Ma takvu imam već, zove se TCom MaxTV
Uglavnom hvala na info, da se ne zezam bezveze s Kodijem, a na kraju niš od toga...
Ma takvu imam već, zove se TCom MaxTV
Uglavnom hvala na info, da se ne zezam bezveze s Kodijem, a na kraju niš od toga...
Da li još neko ima problema sa Exodusom tj. s njegovom tražilicom? Meni često neće da izbaci film il seriju koju sam upisao pa se moram mučit da to tražim po kategorijama.....
Da li još neko ima problema sa Exodusom tj. s njegovom tražilicom? Meni često neće da izbaci film il seriju koju sam upisao pa se moram mučit da to tražim po kategorijama.....
Isto tako,ako bas moram trazit nesto trazim u salts-u pa tamo pogledam
Isto tako,ako bas moram trazit nesto trazim u salts-u pa tamo pogledam
Rješava se problem. Trebalo je biti već za vikend al eto, produžilo se. Do tada Salts.
Ima li tko adons da se moze gledat arena sport 1-5?
Zaboravi na to, odnosno kad i radi šteka užasno i ne može se gledat...
Ima ali moraš platit, a cijena je kao da uzmeš MAX TV, stoga 0 bodova...
Zaboravi na to, odnosno kad i radi šteka užasno i ne može se gledat...
Ima ali moraš platit, a cijena je kao da uzmeš MAX TV, stoga 0 bodova...
a šta fali natkovom addonu Castaway ili shanisovom ZemTV??
znači tamo se može naći npr tekma lige prvaka na minimalno 20 izvora i nema šanse da svih 20 odjednom slučajno ne rade (a nije 20 u pitanju nego puno puno više)
spoji exodus sa imdbom i stvar riješena
a šta fali natkovom addonu Castaway ili shanisovom ZemTV??
znači tamo se može naći npr tekma lige prvaka na minimalno 20 izvora i nema šanse da svih 20 odjednom slučajno ne rade (a nije 20 u pitanju nego puno puno više)
Radi se baš o arenama?? Nisam naletio na to još... Može linkove za addon? kakva je kvaliteta slike?
spoji exodus sa imdbom i stvar riješena
možeš mi objasnit kako da to uradim,probo sam upisat onaj urxxxxxxxx od svog watchlista al mi neće učitat ništa....
Nikako u Exodusu ne radi tražilica, jednako kao u Genesisu... Jedina razlika je da se u Exodusu mogu gledati Boxoffice listu... (Inače napravio sam reg. u IMDb i potvrdio, stavio sam sve public i liste i ocjene)
Želim tražiti filmove po djelomičnom naslovu... nema rezultata pretrage, nijednog....ne mogu ništa gledati, čak ni one filmove sa boxoffice neće pokrenuti nijednoga...
Znali netko zašto mi ne radi Genesis i Exodus... Inace ima sam KODI 16.0, ali vratio sam se na 14.2 Helix jer su rekli da je ovaj stabilniji! Savjet?
Imam WINDOWS 10 i GF970 grafičku... Stvarno ne znam u čemu je problem, da ga možda dx12 ne blokira... U antivirusu i firewallu sam napravio Exception za KODI... tako da ne vjerujem da to smeta---???
Nikako u Exodusu ne radi tražilica, jednako kao u Genesisu... Jedina razlika je da se u Exodusu mogu gledati Boxoffice listu... (Inače napravio sam reg. u IMDb i potvrdio, stavio sam sve public i liste i ocjene)
Želim tražiti filmove po djelomičnom naslovu... nema rezultata pretrage, nijednog....ne mogu ništa gledati, čak ni one filmove sa boxoffice neće pokrenuti nijednoga...
Znali netko zašto mi ne radi Genesis i Exodus... Inace ima sam KODI 16.0, ali vratio sam se na 14.2 Helix jer su rekli da je ovaj stabilniji! Savjet?
Teško pogledati par postova iznad ili pregledati forum od lambde?
Ne radi exodus još od vikenda i rade na popravku, bit će uskoro update. LINK
Ma super je Exodus po meni najbolji stream addon trenutno i treba još sam instalirat DSplayer s madvr-om i slika je perfektna i dobro se učitava makar mi je spor net....
Još ne radi. Ne može se ažurirati. Meni nema tog updatea. Ni automatski ni ručno. Imam 14.2 helixa, dali se isplati instalirati Kodi Jarvis 16.0 opet?
Meni je namješten na auto-update i trenutna verzija je 1.0.1, koju vi imate?
Neradi jer jos nije popravljen.Kolega Switch vam je vec prije napisao.Isplati se instalirat Kodi Jarvis 16 jer puno fluidnije radi nego prijasnje verzije Kodi-a.
Meni je isto 1.0.1. Nisu rješili još očito.
Al što vas je to toliko brine. Imate Salts koji radi perfektno tako da imate što koristiti dok ne srede Exodus.
Neznam samo ko ti je to rekao?I po cemu je Helix stabilniji?
Neradi jer jos nije popravljen.Kolega Switch vam je vec prije napisao.Isplati se instalirat Kodi Jarvis 16 jer puno fluidnije radi nego prijasnje verzije Kodi-a.
Meni je isto 1.0.1. Nisu rješili još očito.
Al što vas je to toliko brine. Imate Salts koji radi perfektno tako da imate što koristiti dok ne srede Exodus.
U mene je još isengard, vidim .exe od Jarvisa je nešto veći, jel vama sve radi fluidno i jednako kao na isengardu htio bih napraviti direktnu instalaciju,ali me strah da će se usporiti.
Hvala
U mene je još isengard, vidim .exe od Jarvisa je nešto veći, jel vama sve radi fluidno i jednako kao na isengardu htio bih napraviti direktnu instalaciju,ali me strah da će se usporiti.
Hvala
meni općenito kodi malo steka otkad se updeatao na Jarvisa, cesto mi se desi kad pauziram film, cijeli kodi se zablokira i moram ugasiti aplikaciju.
Exodus upravo proradio
Radio ti je jer ti je serija bila cache-irana. Isto tako su meni sve serije radile. No niti jednu seriju ili film koju do sada nisam gledao uopće, nije mi htio otvoriti.
Što se tiče Jarvisa, ja imam instaliranu još odavno onu alpha veziju i radi mi sve super. Ne planiram uopće skidati ovu finalnu verziju dok god sve šljaka ko sat.
Radio ti je jer ti je serija bila cache-irana. Isto tako su meni sve serije radile. No niti jednu seriju ili film koju do sada nisam gledao uopće, nije mi htio otvoriti.
Što se tiče Jarvisa, ja imam instaliranu još odavno onu alpha veziju i radi mi sve super. Ne planiram uopće skidati ovu finalnu verziju dok god sve šljaka ko sat.
Ne razumijem Switch sta govoris tj sta se desava.Bas zadnjih 5 dana gledam tu tv da mi oci ispadaju,uhvatilo me valjda i sve preko exodusa i radi sve zivo osim poznatog search.Otvorio mi je sve sta sam isao gledat pa ne kuzim sta se vama desava.Do prekjucer sam imao 15.2 a sada 16 i isto je jedino me na 16 ne pita da ocijenim na traktu kad zavrsim gledat nesto a ostalo mi je isto.eto pa sad neznam sta se vama dogadja.Jel ti radi sada?