T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.903.919
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
Wontay kaže...

Baš , ko curice od 10 godina, jooj mama je vikala na mene, jooj nisam dobila tablet, jooj šta ču sad..............   smirite se više i prestanite troolat temu, imate ugovor? IMATE!!!!!                 , U njemu piše da čete dobiti tablet? PIŠE onda daj se smirite i pričekajte da dođe, nije ga nitko ukrao več jednostavno T-Com se zaletio i imaju problema sa isporukom i zbog toga su u večim problemima nego vi, ako želite tražite raskid ugovora, ako ne čekajte, dobijete poklon i još se bunite, ako vam ne odgovara promijenite operatera, uzmite iskon pa čekajte 60 dana samo da vas uključe a poklona nema uopče, isto je i sa svima ostalima a T com daje poklon od 1500 kn

ne radi se o tome sto pricas,nego kad se produzuje ugovor,jedna prica,nakon toga druga,pa treca i tako unedogled,jednostavno nas prave budalama,neka iskreno kazu,doci ce,ali u kojem roku neznamo i gotova prica,onda je sve pet,ali praviti budale od nas,to nije u redu i o tome se raspravlja

17 godina
Da li vi mislite sada o tome raspravljati svaki dan s nama sve do dolaska vasih poklona?
Sta vi mislite da je ovo grupna terapija ostecenih o strane T-Com-a?

Jasno je meni i svima da vas je T-Com zajeb0, ali morate vi razumijeti i nas ostale da ne zelim citati svaki dan tj. svake minute vasu jadikovku jer vam mi ne mozemo pomoci.

Radje pisite njima svake minute mailove i njih davite pa ce se mozda oni potruditi javiti kad ce te dobiti mjesecnicu tj.tablete ili sta vec.

NHF
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
15 godina
neaktivan

zivkanje vam ništa ne ubrzava proces ako čekate tablet. a kontaktiranje preko Facebooka... smiješno. Ne radite to nikad, pošaljete mail i dobit ćete ozbiljan odgovor.

i inače rok koji vam je trebao biti rečen je 30 dana ali istina je da će stić - kad stigne. Ljudi koji vam odgovaraju na pozive ne znaju kada. 

2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sunshin kaže...

zivkanje vam ništa ne ubrzava proces ako čekate tablet. a kontaktiranje preko Facebooka... smiješno. Ne radite to nikad, pošaljete mail i dobit ćete ozbiljan odgovor.

i inače rok koji vam je trebao biti rečen je 30 dana ali istina je da će stić - kad stigne. Ljudi koji vam odgovaraju na pozive ne znaju kada. 

Znam i to je žalosno

15 godina

Za T-Com same pohvale, kad god sam naručio neku uslugu , dosad 4 puta max tv i 3 puta adsl nikada nisam čekao duže od 5,6 dana, isto i za poklone, no ove godine več oko Božiča su u T-centrima ljudima govorili kako mogu očekivati tablete u veljači, znači skoro 3 mjeseca nakon ugovaranja - razlog - PREVELIK ODZIV NA AKCIJU I NA TAJ BROJ NISU BILI SPREMNI, sada ispaštaju i oni jer imaju puno nezadovoljnih korisnika, stotine poziva i poruka i akcija se pretvorila u nočnu moru za sve, a ovi na telefonima ni na koji način nemaju veze sa logistikom i zato ne mogu dati točnu informaciju gdje su i kolike količine tableta. Napišite mail u obliku prigovora nekolika puta, na prigovore adekvatno reagiraju

2 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Da li vi mislite sada o tome raspravljati svaki dan s nama sve do dolaska vasih poklona?
Sta vi mislite da je ovo grupna terapija ostecenih o strane T-Com-a?

Jasno je meni i svima da vas je T-Com zajeb0, ali morate vi razumijeti i nas ostale da ne zelim citati svaki dan tj. svake minute vasu jadikovku jer vam mi ne mozemo pomoci.

Radje pisite njima svake minute mailove i njih davite pa ce se mozda oni potruditi javiti kad ce te dobiti mjesecnicu tj.tablete ili sta vec.

NHF

Čovječe pa tko te tjera da čitaš i tko uopće traži TVOJU pomoć.

Vidio si temu i nevidim u čemu je tvoj problem?

17 godina
Od non-stop pisanja jadikovki (meni je proslo 3 tjedna, meni vec 35 dana, rekli su do kraja mjeseca....) na ovoj temi nema vam pomoci, to vam zelim reci.
Nitko od nas vam ne moze pomoci.

Pisite T-COM-u, HAKOMU, Potrosacu, Josipovicu, Milanovicu....

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
17 godina
neaktivan

E dečki, produljio sam ugovor 14.2. i još mi nije stigao tablet. Kad će? Psmtr.

{#}

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

4 3 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...

E dečki, produljio sam ugovor 14.2. i još mi nije stigao tablet. Kad će? Psmtr.

{#}

Žali se upravi vodovoda{#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
12 godina
neaktivan

Ljudovi,ja imam flat i neznam jesam li vezan ugovorom....Šta je aktualno ovaj mjesec?mob ili tablet?I što trebam napravit kako bi ih dobio?

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
7kunac kaže...

Ljudovi,ja imam flat i neznam jesam li vezan ugovorom....Šta je aktualno ovaj mjesec?mob ili tablet?I što trebam napravit kako bi ih dobio?

Najbolje nazovi 0800 9000 pa pitaj

17 godina

Da li još dijele tablete kad se potpiše ugovor za max3 paket?

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 16:32 (crozoki).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
crozoki kaže...

Sad dijele andol jer boli glava od čekanja.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
12 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
crozoki kaže...

Sad dijele andol jer boli glava od čekanja.

Aj bar nešto daju tj. ne daju jer smo mi to i preplatili :P

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
13 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,danas me zovu iz t-com hoćete li produžiti ugovor na 24 mj ako produžite za poklon možete dobiti Tablet i galaxy mini 2 ja kažem hoću i kaže mi ženska da za 10 dana je kod mene MOBAČ a u roku od 3 tjedna TABLET

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 22:46 (Znalac111).

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Pozdrav ljudi,danas me zovu iz t-com hoćete li produžiti ugovor na 24 mj ako produžite za poklon možete dobiti Tablet i galaxy mini 2 ja kažem hoću i kaže mi ženska da za 10 dana je kod mene MOBAČ a u roku od 3 tjedna TABLET

I sta je bilo kad si se probudio?

15 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Aha, meni su prvo poslali tablet pa mob i za par dana mi još stiglo 300 eura (to mi nisu ni rekli, valjda da me iznenade).. Znaš kak ćeš dobit te stvari{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 23:47 (veki22).
13 godina
neaktivan
veki22 kaže...
Znalac111 kaže...

Aha, meni su prvo poslali tablet pa mob i za par dana mi još stiglo 300 eura (to mi nisu ni rekli, valjda da me iznenade).. Znaš kak ćeš dobit te stvari{#}

Ja sam strpljiv.

14 godina
neaktivan

Svi koji imaju fiksni broj u HT-u, ako produlje ugovor na 24 mj., mozete dobiti novi bezicni telefon na TOUCH za 169kn (koje vam skinu na sljedecem racunu) i prva 2 mjeseca ne placate punu pretplatu za telefon, vec 1 kn, pa prakticki telefon dobijete za 0kn...

Radi se o ovom modelu! Tek je izasao prije par dana. Jos nije dostupan na njihovim stranica. Ali zvao sam ih pa su mi rekli da je to taj model, da si pogledam na internetu. Jako lijep dizajn na TOUCH!

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
12 godina

Jel dijele trenutno t com nekakve poklone

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Evo da vam javim, susjed mi potpiso novi ugovor za dsl u tcentru lg l3 dobio odma a opremu za 3 dana. Jucer spojili. Taj l3 cak mi i ok mob se cini.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
12 godina
neaktivan

upravo mi je došao LG!!!{#}

1 0 hvala 1
12 godina

Pa jel dijele ili???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Pa jel dijele ili???

Da.. Tko god dođe u poslovnicu kod njih, poklone svakome. {#}

12 godina

Ako produžim ugovor prijatelj je u 2 mjesecu produžio ugovor za još godinu dana flat interneta i dobio tablet

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Ako produžim ugovor prijatelj je u 2 mjesecu produžio ugovor za još godinu dana flat interneta i dobio tablet

Lg l3 mozes dobiti ako ti je istekla ugovorna obveza za ADSL, i mislis ju produziti opet na 24mj. i platis uređaj (lg l3) 99kn.

12 godina

Imam mobitel šta će mi mislio sam ako opet tablete daju

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa napisao si ... Pa jel dijele ?... 

Ne, vise ne "djele" tablete! {#}

0 0 hvala 0
14 godina
Karlovac_047 kaže...

Svi koji imaju fiksni broj u HT-u, ako produlje ugovor na 24 mj., mozete dobiti novi bezicni telefon na TOUCH za 169kn (koje vam skinu na sljedecem racunu) i prva 2 mjeseca ne placate punu pretplatu za telefon, vec 1 kn, pa prakticki telefon dobijete za 0kn...

Radi se o ovom modelu! Tek je izasao prije par dana. Jos nije dostupan na njihovim stranica. Ali zvao sam ih pa su mi rekli da je to taj model, da si pogledam na internetu. Jako lijep dizajn na TOUCH!

Koji je točno model?

robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Karlovac_047 kaže...

Koji je točno model?

VTech Retro VT2032 dect

KLIK

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice