Jel ikome stigao Mini u međuvremenu jer ja svaki put kad zovem kažu mi drugi datum........:-S
Jel ikome stigao Mini u međuvremenu jer ja svaki put kad zovem kažu mi drugi datum........:-S
Je da, 8 komada.
Još se čeka.
Bogme je teška recesija i u Tcomu kad nemaju niti usranih mobova na lageru već mjesec dana otkad sam potpisal.
Na facebooku kažu
Pozdrav. Isporuka uređaja kreće 7. svibnja. Molimo te za malo strpljenja.
Po takvom budemo prije platili mob nego nam dođe na vrata???
Koliko sam ja shvatio ugovor ne kreće dok se ne plati taj mobitel.
E sad mene zanima na koju shemu ne platit taj mob od 100kn kad mi dođe sa istim računom za net (ista uplatnica) ???
Bezobrazno je govorit maksimalno 3 tjedna isporuke, a na kraju ispada dulje od mjesec dana...
Ako ti mobitel dođe 7.5., tih 100kn ćeš dobiti na računu za 5 mjesec, znači onaj račun što dobivaš 15.6. Moram pirznati da se slažem sa Vama što se ljuti što nema mobitela, svarno nije u redu
Ugovori vam nisu produljeni sve dok ne dobijete mobitel u ruke, da nebi mislili da vam je ugovor produljen na dan rađenja zahtjeva.
ja sam prvo nazvao kad je počela ponuda i oni rekli da će doć,prošlo 3 tjedna još ni glasa o mobu a dok je kućni stigao već za 3 dana pa ja opet zvao za 3 tjedna što se dogodilo s mobom a oni su rekli da će doć za tjedan dana "100%" jučer bio taj dan i još ništa neznam što im se dogodilo dal im iskočio vlak iz tračnica ilipak im se kontenjer s mobima prevrnuo u more putem transporta pa ih sad suše
ja sam prvo nazvao kad je počela ponuda i oni rekli da će doć,prošlo 3 tjedna još ni glasa o mobu a dok je kućni stigao već za 3 dana pa ja opet zvao za 3 tjedna što se dogodilo s mobom a oni su rekli da će doć za tjedan dana "100%" jučer bio taj dan i još ništa neznam što im se dogodilo dal im iskočio vlak iz tračnica ilipak im se kontenjer s mobima prevrnuo u more putem transporta pa ih sad suše
Ja zvao jucer i meni rekli da nema vise mobitela do daljnjeg.
Mobiteli su sad samo za nove korisnike.
Jel pocelo to stizat kome napokon?
Jel pocelo to stizat kome napokon?
navodno 7.5
Jel ima još šta na lageru?
Jel ima još šta na lageru?
Nema, a vjerovatno nije nikad ni bilo lol
A jel ima nekih drugih uređaja ili pogodnosti ili bilo šta drugo?
Kolko vidim za sada nista, a i ovo je vrijedilo do jucer.
Ne vidim li taj mob u svojim rukama do 10.5. mogu si komotno s ugovorom obrisat dupe...........
Pozdrav od ponosnog vlasnika novog Galaxy-a :
eeehhh da oce ubacit newsto drugo... sta ce mi ti mobiteli...imam ih i viska
Kad si ga dobio, tko ti ga je dovezao i jel onaj na 832mhz.
Kad si ga dobio, tko ti ga je dovezao i jel onaj na 832mhz.
Da i kaj se događa ak nikog nema kod kuce???
Da i kaj se događa ak nikog nema kod kuce???
Valjda te prvo nazovu da vide jel si doma.
Da, svi uređaji koji dolaze su verzija od 832 mhz, donese ga poštar, ako te nema doma ostavlja potvrdu s kojom ga podigneš na pošti.
znači dobio si galaxy y ili.......?
Mobitel je od 832mhz,stigao je danas u podne,dovezli su ga u kombiju od pošte.
nije mini 2 samo je "novija" verzija jedinice...
KAd ce biti nesto uz MAX-tv?