Sada sam zvao, i izgleda da ona samsung galaxy mini 2 poruka nije moguca za produljenje ugovora, steta..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zato raskines ugovor i opet sklopis, tako im reci da ces raskinuti ugovor onda sa njima, pa da vidis sta ce ti reci
Jel ikako daju nekekav modem/router prilikom produživanja ugovora? Mislim ne vezano za neke akcije. Stari mi je crko.
E sad, kad smo tamo 2005. prvi put stavili ADSL dobili smo od njih onaj neki obični siemens modem kojeg sam maknuo nakon par godina i stavio bežični modem/router kojeg sam ja kupio. Sad bili mi oni mogli/trebali dat ili uz neku naknadu neki bežični modem/router?
Meni je onaj stari kasda krepo prije 2 god i ja ih nazvo i dobio novi thomson, oni dosli i slozili to..
E sad, kad smo tamo 2005. prvi put stavili ADSL dobili smo od njih onaj neki obični siemens modem kojeg sam maknuo nakon par godina i stavio bežični modem/router kojeg sam ja kupio. Sad bili mi oni mogli/trebali dat ili uz neku naknadu neki bežični modem/router?
Router je po novome njihovo trajno vlasnistvo, tako da ti ga daju na koristenje dok god koristis njihovu uslugu.
Meni ih otac zvao danas jer nas svako malo gnjave s tim paketima kako nam je već pred dosta vremena ugovor istekao i ništa ne nude, čak ih je pitao za opremu i ovaj kaže ništa za postojeće korisnike.
Akcija je trajala cijelo ljeto, prvo se dobio HTC pa samsung mini, pa mini2, vi ste to sve propustili i sada ste nasli glumit uvrijedene frajle, a logike majko mila, bit ce jos akcija, treba bit strpljiv.
Ma briga me za te bezvezne mobitele, namjerno nisam tada produžio pretplatu jer se ne isplati za te igračkke. Mislio sam da bi barem opremu za ADSL trebali davati, kao što je netko napisao dati ti modem/router na korištenje dok koristiš njihove usluge ali izgleda ništa od toga postojećim korisnicima, barem ne po ovom koji se javio u službi za korisnike.
Ma briga me za te bezvezne mobitele, namjerno nisam tada produžio pretplatu jer se ne isplati za te igračkke. Mislio sam da bi barem opremu za ADSL trebali davati, kao što je netko napisao dati ti modem/router na korištenje dok koristiš njihove usluge ali izgleda ništa od toga postojećim korisnicima, barem ne po ovom koji se javio u službi za korisnike.
Pa dobijes modem kada uzmes uslugu, ako ti se pokvari imas besplatnu zamjenu, gdje je problem? Ako ti se ne svida njihov, sam si kupi svoj. Bas bi netko isao produzivat UO da dobije modem koji vec ima...
Moras razumijet da je njima cilj ponuditi nesto sto ce se svidjeti masi, a ne pojedincima...
T-com umjesto samsunga sada djeli alcatel https://www.hrvatskitelekom.hr/internet/promotivne-ponude
T-com umjesto samsunga sada djeli alcatel https://www.hrvatskitelekom.hr/internet/promotivne-ponude
Pa i mije bas neki mob...
Pa i mije bas neki mob...
manje više isti kao i SG mini 2
Dosta slabiji mob. Sva sreca uzeo na vrijeme ugovor
Pa baš da je DOSTA slabiji...ima duplo brži internet i noviji Bluetooth, nešto sporiji procesor i manje memorije

Jedan ima Snapdragon MSM7227, a drugi MSM7227A, a u oba je mislim isti, Adreno200 grafički čip?
sta smatras na vrijeme ??
potpisao sam ugovor 28.9 tj prije 12 dana ...naravno ni operatora ni mobitela jos nema i tad je u promotivnoj ponudi jos bio aktualan samsung galaxy mini 2 i tako mi stoji u ugovoru
i sad vidim da se dobija alcatel .....
sad jel netko imao iskustva ....hocu dobit samsung ili ce mi uvalit alcatel ( inače favoriziram samsung)

Kolko če dugo biti alcatel u ponudi dok ne stave nešto drugo? Jel ja trebam čekati 12 mj do isteka ugovora pa se nadam da cu moci ovaj mob preskociti, makar izgleda dobro na youtubu svi ga hvale...
jesam ...stoji mi u ugovoru samsung za 99 kn ( 24 mj ugovor) al jos nisam ni lipe platio ....kak sam cuo to ide tek kad ga dobijes ....a za tehničare ..nemam riječi .....kao da ih je četvero u cijeloj hrvatskoj pa se jadni trgaju od posla -.-
Jel sada ovo vrijedi samo za nove il i za stare korisnike?
Jel sada ovo vrijedi samo za nove il i za stare korisnike?
Samo za nove korisnike.
Akcija je trajala cijelo ljeto, prvo se dobio HTC pa samsung mini, pa mini2, vi ste to sve propustili i sada ste nasli glumit uvrijedene frajle, a logike majko mila, bit ce jos akcija, treba bit strpljiv.
jel tvom velikom mozgu problem pojmit da je nekome ugovor istekao prije 2 dana?
jel tvom velikom mozgu problem pojmit da je nekome ugovor istekao prije 2 dana?
30 dana prije isteka ugovora možeš produljit...
Jedan ima Snapdragon MSM7227, a drugi MSM7227A, a u oba je mislim isti, Adreno200 grafički čip?
Ne, Alcatel ima MediaTek MT6573 kojem je maximalna preporučena frekvencija rada 650MHz, a grafički čip neznam koji je u njemu. Između ostalog taj procesor je ARMv6 starije generacije koji je sporiji od bilo kojeg novijeg procesora (ARMv7) s istim taktom a kamoli ne od onog u Mini 2 koji je na 800MHz (MSM7227A).
Na Alcatelu vjerojatno neće raditi Flash, a niti Adobe AIR rountime (sigurno neće raditi) kojeg sve više developera koriste za razvoj aplikacija i igrica zbog mogućeg exporta za više platformi (iOS i Android, mislim da i Blackberry). Alcatel ima manje RAM memorije, manje prostora za instalaciju aplikacija, manji ekran (za 0,07 inch-a :D), neće dobiti Android 4.1, a niti 4.0 vjerojatno (99.9%).
Samsung je daleko bolji, dobiva update na 4.1, mogućnost custom ROMova i slično...
U 3. mjesecu mi istice ugovor pretplate.Da li jos ima ono da mogu uzeti mobitel i produziti ugovor 6 mjeseci prije isteka ? Nesto sam cuo da su to ukinuli pa sad neznam,zna neko ? Hvala