kao da uzmeš MAX TV, stoga 0 bodova...

a šta fali natkovom addonu Castaway ili shanisovom ZemTV??

znači tamo se može naći npr tekma lige prvaka na minimalno 20 izvora i nema šanse da svih 20 odjednom slučajno ne rade (a nije 20 u pitanju nego puno puno više)

9 godina
neaktivan
joe555 kaže...

spoji exodus sa imdbom i stvar riješena

17 godina
gorc kaže...

a šta fali natkovom addonu Castaway ili shanisovom ZemTV??

znači tamo se može naći npr tekma lige prvaka na minimalno 20 izvora i nema šanse da svih 20 odjednom slučajno ne rade (a nije 20 u pitanju nego puno puno više)

Radi se baš o arenama?? Nisam naletio na to još... Može linkove za addon? kakva je kvaliteta slike?

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2016 20:52 (lllnuclearlll).
9 godina
neaktivan
gorc kaže...
joe555 kaže...

spoji exodus sa imdbom i stvar riješena

možeš mi objasnit kako da to uradim,probo sam upisat onaj urxxxxxxxx od svog watchlista al mi neće učitat ništa....

9 godina
neaktivan
Pa ima arena. Da. Vjerojatno nekad i trzaju. Al imas jos gro kanala na kojima ima isti sadrzaj ko i na arenama i bez trzanja. Iako sam dosta puta gledao i preko arena bez trzanja.

Znaci Castaway je iz natkovog repozitorija. Uz njega valja jos i program plexus instalirati a zemtv je iz shanis repozitorija. Ima oba na fusionu
9 godina
neaktivan
Stavi na postavkama watchliste u imdbu da bude public. A taj ur i brojke skupa napisi samo iz tog linka sa watchliste
9 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Nikako u Exodusu ne radi tražilica, jednako kao u Genesisu... Jedina razlika je da se u Exodusu mogu gledati Boxoffice listu... (Inače napravio sam reg. u IMDb i potvrdio, stavio sam sve public i liste i ocjene)

Želim tražiti filmove po djelomičnom naslovu... nema rezultata pretrage, nijednog....ne mogu ništa gledati, čak ni one filmove sa boxoffice neće pokrenuti nijednoga...

Znali netko zašto mi ne radi Genesis i Exodus... Inace ima sam KODI 16.0, ali vratio sam se na 14.2 Helix jer su rekli da je ovaj stabilniji! Savjet?

Imam WINDOWS 10 i GF970 grafičku... Stvarno ne znam u čemu je problem, da ga možda dx12 ne  blokira... U antivirusu i firewallu sam napravio Exception za KODI... tako da ne vjerujem da to smeta---???

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 3:20 (MimiXXX).

0 0 hvala 0
15 godina
MimiXXX kaže...

Nikako u Exodusu ne radi tražilica, jednako kao u Genesisu... Jedina razlika je da se u Exodusu mogu gledati Boxoffice listu... (Inače napravio sam reg. u IMDb i potvrdio, stavio sam sve public i liste i ocjene)

Želim tražiti filmove po djelomičnom naslovu... nema rezultata pretrage, nijednog....ne mogu ništa gledati, čak ni one filmove sa boxoffice neće pokrenuti nijednoga...

Znali netko zašto mi ne radi Genesis i Exodus... Inace ima sam KODI 16.0, ali vratio sam se na 14.2 Helix jer su rekli da je ovaj stabilniji! Savjet?

Teško pogledati par postova iznad ili pregledati forum od lambde?

Ne radi exodus još od vikenda i rade na popravku, bit će uskoro update. LINK

13 godina
neaktivan
Nije ni meni radio Exodus kako treba zadnjih dana,ali evo jutros odem slučajno na njega u addonsima i kliknem azuriraj i ima nova verzija, azurirao i radi sve super sada ,čudno da se nije sam azurirao. Verzija Kodi 16.0 Jarvis

1 0 hvala 2
9 godina
neaktivan

Ma super je Exodus po meni najbolji stream addon trenutno i treba još sam instalirat DSplayer s madvr-om i slika je perfektna i dobro se učitava makar mi je spor net....

9 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Još ne radi. Ne može se ažurirati. Meni nema tog updatea. Ni automatski ni ručno. Imam 14.2 helixa, dali se isplati instalirati Kodi Jarvis 16.0 opet?

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 22:20 (MimiXXX).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Meni je namješten na auto-update i trenutna verzija je 1.0.1, koju vi imate?

10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Neradi jer jos nije popravljen.Kolega Switch vam je vec prije napisao.Isplati se instalirat Kodi Jarvis 16 jer puno fluidnije radi nego prijasnje verzije Kodi-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 22:47 (kizo1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Meni je isto 1.0.1. Nisu rješili još očito.

Al što vas je to toliko brine. Imate Salts koji radi perfektno tako da imate što koristiti dok ne srede Exodus.

10 godina
neaktivan
MimiXXX kaže...

Neznam samo ko ti je to rekao?I po cemu je Helix stabilniji?

13 godina
neaktivan
kizo1 kaže...

Neradi jer jos nije popravljen.Kolega Switch vam je vec prije napisao.Isplati se instalirat Kodi Jarvis 16 jer puno fluidnije radi nego prijasnje verzije Kodi-a.

Switch kaže...

Meni je isto 1.0.1. Nisu rješili još očito.

Al što vas je to toliko brine. Imate Salts koji radi perfektno tako da imate što koristiti dok ne srede Exodus.

U mene je još isengard, vidim .exe od Jarvisa je nešto veći, jel vama sve radi fluidno i jednako kao na isengardu htio bih napraviti direktnu instalaciju,ali me strah da će se usporiti.

Hvala

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 23:10 (Ikarus01).
13 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

U mene je još isengard, vidim .exe od Jarvisa je nešto veći, jel vama sve radi fluidno i jednako kao na isengardu htio bih napraviti direktnu instalaciju,ali me strah da će se usporiti.

Hvala

meni općenito kodi malo steka otkad se updeatao na Jarvisa, cesto mi se desi kad pauziram film, cijeli kodi se zablokira i moram ugasiti aplikaciju.

Steam: Dalthor85 Xfire: Dalthor85 Raptr: Dalthor
15 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Exodus upravo proradio 

1 0 hvala 1
10 godina
Ne znam zasto,ali meni je Exodus ovih dana najnormalnije radio.Gledao sam Arrow i bez frke mi je otvarao 1080p linkove.Gore mi je kodi 16.

0 0 hvala 0
15 godina
sibica kaže...
Ne znam zasto,ali meni je Exodus ovih dana najnormalnije radio.Gledao sam Arrow i bez frke mi je otvarao 1080p linkove.Gore mi je kodi 16.

Radio ti je jer ti je serija bila cache-irana. Isto tako su meni sve serije radile. No niti jednu seriju ili film koju do sada nisam gledao uopće, nije mi htio otvoriti.

Što se tiče Jarvisa, ja imam instaliranu još odavno onu alpha veziju i radi mi sve super. Ne planiram uopće skidati ovu finalnu verziju dok god sve šljaka ko sat.

15 godina
Vidim da se ekipa žali da im exodus ne radi. Očito niste znali da autor navedenog addona ne podržava Kodi verziju 14.2 pa vam zato i ne radi ili imate probleme pri radu sa istom. Čovjek se ne želi zamarati održavanjem za starije verzije Kodija. A za ostale koji imaju OPENELEC i 14.2 dovoljno je skinuti sa OPENELEC stranice TAR fajl te ga kopirati u UPDATE folder i restartati kodi. On će sam pronaći update i upgrejdati se na višu verziju. Tako sam ja napravio sa OPENELEC i Raspberry pi 2. Nakon toga instalirao Exodus i sve radi. Jučer pogledao 2 serije i sve radilo.
14 godina
neaktivan
Switch kaže...
sibica kaže...

Radio ti je jer ti je serija bila cache-irana. Isto tako su meni sve serije radile. No niti jednu seriju ili film koju do sada nisam gledao uopće, nije mi htio otvoriti.

Što se tiče Jarvisa, ja imam instaliranu još odavno onu alpha veziju i radi mi sve super. Ne planiram uopće skidati ovu finalnu verziju dok god sve šljaka ko sat.

Ne razumijem Switch sta govoris tj sta se desava.Bas zadnjih 5 dana gledam tu tv da mi oci ispadaju,uhvatilo me valjda i sve preko exodusa i radi sve zivo osim poznatog search.Otvorio mi je sve sta sam isao gledat pa ne kuzim sta se vama desava.Do prekjucer sam imao 15.2 a sada 16 i isto je jedino me na 16 ne pita da ocijenim na traktu kad zavrsim gledat nesto a ostalo mi je isto.eto pa sad neznam sta se vama dogadja.Jel ti radi sada?

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 12:34 (Blade Runner31).
13 godina
neaktivan
Također nemam pojma,i meni radi sve i to obavezno svaku večer barem jedan film,i poneka serija.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice