Evo, da vam fino zaposlenik T-Coma objasni:
tablet je 99kn jednokratno, ide na prvi račun ta cifra. dolazi cityexpressom kroz 2-3 tj. od narudžbe. Da bi ga dobili po toj cijeni, ne smijete imati ugovor na ADSL (dakle ugovorna obveza istekla) ali možete imati ugovor na paket prometa (giga, 15 ili flat) - to nema veze. Također, maxtv i/ili telefon mogu biti pod ugovorom, nema veze. Tablet je ADSL retention, to hvatamo.
Dalje, morate uzet max3m ili max3l paket - jednako košta kod oba paketa. u s paketu ga nema. Dakle, Max3L (60 min, halo flat opcija, flat net + 2 mj promo 10mbit, maxtv osnovni, extra, plus i promo sport na 6mj) vam je 359kn (sa PDVom i svime). Uz tablet morate uzet mobilni net za 35kn. Mobilni net je flat ali nakon 512MB ruši brzinu na 64k.
U konačnici, prvi račun vam je 359 + 99 + 35 = 493kn. Svaki idući je 359 + 35 = 394kn. Obavezno se sjetiti nakon 2mj isključiti promo brzinu i nakon 6mj sportski paket (mada ne morate to uzeti, samo recite agentu).
Ili ako baš ne želite tablet ni mobilni net, LG Optimus L3 vam je 198kn jednokratno.
Čini mi se uredu ponuda, čak i ovo promo razdoblje za sportski paket ali jedino što me bode u oči je taj mobilni internet, malo je mana što je obvezan mobilni internet budući da 512 mb brzo ode a tablet se može spajati na wifi, pa čak i ako u kući uključiš wireless, mobilni internet se čini suvišan. Opet, nije prevelika cijena mjesečno, ali meni osobno, mali je paket prometa.
Anyway, hvala na informacijima. :)