Kako snimiti na 2 dvd-a?

poruka: 12
|
čitano: 8.002
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako snimiti na 2 dvd-a?

U zadnje vrijeme skupio sam podosta igrica i tako tih stvari, koje prelaze blagig 7-8 Gb, vidio sam da se moze snimati na 2 dvd-a, kako da to napravim i sa kojim programom?

Ili kupiti dvd od 8GB.....

Hvala unaprijed! :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kako snimiti na 2 dvd-a?

kupi dvd dl

ili razlomi u win raru na 2 dijela

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2008 5:23 (madafaker).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako snimiti na 2 dvd-a?
madafaker kaže...

kupi dvd dl

ili razlomi u win raru na 2 dijela

dvd dl?

i kako da razlomim u win rar-u na 2 djela?
17 godina
neaktivan
Kako snimiti na 2 dvd-a?

Imaš Dual Layer DVD (dvoslojni) koji ima dupli kapacitet znači oko 8.8GB što je dovoljno za većinu igara. Ako ti to nije opcija, možeš sa nekim programom za sažimanje (Winrar/Winzip) zapakirati 'image' na manje pakete pa ih jednostavno nasnimiti na 2 Single Sided DVDa Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako snimiti na 2 dvd-a?

Image možeš razdijeliti na kolko hoćeš komada s File Splitterom

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Fala puno Osmijeh

16 godina
neaktivan
Kako snimiti na 2 dvd-a?

I mene zanima kak da razdjelim instalaciju za igru veću od jednoslojnog DVD-a...da imam direktan pristup instalaciji s DVD-a a ne da moram kopirati partove ili image na hard pa onda tek instalirati.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Imaš Dual Layer DVD (dvoslojni) koji ima dupli kapacitet znači oko 8.8GB što je dovoljno za većinu igara. Ako ti to nije opcija, možeš sa nekim programom za sažimanje (Winrar/Winzip) zapakirati 'image' na manje pakete pa ih jednostavno nasnimiti na 2 Single Sided DVDa Namigiva

E da problem je to da ne znam kako da rastavim na manje pakete...Mršti se

Probao sam file separatorom, i rar kokji se dobije nakon djeljenja ne propoznaje....
17 godina
neaktivan
Kako snimiti na 2 dvd-a?

Imas na fileforums.com podforum za konverziije igara:

http://fileforums.com/forumdisplay.php?f=39

Tu se ljudi bave time kako napraviti normalnu instalaciju image-a od, recimo, 8bg na 2dvd po 4gb :)

Sve u svemu, tamo imas konverzije za sve moguce igre + postupak objasnjen :)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Kako snimiti na 2 dvd-a?

ma da, ali za 8GB DL ti treba pisač DL, najbolje sa File splitterom, 100% sigurno

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Funeral Fog kaže...
Dado_ZG78 kaže...

E da problem je to da ne znam kako da rastavim na manje pakete...Mršti se

Probao sam file separatorom, i rar kokji se dobije nakon djeljenja ne propoznaje....
Kako mislis ne prepoznaje? Ako si mislio pokrenuti instalaciju, to ti naravno nece uspjeti.
Ako si s winrarom ili bilo kojim drugim softverom podijelio file (image igre) na vise dijelova neces moci direktno instalirati.
Morati ces ih prvo spojiti opet s istim programom s kojim si ih razdvojio u originalni file i onda ces moci instalirati.
Znaci, ako si razdvojio image na dva rara od 4 gb i snimio ih na dva dvd-a. Iduci put ces morati snimiti oba rara prvo na hard disk, pa iz njih otpakirati originalni image s kojega ces instalirati igru. Nakon otpakiravanja mozes obrisati oba rara od 4 gb da ti ne zauzimaju mjesto na hard disku.
16 godina
neaktivan

Skuzio di sam pogrijesio....hvala svima na pomoci Osmijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice