Dok sam radio u T-com-u moglo se prijeći bez obzira što imaš ugovoru u T-com-u. U principu bi trebali ići penali, ali zbog "pogreške u sistemu" nikome se nije naplatilo, e a kako je danas nemam pojma. Ne radim tamo od 1.7. Al češ se bogami i načekati da pređeš u Iskon, i da još na kraju Iskonov dsl radi, ma to je pravo čudo... Ugl. SRETNO!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi,ja sam prije nekoliko dana iso produzit ugovor preko interneta. Sve ukucam i na kraju mi pise nesto koda trebam maxtv. Moze mi netko pomoc??
Ako je svakom tako molim vas moze li mi neko objasniti kako produziti ugovor preko sluzbe za korisnike. Npr. koji broj treba kliknut .Kad on nesto govori ako zelite ono klikni broj 5 i tako to. Unaprijed Hvala!
Pozz, mene su nazvali i rekli da cu dobit taj samsung galaxy mini za 99 kn ako produzim ugovor, zanima me kada bi trebao biti kod mene, zvali su prije par dana. Jeli ga netko već dobio?

Meni tek za 3 mjeseca istječe ugovor na 2 godine. Taman će biti Nokia 3310 u to vrijeme za produženje :)
Kako bi fino sjeo taj samsung galaxy mini da mi zamjeni sadašnji alcatel ot-806 (ne mogu reći da nisam zadovoljan ovime ali...).
Ma ja ću ga navjerojatnije prodati, jer imam već dobar mob.

Isao sam pogledati na T-com stranice o produljenju ugovora.Vidm da nude galaxy 2 mini za 99 kn.Sada neznam mora li se to na 1 ili 2 godien produziti, smrdi mi na 2 godine
Isao sam pogledati na T-com stranice o produljenju ugovora.Vidm da nude galaxy 2 mini za 99 kn.Sada neznam mora li se to na 1 ili 2 godien produziti, smrdi mi na 2 godine
Mozes i na 12 ali tada ti je 399.
Ja sam bio zvao i pitam do kad je akcija kaže žena do kraja 12. mjeseca, onda ide nešto novo.
Da li sam to samo ja ili je općenito mišljenje da se ne isplati vezivati dvije godine za jedan običan mini android?
Ili je to već votever ustaljena praksa "kad sam ionako vezan, pa si bum bar mobitel zel"?

Da li sam to samo ja ili je općenito mišljenje da se ne isplati vezivati dvije godine za jedan običan mini android?
Ili je to već votever ustaljena praksa "kad sam ionako vezan, pa si bum bar mobitel zel"?
Reci to mojem TV, HDD i mobacu jel im se isplatilo biti u mojoj sobi (mazeni, pazeni..)
Ionako sam na t-comu (jos od dial up-a), zasto ne iskoristiti kada mi nitko drugi nije dostupan? (da, dobro vidis jer me ne zanimaju predodabiri operatera kada se uopce ne isplati), to nije sve jer:
1. Da otkantam ADSL, MAX TV bih vise placao (ne mogu bez adsl-a)
2. Da otkantam telefon, ADSL bih duplo vise placao (isti k, telefon ionako ne koristimo pored mobitel ali opet, bolje mi ga je onda imati nego nemati za istu cijenu)
3. Slika mi je jadna, zato sam bio i prisiljen uzeti MAX TV (osnovni paket i 67KN mjesecno zahvaljujuci MAX ADSL-u), tak da ne mogu prijeci niti na onaj Iskonov "predodabir" jer MAX TV ne moze raditi ako nemas MAX ADSL (iskon mi ne nudi svoju televiziju, samo telefon i adsl) :S
Da, koliko vidim imaš sličnu situaciju kao ja. T-Com i Optima jedina dva izbora, samo što mene muči propusnost od svega 10mbit i hrpa tehničkih problema. Džabe mi mobitel uz produženje ugovora, kada mi net svako malo krepava, a maxTV više ne radi nego što radi. I tako već godinama, bez obzira na konstantne žalbe SZK i raznoraznim outsourcanim tehničarima.
Btw, kaj si telku dobil za produženje ugovora?
Ja sam bio zvao i pitam do kad je akcija kaže žena do kraja 12. mjeseca, onda ide nešto novo.
Da li se možda zna što bi išlo jer imaju onu foru sa 3 mjeseca besplatno pa je onda bolje mobitel uzet
znali netko do kada traje ponuda za 6 mjeseci besplatnog sportskog paketa uz potpisivanje novog maxtv ugovora ?
Ljudi,ja sam prije nekoliko dana iso produzit ugovor preko interneta. Sve ukucam i na kraju mi pise nesto koda trebam maxtv. Moze mi netko pomoc??
Ako je svakom tako molim vas moze li mi neko objasniti kako produziti ugovor preko sluzbe za korisnike. Npr. koji broj treba kliknut .Kad on nesto govori ako zelite ono klikni broj 5 i tako to. Unaprijed Hvala!
Ista situacija i kod mene... Nakon upisivanja podataka nude mi se samo opcije MaxTV-a...
Ima netko kakvu informaciju vezano uz ovaj "problem"???

Ista situacija i kod mene... Nakon upisivanja podataka nude mi se samo opcije MaxTV-a...
Ima netko kakvu informaciju vezano uz ovaj "problem"???
Problem je u tome što vam nije istekao ugovor, tj. istekao je vjerojatno samo za PROMET, a ne za priključak. Možete produžit ugovor za promet, ali nećete dobiti mobitel niti ništa iz promotivne ponude... Samo će te plaćat nešto manje internet i to je to, imao sam isti problem. Uostalom možete nazvat, isto to budete čuli ;)
Kakvo je vaše mišljenje o samsungu galaxy mini2...? Dali se isplati za to produživati ugovor?
Problem je u tome što vam nije istekao ugovor, tj. istekao je vjerojatno samo za PROMET, a ne za priključak. Možete produžit ugovor za promet, ali nećete dobiti mobitel niti ništa iz promotivne ponude... Samo će te plaćat nešto manje internet i to je to, imao sam isti problem. Uostalom možete nazvat, isto to budete čuli ;)
Po T-shitovoj stranici nemam nikakve aktivne ugovorne obaveze...
Kaj se tice njihovog 0800-9000, nakon 15minuta cekanja na telefonu sam odustal....
Kaj se tice njihovog 0800-9000, nakon 15minuta cekanja na telefonu sam odustal....
Tako i meni piše da nemam ugovornu obavezu a dobro znam da mi ugovor ističe u 11. mjesecu.Nisu im baš točne te informacije na stranici.Najbolje otiđi u T-centar pa vidi.
Doci ce ti tijekom ovog mjeseca.Tako su meni rekli kada sam ih pitao.
Uopće se nemoj pouzdavati u to što tamo piše, totalno su im neažurne i netočne informacije
Mene sad to interesira,meni je ugovor odavno istekao,a jos sam kod njih.Pa mislim produziti ugovor i jos uzet onaj maxtv3 paket.Samo malo je cijena velika skoro 400 kuna,dali se isplati to uzimat i da li ja dobijem isto onda taj samsung ili je to samo ako produzim za pretplatu za mobitele.
Ima li koji bolji davatelj usluga,da ima brzi internet?
Mene sad to interesira,meni je ugovor odavno istekao,a jos sam kod njih.Pa mislim produziti ugovor i jos uzet onaj maxtv3 paket.Samo malo je cijena velika skoro 400 kuna,dali se isplati to uzimat i da li ja dobijem isto onda taj samsung ili je to samo ako produzim za pretplatu za mobitele.
Ima li koji bolji davatelj usluga,da ima brzi internet?
Samsung ne "dobiješ" ako produžiš pretplatu za mobitel nego za ADSL.
Tako i meni piše da nemam ugovornu obavezu a dobro znam da mi ugovor ističe u 11. mjesecu.Nisu im baš točne te informacije na stranici.Najbolje otiđi u T-centar pa vidi.
Uopće se nemoj pouzdavati u to što tamo piše, totalno su im neažurne i netočne informacije
A tak sam si i mislil da je nekak... Totalno su im u banani stranice...
Budem sutra skocil u T-centar da vidim na cemu sam.
I tako sam po drugi put produžio ugovor na istom broju...
Valjda će ovaj put sve biti ok...
U nadi je spas...
Valjda...

U nadi je spas...
Valjda...
Sad će ti poslat 2 samsunga/htc-a ;)
U nadi je spas...
Valjda...
Sad će ti poslat 2 samsunga/htc-a ;)
prije će doći smak svijeta nego će se njima dogoditi da naprave nekakvu zabunu na svoju štetu :)