Signal icon

poruka: 5
|
čitano: 1.208
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Signal icon

pozz...

imam problem sa ikonom od wireless signala, inace je ona bila izrazena u onim crticama jacine signala, a sad je onaj kao monitor prekrizen...

kad na njega dodem pise "internet access"... pa me znaima kako tu ikonu vratit na staro da pokazuje jacinu signala?

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Signal icon

Možda koristiš software od wireless mrežne pa ti u njoj pokazuje jačinu. Stavi da ti mrežu kontrolira Windows a ne program od mrežne.

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Signal icon
F1-IVO kaže...

Možda koristiš software od wireless mrežne pa ti u njoj pokazuje jačinu. Stavi da ti mrežu kontrolira Windows a ne program od mrežne.

kontrolira je win oduvijek, ali jucer nakon shut downa vise ne pokazuje jacinu

15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
F1-IVO kaže...

Pa vjerojatno ti se odspojio od routera.. POkušaj se ponovno spojiti na router i pogledaj da li na routeru svijetli wlan lampica..

17 godina
neaktivan
Nemo_BJ kaže...
Hacker-ri kaže...
F1-IVO kaže...

Pa vjerojatno ti se odspojio od routera.. POkušaj se ponovno spojiti na router i pogledaj da li na routeru svijetli wlan lampica..

....

ali wlan RADI...

neznam sta je ali danas je totalno bio crknuo i onda sam ugasio-upalio router i sad opet imam status indikator?!

nemam pojma

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice