Poštovanje..
zanima me dali postoji neka wireless udruga tj. wireless mreža konkretno u ulici kneza branimira
Unaprijed hvala..
Poštovanje..
zanima me dali postoji neka wireless udruga tj. wireless mreža konkretno u ulici kneza branimira
Unaprijed hvala..
Poštovanje..
Unaprijed hvala..
Ne, jedino je kolodvor pokriven free wi-fiom, sve ostalo u gradu ti je paid hot-spot, što znači, plati pa surfaj.. a o brzinama da nepričam, katastrofa!
Malo ću padobranirati u temu, ali u Dubrovniku su izgleda neke mračne sile na djelu.
Bilo da je 3G mobitel, 4G USB stick ili wifi po hotelima, sve radi tako nasumično da to nisu istine. Pomakneš se dva metra i k'o da si u rudnik zašo :)
Malo ću padobranirati u temu, ali u Dubrovniku su izgleda neke mračne sile na djelu.
Bilo da je 3G mobitel, 4G USB stick ili wifi po hotelima, sve radi tako nasumično da to nisu istine. Pomakneš se dva metra i k'o da si u rudnik zašo :)
Kod nas su ti zidovi debeli i ima 100 rupa bez signala. Ima nešto u tome, meni kad je južina svako popodne "puca" veza.