Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.926.259
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
14 godina
neaktivan
Re: XBMC(KODI) Addonsi
Smooth Operator kaže...
Legolas kaže...
majac kaže...

Na bilo kojemu kanalu napravi desni klik i dodaj u omiljene. Na početnoj stranici KODIja odi dole na zvijezdicu i vidit ćeš listu kanala. Mogu biti s Youtube, CroatiaOnDemand, Macedonia, s Shoutcasta (Glazba)...

Također, ne može se dodati kanal iz Navi-Xa u omiljene KODIja.

LP

Tako je samo budi spreman na to da ce ti radti cca 2 dana,kanali se stalno mjenjaju.Napravio sam si i ja to pa klinac,2 dana i vec ih 10 ne radi

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Instalirao 15.2 Isengard i požalio

Ne radi mi pvr iptv Simple client probao sam s web stranice skinuti ver. 2 i svejedno ne pokazuje TV tab

Kaj je nightik ukinuo podršku

Ima li neka alternativa

Po mogućnosti da se može integrirati epg i logo

Koristim bikerdays listu

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Pozdrav. Na jednom laptopu sam instaliirao kodi i radi bez kakvih problema, ali na drugom imam problema.

Dakle radim po uputama sa youtuba, onaj nas tutorial sto ima.

Instaliram normalno fusion, idem na start here, hub wizard i onda na programs, program add-ons, configuration wizard i odaberem windows, stisnem yes i tu pocinju problemi, nece uopce da mi ocita vec pise sljedece

Config wizard error
Check the log for more information

Sta da radim sad?

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 12:17 (Danube wind).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danube wind kaže...

Pozdrav. Na jednom laptopu sam instaliirao kodi i radi bez kakvih problema, ali na drugom imam problema.

Instaliram normalno fusion, idem na start here, hub wizard i onda na programs, program add-ons, configuration wizard i odaberem windows, stisnem yes i tu pocinju problemi, nece uopce da mi ocita vec pise sljedece

Config wizard error

Sta da radim sad?

Jesi pogledao u log? 

9 godina
neaktivan
Buhaha kaže...
Danube wind kaže...

Config wizard error

Sta da radim sad?

Jesi pogledao u  log? 

Evo dakle prvo bude ovo

http://i.imgur.com/avFRTyc.png

Odem na ovo

http://i.imgur.com/vmcdsbb.png

I pise mi ovo

http://i.imgur.com/NbhmsE9.png

Nov sam u ovome pa ne znam gdje bi trebao da idem, gdje je taj log i sta da radim kad dodjem tamo, zato pitam pomoc...

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 12:38 (Danube wind).
14 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Bok, el postoji nekakav bypass da se Kodi ili XBMC instalira na XP-u? Tnx!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
David87 kaže...

Bok, el postoji nekakav bypass da se Kodi ili XBMC instalira na XP-u? Tnx!

mozda starija verzija kodija...a ako nista drugo u virtualki mislim da ide 100 posto..

VenAtoR#2231
16 godina
odjavljen

Teško da će PC na kojem je XP vrtjeti virtualku...

BTW, i da je riječ o nekom PCju, što nije bolje (jeftinije, ekonomičnije) nabaviti RPi2 nego ta stara kanta troši 200 W struje i zuji ko mlazni avion?

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
14 godina
Sum_of_all_fears kaže...

BTW, i da je riječ o nekom PCju, što nije bolje (jeftinije, ekonomičnije) nabaviti RPi2 nego ta stara kanta troši 200 W struje i zuji ko mlazni avion?

BTW riječ je o laptopu, ne zuji i ne troši više od 60W, to da je malo stariji stoji, al je sasvim ok za rad.

15 godina
David87 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

BTW riječ je o laptopu, ne zuji i ne troši više od 60W, to da je malo stariji stoji, al je sasvim ok za rad.

a da probas nac neki oguljen win7 ako postoji... kao sto su bili win xp ood 100 MB koje netrosi resurse pa da moze na taj laptop....

ili stavit linux na njega....i ima i onaj emulator androida pa stavit preko njega....naravno ako sve to sto sam reko moze jer neznam...(mozda bubam gluposti al pokusavam samo pomoc :D)

VenAtoR#2231
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 14:22 (jocommb).
16 godina
odjavljen

A onda digni baš OpenELEC na tom laptopu, ako se neće koristiti za ništa drugo. Trošit će manje resursa nego neki Win7 i radit će bolje. Samo pazi da skineš starije, x86 buildove...

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
13 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Halo-5 (IPTV STALKER CLONE) rade svi premium kanali...instalirajte dok traje...valjda će potrajati

1 0 hvala 4
9 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Na Serbia plus mi ne rade Arene programii, da li postoji ikakav addon gdje se Arene iz Hrv mogu normalno gledati? Ako postoji, ima li netko link da skinem?

0 0 hvala 0
16 godina
Danube wind kaže...

Na Serbia plus mi ne rade Arene programii, da li postoji ikakav addon gdje se Arene iz Hrv mogu normalno gledati? Ako postoji, ima li netko link da skinem?

Probaj croatia on demand. Tamo rade arene ali ne uvijek, ali zato slovenski ŠportTV1 i 2 obično rade.

9 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Hvala ali ne radi ni tamo, imam KODI par dana i dosad nije radilo, kao ni NOVA TV.

Nego jos jedno pitanje, postoji li neki addon gdje se mogu gledati starije serije tipa Seinfield, Mucke itd...?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Sve se nađe na Genesisu, Phoenixu ili Navi-X. Nešto i na 1channel što se nekako ne pojavi na Genesisu.

9 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Sve se nađe na Genesisu, Phoenixu ili Navi-X. Nešto i na 1channel što se nekako ne pojavi na Genesisu.

Na Genesisu nema starih serija, na Phoenixu sam nasao neko retro stare ali ne sto mi treba, provjerit cu jos ova dva. Mislio sam da ima neki addon bas za stare serije

14 godina
neaktivan
Danube wind kaže...

Na Genesisu nema starih serija, na Phoenixu sam nasao neko retro stare ali ne sto mi treba, provjerit cu jos ova dva. Mislio sam da ima neki addon bas za stare serije

kako mislis nema?Jel trazis po serijama ili upises ime serije?Zblesiran je malo.Znaci odi u genesis pa u tv show i tamo search napravi pa vidi,neznam zasto kad radim search van movie ili tv show ne nadje nista ili kad ides nesto trazit pod npr gendre ima mozda 50-60 filmova kako kad a ustvari ih ima mali milijun.eto mozda pomogne nezz

9 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
Danube wind kaže...

kako mislis nema?Jel trazis po serijama ili upises ime serije?Zblesiran je malo.Znaci odi u genesis pa u tv show i tamo search napravi pa vidi,neznam zasto kad radim search van movie ili tv show ne nadje nista ili kad ides nesto trazit pod npr gendre ima mozda 50-60 filmova kako kad a ustvari ih ima mali milijun.eto mozda pomogne nezz

Da bas tako radim, za Seinfield mi inace nema rezultata nikakvih. Trazim i jednu malo stariju seriju ali ne mogu da nadjem...

14 godina
neaktivan
Danube wind kaže...
Blade Runner31 kaže...
Danube wind kaže...

Da bas tako radim, za Seinfield mi inace nema rezultata nikakvih. Trazim i jednu malo stariju seriju ali ne mogu da nadjem...

Seinfeld imas u Project free tv addonu,nezz ima li sve epizode ali tamo je a cudime da ga u genesisu nema,boo

EDIT:rekao sam ti da je zbugiran haha,odes u tv shows pa people search,upises Seinfeld i izbacit ce ti jerry seinfeld,klikni na njega i serija ti je tamo pa si je stavi fino u favorite :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 23:07 (Blade Runner31).
9 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
Danube wind kaže...
Blade Runner31 kaže...
Danube wind kaže...

Seinfeld  imas u Project free tv addonu,nezz ima li sve epizode ali tamo je a cudime da ga u genesisu nema,boo

EDIT:rekao sam ti da je zbugiran haha,odes u tv shows pa people search,upises  Seinfeld  i izbacit ce ti jerry seinfeld,klikni na njega i serija ti je tamo pa si je stavi fino u favorite :)

Hahaha u pravu si, nasao sam, ne bi nasao nikad, hvala ti puno na trudu.

14 godina
neaktivan
Danube wind kaže...

Seinfeld  imas u Project free tv addonu,nezz ima li sve epizode ali tamo je a cudime da ga u genesisu nema,boo

EDIT:rekao sam ti da je zbugiran haha,odes u tv shows pa people search,upises Seinfeld  i izbacit ce ti jerry seinfeld,klikni na njega i serija ti je tamo pa si je stavi fino u favorite :)

Hahaha u pravu si, nasao sam, ne bi nasao nikad, hvala ti puno na trudu.

Nema problema i drugi put,uzivaj

14 godina
XBMC(KODI) Addonsi

jel zna netko gdje mogu naci f1 hd ....hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

što se serija tiče imate http://ororo.tv/ zahtjeva registraciju ali jedan dobar izvor za serije ... jasno možete isto gledati ili preko weba ili putem kodija kad instalirate ororo plagin. Sve bitnije serije imate tu čak i one retro (jednog ALF-a čak tu možete nać) plagin se može iskonfigurirat tako da automatski preuzima titl. Addon se nalazi u superrepu.

OCJENA: 8/10 (topla preporuka)

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2015 9:48 (lizard_ago).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Genesis traži sourceve na Ororo i ne traži nikakvu registraciju.

15 godina
Danube wind kaže...

Config wizard error

Sta da radim sad?

profil korisnika widnowsa na tom drugom laptopu u imenu vjerojatno ima  ČĆŠĐŽ u imenu i zato ti neće radi instalacija config wizarda. kad sam instalirao windows 8.1 jednoj ženi koja je imala Ž u imenu sam imao isti taj problem i nigdje solucije. pokušao sam ponovo čistu instalaciju windowsa i umjesto Ž stavio Z u imenu i radilo je bez problema.

14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Da genesis ima ustvari sve samo je pretraga malo zbugirana,na ororo mi se nije kvaliteta videa svidjala,doduse to je bilo pred godinu dana,neznam sada

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2015 16:22 (Blade Runner31).
9 godina
neaktivan
LIX kaže...
Danube wind kaže...

Config wizard error

Sta da radim sad?

profil korisnika widnowsa na tom drugom laptopu u imenu vjerojatno ima  ČĆŠĐŽ u imenu i zato ti neće radi instalacija config wizarda. kad sam instalirao windows 8.1 jednoj ženi koja je imala Ž u imenu sam imao isti taj problem i nigdje solucije. pokušao sam ponovo čistu instalaciju windowsa i umjesto Ž stavio Z u imenu i radilo je bez problema.

Vec sam naisao na ovo da bi mogao biti problem, no nazalost nije, nema takvih slova na drugom laptopu. Nema veze, on svejedno radi i bitno da se mogu gledat serije i filmovi i zeni dosta 

9 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Da genesis ima ustvari sve samo je pretraga malo zbugirana,na ororo mi se nije kvaliteta videa svidjala,doduse to je bilo pred godinu dana,neznam sada

Meni Ororo ne radi, ne znam zasto

13 godina
neaktivan
Može pomoć oko genesisa,tražim po netu ali nema rješenja. Koristim genesis već dugo i sve je radilo super ali zadnjih dva tjedna samo mi SD source pokazuje i za filmove i za serije. Sto god izaberem da ni gledao samo mi SD nudi, cak i za one koje sam gledao u Hd nedavno. Sve sam pokušao po postavkama sto sam našao na Google-u. Kako je kod Vas, je li do mene ili genesisa, ima li ko kakav savjet

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice