P-P-P-P-P-P-P-P-P-PP--PRIJAVLJUJEM SE
prijava :)
Očuuu jaaa too, PRIJAVA
Evo dodana i 3. nagrada radi veće zainteresiranosti od očekivane ;) Uživajte.
Prijavljujem se I ja
prijevljujem se i ja :P i btw jel se moze kod vas kupovati paypalom(buduci da je sad moguce u hr)?i btw onaj neograniceno jel to ima neki vremenski period il?
Paypalom nažalost se još nemože kupovati, eventualno ako uzimaš neograničeni paket, jer mi se ovo ostalo ne isplati radi glupih pravila za paypal...
Ovo neograničeno znaći da kroz mjesec dana dižemo ratio na trackeru konstantno ;)
prijava.... ;)))
prijava:))
Ja volim vatat muve!! Prijava
Kud svi turci...
Prijavljujem se i ja
I'm in
Vremenski rok i to? Ne može se 50 gb tek tako uploadat, osim na Demonoid i ostalim str. Na ovoj str vašoj niš nije objašnjeno. Pa ja bi vam platio 50 kn da mi uploadate 200 gb na What.cd al to bi išlo malo teže neg što ste vi zamislili.
Vremenski rok i to? Ne može se 50 gb tek tako uploadat, osim na Demonoid i ostalim str. Na ovoj str vašoj niš nije objašnjeno. Pa ja bi vam platio 50 kn da mi uploadate 200 gb na What.cd al to bi išlo malo teže neg što ste vi zamislili.
Vremenski rok je - Što kraće moguće -
Znam da na what.cd ne ide samo tako, trudimo se biti što bolji ;)
Lol pa jesi pročitao moj odgovor i link? Ja niti u jednom trenutku nemam vaš pass i key...
The company has been accused of stealing passkeys and accounts
na iptorrents nam je trebalo oko 4 dana za 200gb,a mogli bi to i brze da smo ispocetka dobili prave torrente
Lol pa jesi pročitao moj odgovor i link? Ja niti u jednom trenutku nemam vaš pass i key...
ti nama posaljes torrent file nemamo mi veze sa nikakvim accountovima
neznam od kuda ti to
btw. Ja se ne natjecem ono sam pazinjana malo prco
Ajde s čim se ti zamaraš. Već sam 2 godine tu... A nisam ni znao za ovo :P
na iptorrents nam je trebalo oko 4 dana za 200gb,a mogli bi to i brze da smo ispocetka dobili prave torrente
Na IPTorrents ja imam 500 gb uploadano, a da ne seedam kak spada i to sa kućnom vezom. Tolko o tome. Kažem, dajte mi dokaz da možete u razumnom vremenu uploadat količinu koju reklamirate na odlične trackere i odmah ću naručit neki paket. Konkretno, What.cd me zanima jer sam novi user i klasičnim seedanjem nemrem niš postić.
Na IPTorrents ja imam 500 gb uploadano, a da ne seedam kak spada i to sa kućnom vezom. Tolko o tome. Kažem, dajte mi dokaz da možete u razumnom vremenu uploadat količinu koju reklamirate na odlične trackere i odmah ću naručit neki paket. Konkretno, What.cd me zanima jer sam novi user i klasičnim seedanjem nemrem niš postić.
Poslat ću ti na privatnu dokaz sa torrentleecha.
Zvučim ko pokvareni telefon, al ni torrentleech nije problem, pogotovo sa seedboxom. Zanima me kak bi na What.cd uploadali 200 gb jer mi je to eto što mi treba sad :)
Prijava... :))
Zvučim ko pokvareni telefon, al ni torrentleech nije problem, pogotovo sa seedboxom. Zanima me kak bi na What.cd uploadali 200 gb jer mi je to eto što mi treba sad :)
A gle šta da ti kažem lakše nego ti sa seedboxom :) Ti ako mi uplatiš vjeruj mi ja ću se boriti do kraja tih uploada koliko si platio...
I ja se prijavljujem.
Prijava !

Prijava
Prijava :)
Count me in :)