Kako na uTorrent-u da stavim da mi skida vise filmova ja sam stavio 6 a sada mi samo tri skida odjednom,na ovim ostalim 3 pise queued 0.0%,mislio sam da je do linkova ali nije ima po 500seedera i 7 lechera i nece da krene download sto znaci da ne moze vise od 3 istovremeno da skida?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koju brzinu interneta uopće imaš? Nema smisla ako imas 4mbita skidati tako, ako imas optiku ili nesto oko 20mbita već onda da..
550kb/s download,pa znam ali bolje mi tako jer ako ima manje seedera na ova 3 torenta nece skidati punom brzinom da se raspodeli 550:3=183 i ako ima premalo nece moci skidati na svim 183kb mozda po 20-30kb/skida i onda meni ostane prazno ne iskoristen download neka je po 30 na jednom,60 na drugom,120 na trecem to je ukupno 210kb/s a kada bi stavio svih 6 filmova i iskoristio bi taj ostatak od 320kb/s na ostala 3 filma sto znaci da je bolje vise staviti odjednom da se skida nego 1 po 1 skidati ustedis na vremenu brze ih sve poskidas.
nemoj ograničiti upload.
Dude,trebam jos nekoliko puta procitati da skuzim to xD

E sada sam nasao opciju maximum number of active download stavio 10 bilo 3 i sada mi skida 4 odjednom nece 5ti a jedan sam vec skino.
Označi ih sve, desni klik na jedan i na "force download"
pogledaj na slici..
dakle..
maximum number of active downloads: tu stavis kolko hoces da ti se skida istovremeno..
a ovu drugu opciju, tj. prvu mozes staviti i 100..odnosi se na upload i download zajedno..