Dosnimavanje zapisa (fileova) na CD medije...

poruka: 8
|
čitano: 3.526
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dosnimavanje zapisa( file - )ova na CD medij...
pitanje

Štovani !

U mnogim sam (ne) prilikama zaželio programom Nero v.6.6.4.1.   nadosnimiti neke mp.3 snimke , na već ranije snimljen CD medij (s mp.3 zapisima !). No, Nero tada ne prepoznaje ( ne učitava ) , tj. ne vidi dotadašnji sadržaj tog CD-a !!?? Da li je , možda , u pitanju odredjena verzija Nero-a ?? Napominjem da sam ispravno u Nero-u konfigurirao opciju za multisession modus nadosnimavanja , te da su ranije snimljeni mp.3 zapisi na tom CD mediju uredo zapisani , te "slušljivi" !...

Unaprijed zahvaljujem SVIMA !Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dosnimavanje zapisa( file - )ova na CD medije...

Jedino kaj mi pada na pamet je da nisi stisnul "continue multisession" ili da si snimio CD a ostala je kvačica na "Finalize CD...".

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Dosnimavanje zapisa( file - )ova na CD medij..
pajo_007 kaže...

tj. ne vidi dotadašnji sadržaj tog CD-a !!??

Da mozda ne zelis reci da nakon sto dosnimis datoteke, da se na CD-u nalaze samo te dosnimljene datoteke? Ako je tako, u kartici Multisession iskljuci opciju Remove deleted files from compilation. A do starijih sesija, u kojima su ti vidljive starije datoteke, mozes doci pomocu programa IsoBuster.
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Štovani ,

Malo sam se ulijenio,što se odgovora tiče ,te molim da prihvatite ispriku zbog ovako dugog nejavljanja...

Pogrešno su protumačeni napisi moje poruke ! Naime , da budem što jednostavniji :

Nakon što sam prvom sesijom nasnimio nekakove mp.3-ice na CD medij , tijekom narednih šest (6) sesija

nasnimio (dosnimio !) sam još nekoliko mp.3-ica !! No,sada kada želim naknadnom sesijom dodati još neke

mp.3-ice,to mi ne uspijeva!

Nero ne može  " prepoznati "  mp.3-ice ,koje su snimljene dotadašnjim sesijama !!!

Napominjem da sam provjerio da su u konfiguriranju Nera uključene opcije za Multissesion mode , te da sam

prema Vašoj sugestiji , isključio opciju Remove deleted files from compilation !

Da li su,možda, različite brzine prženja,koje sam koristio u tim dotadašnjim sesijama ,uzrok ovakvom problemčiću...ili ???

Pozdrav Osmijeh  !

17 godina
neaktivan
Dosnimavanje zapisa (file-ova) na CD medije...

Jesi ti možda brisao s CD-a one mp3-ce koje su otprije snimljene?

I još me zanima dal si pržio na CD-R ili CD-RW?

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dosnimavanje zapisa (file-ova) na CD medije...
autorov komentar

Štovani !

Nisam brisao niti jednu mp.3 snimku s bilo koje sesije , a pržio sam ih na CD-R...

Pozdrav !Osmijeh

17 godina
neaktivan
pajo_007 kaže...

Nero tada ne prepoznaje ( ne učitava ) , tj. ne vidi dotadašnji sadržaj tog CD-a !!??

Si probal snimiti te mp trice ,bez obzira kaj ti Nero ne vidi one koje su prije snimljene?Ili ih uopće nemožeš dovući  u prozor predviđen za to?
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2008 6:25 (Bugy).
17 godina
Dosnimavanje zapisa (fileova) na CD medije...

Najjednostavnije:

Umjesto Nere koristi Burner koji je došao s Windowsima. Tj. ubaci prazan CD. Odi u My Computer i samo dovlači mp3ce (ili bilošta), lijevo klikni Burn to disc ili sl. Slijedi čarobnjaka. Idući puta kada želiš dosnimiti disk samo ga ubaci i radi isti ovaj postupak. Ostajati će ti svi fileovi. Taj čarobnjak uvijek automatski stavlja na multisession.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice