T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.879.257
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
Sum_of_all_fears kaže...

Evo, da vam fino zaposlenik T-Coma objasni:

tablet je 99kn jednokratno, ide na prvi račun ta cifra. dolazi cityexpressom kroz 2-3 tj. od narudžbe. Da bi ga dobili po toj cijeni, ne smijete imati ugovor na ADSL (dakle ugovorna obveza istekla) ali možete imati ugovor na paket prometa (giga, 15 ili flat) - to nema veze. Također, maxtv i/ili telefon mogu biti pod ugovorom, nema veze. Tablet je ADSL retention, to hvatamo.

Dalje, morate uzet max3m ili max3l paket - jednako košta kod oba paketa. u s paketu ga nema. Dakle, Max3L (60 min, halo flat opcija, flat net + 2 mj promo 10mbit, maxtv osnovni, extra, plus i promo sport na 6mj) vam je 359kn (sa PDVom i svime). Uz tablet morate uzet mobilni net za 35kn. Mobilni net je flat ali nakon 512MB ruši brzinu na 64k.

U konačnici, prvi račun vam je 359 + 99 + 35 = 493kn. Svaki idući je 359 + 35 = 394kn. Obavezno se sjetiti nakon 2mj isključiti promo brzinu i nakon 6mj sportski paket (mada ne morate to uzeti, samo recite agentu).

Ili ako baš ne želite tablet ni mobilni net, LG Optimus L3 vam je 198kn jednokratno.

Čini mi se uredu ponuda, čak i ovo promo razdoblje za sportski paket ali jedino što me bode u oči je taj mobilni internet, malo je mana što je obvezan mobilni internet budući da 512 mb brzo ode a tablet se može spajati na wifi, pa čak i ako u kući uključiš wireless, mobilni internet se čini suvišan. Opet, nije prevelika cijena mjesečno, ali meni osobno, mali je paket prometa.

Anyway, hvala na informacijima. :) 

Why so serious?
16 godina
odjavljen

Tih 64kbit nakon potrošenih 512MB su sasvim ok za pogledat mail ili face dok si negdje vani.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Tih 64kbit nakon potrošenih 512MB su sasvim ok za pogledat mail ili face dok si negdje vani.

je vraga. kad mi na mobu to naprave nakon 1GB mogu mob bacit u zid. nemos nis covjece. stranice se ucitavaju 5 min 

17 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

je vraga. kad mi na mobu to naprave nakon 1GB mogu mob bacit u zid. nemos nis covjece. stranice se ucitavaju 5 min 

Slažem se sa Markom, za mail još nekako može proći, ali face sa brdo slika, hm, to mi se zna dogoditi na vipovom sticku kad potrošim promet i nije baš ugodno surfanje. Za mail je ok, ali za sve ostalo što uključe loadanje slika i sličnih stvari, ne baš.

Why so serious?
11 godina
neaktivan

Ja sam ih pitao ako ima kakav poklon pošto mi je sada istekao ugovor:

• Imamo ponudu koja omogućava pogodnost kupnje Samsung Galaxy Young uređaja ukoliko se aktivira MAX3 L paket. Cijena uređaja je jednokratno 199 kn uz ugovornu obavezu u trajanju 24 mjeseca ili 499 kn uz ugovornu obavezu u trajanju 12 mjeseci s osnovnom brzinom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jel se dijeli šta sada za one koji bi produzivali net? istjece mi net i telefon za par dana pa pitam..
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
SiO kaže...
jel se dijeli šta sada za one koji bi produzivali net? istjece mi net i telefon za par dana pa pitam..

Trenutno koliko ja znam ništa. Samo popusti prvih par mjeseci ako nadoplatiš veću brzinu.

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
13 godina

Kakvi se to Samsung televizori dijele tj nude? Citam na drugoj temi o tome... Agenti SZK nemaju pojma o nicemu, a ljudi se kunu da ih zovu i nude tv...

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pocinjem radit u t-comu od ponedeljka, budem vam ja javio {#}

dado
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 13:24 (dado16).
12 godina
neaktivan

imaš ponudu na njihovim stranicama....žalosno je to da oni koji bi trebali nemaju pojma o tome, a rade gle čuda u SZK {#}

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.
12 godina
neaktivan
dado16 kaže...

Pocinjem radit u t-comu od ponedeljka, budem vam ja javio {#}

Neka ti je sa srećom {#} ...samo se nemoj pretvoriti u njih - znaš ono s kim si takav si

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.
14 godina

Zato sto se TV trenutno moze uzeti u pojedinim tcentrima

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Trenutno nisam pod ugovornom obvezom za MaxTv, Maxadsl te telefon.
Da li netko možda zna ako produžim ugovornu obvezu koji se popusti il pokloni dobivaju, ako se išta dobije

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moze li link za nas nubove? Ja to nemogu naci :p
13 godina

Da, ja sam prekopao (bar mi se čini tako) cijeli njihov sajt i nigdje nema informacije o telki... samo o maxtv 6mj 1kn.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina

Pa di je tu tv kao poklon, ja vidim ovdje samo kupovanje tv-a na 24 rate po 160 i 99 kn {#}

13 godina
neaktivan
Hvala na linku al kao sto ovaj rece to je TV na rate :p

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

srecom pa je u samsung brand store-u jeftiniji 200 kn 

http://www.samsungstore.hr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3259

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
=xfact= kaže...

srecom pa je u samsung brand store-u jeftiniji 200 kn 

http://www.samsungstore.hr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3259

...hmmmm....

KLIK = 3.449,00 kn {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
11 godina
neaktivan
guls kaže...

Kakvi se to Samsung televizori dijele tj nude? Citam na drugoj temi o tome... Agenti SZK nemaju pojma o nicemu, a ljudi se kunu da ih zovu i nude tv...

Ma ne dijele...ako si dugogodišnji korisnik dobiš nekakav popust(kao imaš na 12 rata a onda prve 2 ili 3 ne platiš). Btw zvali danas {#} ni nedjelje ih više ne smetaju {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
13 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
guls kaže...

Ma ne dijele...ako si dugogodišnji korisnik dobiš nekakav popust(kao imaš na 12 rata a onda prve 2 ili 3 ne platiš). Btw zvali danas {#} ni nedjelje ih više ne smetaju {#}

Meni bi ovo bilo dobro pošto mi se pokvario stari crt prije tjedan dana{#}

Jel to daju na produljenje max tv ili interneta?

13 godina

Ne, to prodaju u webshopu. Nema veze s nikakvim ugovorima. Kao da dođeš u bilo koji drugi dućan, daš lovu i odneseš tv doma.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
guls kaže...

Ne, to prodaju u webshopu. Nema veze s nikakvim ugovorima. Kao da dođeš u bilo koji drugi dućan, daš lovu i odneseš tv doma.

To znam, ali kolega iznad je rekao da daju 2 ili 3 rate besplatno, to me zanima da li je istina. Zovem SZK, oni vele da neznaju za to. Ko je sad lud tu?

13 godina

Meni su u SZK i na FB rekli da ne daju nikakve rate džabe. Plati i nosi, ništa drugo.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma da, se onda ne isplati jer se 32 inča LCD da naći za manje love nego kod njih.

Mogli bi stavit za par 100kn TV za one koji produlje MAX TV ugovor, dugo već nije bilo nikakve pogodnosti za MAX TV, valjda će nešto stavit. 

0 0 hvala 0
16 godina

Koliko znam te koliko sam skuzio sad imaju ove akcije:

6 mjeseci maxtva za 1 kn a ostalih 6 pod punoj cijeni
2 mjeseca 10mb brzine za cijenu 4mb
3 mjeseca svi extra paketi maxtva za 1 kn
max sat tv 3 mjeseca besplatno pa ostalo za 35 kn( okvirno)
za nove ili produzivanje ugovora samsung galaxy young za 1 kn
najnovije neki bodovi za ručnike

dado
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 22:30 (dado16).
17 godina
neaktivan

Nije vezano uz poklone, ali možda netko zna kako ovo riješiti:

Zanima me kako, po novome, korisnik može sam promijeniti paket prometa? Budući da su nešto promijenili pa se više na stranicama (user t-com) ne može, nego samo preusmjerava na moj.hrvatskitelekom, gdje, kako mi se čini, te opcije nema. E sad, da li postoji nešto što nisam vidio ili se mora zvati službu za korisnike?

Why so serious?

0 0 hvala 0
14 godina
Cesc kaže...

Nije vezano uz poklone, ali možda netko zna kako ovo riješiti:

Zanima me kako, po novome, korisnik može sam promijeniti paket prometa? Budući da su nešto promijenili pa se više na stranicama (user t-com) ne može, nego samo preusmjerava na moj.hrvatskitelekom, gdje, kako mi se čini, te opcije nema. E sad, da li postoji nešto što nisam vidio ili se mora zvati službu za korisnike?

MojTelekom portal je zamijenio user.t-com. Registriraš se i onda dodaš usluge koje koristiš te možeš mijenjati pakete.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
dado16 kaže...

Koliko znam te koliko sam skuzio sad imaju ove akcije:

6 mjeseci maxtva za 1 kn a ostalih 6 pod punoj cijeni
2 mjeseca 10mb brzine za cijenu 4mb
3 mjeseca svi extra paketi maxtva za 1 kn
max sat tv 3 mjeseca besplatno pa ostalo za 35 kn( okvirno)
za nove ili produzivanje ugovora samsung galaxy young za 1 kn
najnovije neki bodovi za ručnike

Nemrem ovo boldano naći..

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 12:18 (NightShadow).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice