Lažni profil na Facebook-u

poruka: 6
|
čitano: 9.018
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Prije nekoliko tjedana je neki *upak otvorio profil na facebook-u na ime moje susjede bez njezinog znanja i dopuštenja. Ona pak ni nema internet i prijavili smo onda to preko mog profila. Budući da nisam siguran hoće li facebook zaista obrisati taj profil, možemo li joššto napraviti? Puno hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2010 16:29 (Josip7g).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Lažni profil na Facebook-u

- može, pismo Bajiću ili sudu u Strasbourg. Ako oni odbiju intervenciju, uvijek se može UN kontaktirat u svezi veze navedenog (bezveznog) problema..

(isprika, na negativnom tonu, ali nakon što misice spašavaju zelene šume i kitove, sad se javnost treba zabrinjavati fejsom? who care..?)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

Pa mislio sam da bih mogao kontaktirati predsjednika SAD-a za pomoć.

Valjda će administrator obrisati profil, jer ta osoba piše uvredljive i proste sadržaje koje moja susjeda ne bi nikad stavila tak javno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2010 16:33 (Josip7g).
16 godina

i ja sam jedan profil prijavijo no oni ce odgovortit za 2godine jer ih oni vjerovatno 100000 dnevno dobivaju

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma to su gluposti ajde, ko se jos obazire jel neko na facebooku pise uvredljive poruke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Josip7g kaže...

Prije nekoliko tjedana je neki *upak otvorio profil na facebook-u na ime moje susjede bez njezinog znanja i dopuštenja. Ona pak ni nema internet i prijavili smo onda to preko mog profila. Budući da nisam siguran hoće li facebook zaista obrisati taj profil, možemo li joššto napraviti? Puno hvala!

A šta bi ti da mi napravimo??? Kako da ti vjerujemo??? Možda to i nije fejs od tvoje susjede,nego od neke osobe koju nevoliš i želiš joj uništiti facebook profil??? De molim te poštedi nas takvih sr*nja ...   ...takvih postova sam se nagledao po netu: "Zaboravio sam lozinku od svog acc-a može li mi tko pomoći da je haknem?"I da likac link od profila i tvrdi da se on zove baš tako. A datum rodjenja? Pitali smo se,zasto na forumu ima jedan datum a na fb accu drugi....

Ili možda post poput ovoga: "Neželim više koristiti facebook,a neznam pass od acc-a,može li netko prijaviti moj acc da ga uklone?"

Nitko mu nije vjerovao...

...nerazumijem kako nekome može biti zabavno da uništi nečiji acc...

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice