U zadnje vrijeme skupio sam podosta igrica i tako tih stvari, koje prelaze blagig 7-8 Gb, vidio sam da se moze snimati na 2 dvd-a, kako da to napravim i sa kojim programom?
Ili kupiti dvd od 8GB.....
Hvala unaprijed! :)
U zadnje vrijeme skupio sam podosta igrica i tako tih stvari, koje prelaze blagig 7-8 Gb, vidio sam da se moze snimati na 2 dvd-a, kako da to napravim i sa kojim programom?
Ili kupiti dvd od 8GB.....
Hvala unaprijed! :)
kupi dvd dl
ili razlomi u win raru na 2 dijela
kupi dvd dl
ili razlomi u win raru na 2 dijela
Imaš Dual Layer DVD (dvoslojni) koji ima dupli kapacitet znači oko 8.8GB što je dovoljno za većinu igara. Ako ti to nije opcija, možeš sa nekim programom za sažimanje (Winrar/Winzip) zapakirati 'image' na manje pakete pa ih jednostavno nasnimiti na 2 Single Sided DVDa
Image možeš razdijeliti na kolko hoćeš komada s File Splitterom
Fala puno
I mene zanima kak da razdjelim instalaciju za igru veću od jednoslojnog DVD-a...da imam direktan pristup instalaciji s DVD-a a ne da moram kopirati partove ili image na hard pa onda tek instalirati.
Imaš Dual Layer DVD (dvoslojni) koji ima dupli kapacitet znači oko 8.8GB što je dovoljno za većinu igara. Ako ti to nije opcija, možeš sa nekim programom za sažimanje (Winrar/Winzip) zapakirati 'image' na manje pakete pa ih jednostavno nasnimiti na 2 Single Sided DVDa
Imas na fileforums.com podforum za konverziije igara:
http://fileforums.com/forumdisplay.php?f=39
Tu se ljudi bave time kako napraviti normalnu instalaciju image-a od, recimo, 8bg na 2dvd po 4gb :)
Sve u svemu, tamo imas konverzije za sve moguce igre + postupak objasnjen :)
ma da, ali za 8GB DL ti treba pisač DL, najbolje sa File splitterom, 100% sigurno
Skuzio di sam pogrijesio....hvala svima na pomoci