kako navlače ljude, prestrašno....a uz to ljudi nasjedaju, pa kao ono produžit će ugovor i prodat na njuškalu tablet, i onda stave cijenu da boli glava..ista spika bila i sa mobitelima HTC i sad ljudi po 300 kn ih prodavaju pa nitko ne želi :)
bolje biti bez ugovorne obveze i čekat EU, možda dođe neki operater dostojan da zamjeni HT...
E ovo boldano je najbitnija karika
Inače neki ljudi nemaju mogučnosti koristiti išta drugo osim T-COMa i takvih ima jako puno(sam sam među njima), pa je onda bolje uzeti sad kad dobra ponuda nego čekati nekog novog operatera. Ako će uopče biti novih operatera(kolko čitam u sloveniji ih i nije baš došlo) i ona je još pitanje ako će i tog operatera moći koristiti u svom mjestu, a i sigurno će T-COM sniziti cijene svojih usluga ako doći neki ultra jeftini. Pa ti opet dođe na isto.
T-com je kod nas najpouzadniji i najbrži, nikad nemam neke probleme s njima. Kad sam zvao majstora došao mi za 2 sata popraviti problem, čak mi je dao router koji inače ne daju. A kad čujem kolko problema imaju drugi ljudi s nekim drugim operatirima(pucanje veza, dugo čekanje serviesera itd.), onda si uvijek mislim da je čak i dobro što jedino njih možem koristiti u svom mjestu.