Odabir operatera

poruka: 18
|
čitano: 8.820
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Odabir operatera

Ovako dosao je i taj dan, u 8 mjesecu izlazi ugovor sa T-com-om pa sad jel mi mozete preporuciti nekog operatera, znaci mijenjamo telku, telefon i internet, bitno mi je za net, da bude dobra brzina, nema lagga i sl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Odabir operatera
Onda ostani na T-Comu. Ako do sad nisi imao problema s vezom - naravno.

Jer ako ti je sve radilo kako spada, velike su šanse da će ti novi operater stvarati glavobolje. Čisto zbog onoga "ne popravljaj ono što nije pokvareno".

Iskon ili T-Com stari, ne uzimaj drugo. To je moj savjet.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan

Cuj, cilj mi je pobjeci iz T-com, jer su prevelike cijene za internet a kamoli za telefon

17 godina
neaktivan
Ja sam imao sličnu ideju. Vratio sam se na T-Com za manje od 6 mjeseci. hehe :)
15 godina
neaktivan

Nah, dosta mi je T-com-a, dok smo treali raskinuti dosli nam nes kao besplatni kabal staviti i gamad  automatski produzila ugovor na 12 mjeseci a da nama nisu nista rekli, a drugo su cijene, kakav je taj B.net?

17 godina
Danny_HR kaže...
Čisto zbog onoga "ne popravljaj ono što nije pokvareno".

Ako baš mora mijenjati, ja bi išao na Iskon. Sve ostalo je (pre)veliki rizik, pogotovo uz višemjesečne ugovore. Imam iskustvo na Bnetu, koje je toliko loše (ne toliko zbog usluge koliko zbog odnosa prema korisniku) da ih nikad nikome ne bi preporučio. Za ostale nemam pojma...

Gledam te!
15 godina
neaktivan

ma cuo sam da Iskon bas neš ne šljaka, valjda nakon lošeg vremena sve se pokvari pa trea cekati :S

17 godina
neaktivan

Bnet je dobar cijeli dan, sve do negdje 19 sati.
Tada počinju problemi s vezom, valjda zbog navale na internet. To traje negdje do 23.

Jeftini su i TV usluga im je dobra. Imao sam problema s telefonom s njima i to šta je bio osjetan pad brzine u špici navečer.
Mislim da će ti dobar dio korisnika Bneta potvrditi da su padovi kad je gužva česti. Naxeem je imao krvavih ratova s njima oko toga. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 9:27 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Bnet je dobar cijeli dan, sve do negdje 19 sati.
Tada počinju problemi s vezom, valjda zbog navale na internet. To traje negdje do 23.

Jeftini su i TV usluga im je dobra. Imao sam problema s telefonom s njima i to šta je bio osjetan pad brzine u špici navečer.
Mislim da će ti dobar dio korisnika Bneta potvrditi da su padovi kad je gužva česti. Naxeem je imao krvavih ratova s njima oko toga. :)

Valjda cu onda Iskon, ipak je on u nekom ogranku iz T-com

17 godina
neaktivan
Čekaj da ti dođe još netko. Možda netko može posvjedočiti za nešto drugo.

Iz mojih iskustava sa Amišom i Bnetom sam izvukao to da ne mijenjam više nikad.

Čuo sam dobrih stvari o Metronetu, ali nisam probao.
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Čekaj da ti dođe još netko. Možda netko može posvjedočiti za nešto drugo.

Iz mojih iskustava sa Amišom i Bnetom sam izvukao to da ne mijenjam više nikad.

Čuo sam dobrih stvari o Metronetu, ali nisam probao.

lol zaboravio da je 9 sati ujutro, aj pozz odoh malo na bbc2{#}

14 godina
neaktivan
Odabir operatera

Amis Telekom - http://www.amis.hr/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Odabir operatera

usuđujem se rec da je to sve pitanje srece , osobno nisam ima problema ni kod bivseg t-coma ni sad kod b.net-a .

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Odabir operatera

Ovako odlučio sam preći na ovaj Iskon Trio super. Pise da je brzina interneta 5mbps. Hoce li mi to biti dovoljno za surfanje i sl., igranje online igara, skidanje i sl.

Znaci nisam bas neki casual gamer

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Odabir operatera

Ja bi ti preporučio B.net( 8Mbps)

Manje para,više muzike

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Ja bi ti preporučio B.net( 8Mbps)

Manje para,više muzike

Pa jer 5mpbs dosta za igranje, skidanje, necu skidati nesto svaki dan neg ovak stavim na skidanje i odem na drugi komp, hoce laggat u online?

14 godina
neaktivan

Ako su produžili na 12 mjeseci, to vjerovatno nema veze s kabelom nego je tu UO na promet tako da ti je manja cijena mjesečna.

Inače moraš znat da nije sve u cijeni, uključeno je tu puno faktora koje utječu na odabir operatora.

Slažem se da je t com nešto skuplji od ostalih, iako imaju i drugi razni taktike i skrivene * gdje ti još malo povise cijenu a da i ne skužiš kad uzimaš.

Recimo kod t coma ti je sa brzinom od 4mbit i flat na 12 mjeseci 158kn + recimo telefonska linija pretplata min 73 ( osim ako nemaš neki popust zbog invalidnosti,druga linija i sl. ) tako da to dođe nekih 231kn sa pdv -om mjesečno.

Uglavnom kod t coma je to da ti dijele poklone, što drugi nemaju , a pretplata je nešto viša. I imaju dobru tehničku podršku i korisničku službu, definitivno bolju od ostalih operatera.

Isto tako kod t coma imaš t club bodove npr. koji drugi nemaju, gdje možeš skupiti nešto bodova pa imati flat promet 1mj besplatno, ili 6mj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 10:05 (Spaceni).
15 godina
neaktivan
Spaceni kaže...

Ako su produžili na 12 mjeseci, to vjerovatno nema veze s kabelom nego je tu UO na promet tako da ti je manja cijena mjesečna.

Inače moraš znat da nije sve u cijeni, uključeno je tu puno faktora koje utječu na odabir operatora.

Slažem se da je t com nešto skuplji od ostalih, iako imaju i drugi razni taktike i skrivene * gdje ti još malo povise cijenu a da i ne skužiš kad uzimaš.

Recimo kod t coma ti je sa brzinom od 4mbit i flat na 12 mjeseci 158kn + recimo telefonska linija pretplata min 73 ( osim ako nemaš neki popust zbog invalidnosti,druga linija i sl. ) tako da to dođe nekih 231kn sa pdv -om mjesečno.

Uglavnom kod t coma je to da ti dijele poklone, što drugi nemaju , a pretplata je nešto viša. I imaju dobru tehničku podršku i korisničku službu, definitivno bolju od ostalih operatera.

Isto tako kod t coma imaš t club bodove npr. koji drugi nemaju, gdje možeš skupiti nešto bodova pa imati flat promet 1mj besplatno, ili 6mj.

Necu ici u T-com, bjezim iz njega, dosta mi je tih njihovih varanja i povisivanja prometa, preskupog telefona i interneta, odlucio sam uzeti Iskon

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice