Thomson tg782i problem

poruka: 37
|
čitano: 71.462
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
RE: Thomson tg782i pitanje

sifra ti mora od modema biti zaljpljena dole prvo ti ide user a onda sifra potrazi naljpnciu spod modema di ti pise acces ruter code

12 godina
neaktivan
RE: Thomson tg782i problem

idi na ip/v 4i podesi si ip tamo

16 godina
Thomson tg782i problem

Mislim da me počeo ruter zezati, prije par dana signal na wifi je najednom bio toliko slab da se nisam nikako mogao spojiti bežično.
Danas mi je najednom brzina pala ispod 1mb/s.
U oba slučaja pomoglo gašenje pa paljenje rutera.
Ruter je kod mene 3 godine i s njim do sad nije bilo problema, jesu li to naznake da ga treba promijeniti ili stvar koja se tu i tamo povremeno dogodi?

0 0 hvala 0
17 godina
Thomson tg782i problem

Imam problem, jučer sam normalno surfao i samo odjednom je pukla veza i više se nikako spojit.

Gasio i palio sam ga par puta i napravio hard reset no nije pomoglo.

Od lampica svijetli power (konstantno) i wireless (konstantno), dok ostale nisu upaljene, a kamoli da blinkaju. Možda je DSL linija u kvaru no sumnjam.

Mislim da mi je isto tako bilo i na Thomsonu 780WLi kad su mi ga zamjenili.

EDIT: Bio kvar na centrali, sve radi sad...

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 15:20 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Thomson tg782i problem
Hitno pokusavam uci u ruter, probao sam ali nece, tj.sa tovrnickom postavka...hitno pmoc

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Thomson tg782i problem

Napravi hard reset modema, pa onda probaj preko 192.168.1.1

Ako ne ide, otvori cmd i upisi ipconfig i pogledaj sto pise pod default gateway, to je adresa preko koje ces uci u modem username je user, a lozinka je [MODEM ACCESS CODE], to ti pise ispod samog modema.

16 godina
neaktivan
Thomson tg782i problem

Pozdrav, imam t-comov thomson router (po izgledu 782i) no ne mogu uć u postavke, umjesto naljepnice di piše modem access code imam naljepnicu na kojoj pišu WPA  i WEP ključevi i serijski broj, a fali mi modem access code, e sad želio bih si postaviti sve na način na koji ja želim pa ne želim imati posla sa službom za korisnike, jel ima šanse da dobijem lozinku iz toga ili da se hebem pa zovem službu za korisnike? Hvala.

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice