Stranica za skidanje DVDR zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 6.086
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Stranica za skidanje DVDR

Dal postoji neka dobra stranica za skidanje dvd filmova onih od 4.5 gb (ili onih DVD9 od 7gb) koji imaju i meni i sve ostalo kao da su kupljeni.

i da po mogućnosti imaju titlovi (hrvatske)

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 8:00 (Magic Man).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Stranica za skidanje DVDR

http://www.google.hr/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=dvdr+movies+download

A za hrvatske titlove ćeš morati otići do podnapisi.net i preuzeti ih sam.

15 godina
protjeran

Hvala!

Al ovo za titlove da ih sam skidam nije točno...nije kao dvdrip. treba bar 4 programa da ih se doda kao txt2sup, ifoedit, vobedit i nije tako jednostavno kao što se čini vjeruj mi probao sam! i nikad nisam uspio!

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 7:44 (Magic Man).
17 godina
neaktivan

Mali savjet. Skidaj mkv fileove i titlove i sa convertxtodvd to spojis u dvd. treba ti tacno jedan program i otprilike 5 klikova misem da to napravis.

:)
15 godina
protjeran

Al ja pitam dal postoji neka stranica za skidanje dvdr?

znam da postoji warezhr.org al jbg 80% ih tamo nema premium, a ako nemaš premium, a jedan dvdr ima i do 50 fileova onda nek sve ide kvragu!

Ja nemam premium.

Isto znam da postoji nabrijana partis.si al tamo skoro i nema cro titlove i što je najvažnije, oni koji i imaju nisu freelech i neželim to skinuti jer to moram i uplodati a sa mojih 0,2kbps uplodanja neču daleko stiči!

17 godina
neaktivan

Tesko ces naci stranicu za skidanje dvd sa hrvatskim titlovima jer imas malo uploadera iz hrvatske. DVD izdanja u ostatku svijeta tesko da imaju hrvatske titlove. Torenti i skidaj mkv i sa gore navedenim proramom ubacis titlove. To ti je jedino rjesenje. A sto se tice rapidshare imas program koji se zove jdownloader i u njega pobacas linkove i on ti skida.

:)
17 godina
Stranica za skidanje DVDR

Isprike, ali nije li to ilegalno? Filmovi na DVDu se kupuju, ne downloadaju.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Da imam jdownloader al ipak je to previše.

kad bi barem bilo megaupload ili fileserve onda bi išlo 2x brže. al rapidshare ne dolazi u obzir.

al ovo sa mkv dal to trebam skinuti film u mkv formatu?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice