kućna telefonska centrala

poruka: 6
|
čitano: 7.301
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
kućna telefonska (ne)centrala

Kako u fiksnoj telefoniji, unutar jednog broja i jedne telef.linije, besplatno komunicirati između dva i više fiksna telefona, a da ne moraš imati neku mini centralu? Npr. imam 5 priključnih mjesta za fix.liniju na pet taznih lokacija unutar kuće, i želim da svi mogui međusobno se pozivati i razgovarati, naravno, besplatno. Koji uređji i kako spojiti.

Vrijedi pizza i pivo!

zalutao u svijet jedinica i nula

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: kućna telefonska (ne)centrala

bežični telefon * 5?

16 godina
neaktivan
tomo007 kaže...

bežični telefon * 5?

To sam i ja mislio, ali baš ne ide. Trebao bih one modele koji imaju dvije slušalice i jednu bazu, a takvih danas ne viđam u ponudi. Ostali međusobno nisu kompatibilni.  Ako tko ima kakvih praktičnih iskustava....

16 godina
neaktivan
žeto kaže...
tomo007 kaže...

bežični telefon * 5?

To sam i ja mislio, ali baš ne ide. Trebao bih one modele koji imaju dvije slušalice i jednu bazu, a takvih danas ne viđam u ponudi. Ostali međusobno nisu kompatibilni.  Ako tko ima kakvih praktičnih iskustava....

a ovo?

16 godina
neaktivan
Hvala na trudu i pomoći, zaista ću se potruditi neke stvari isprobati. Nadam se pozitivi.Pozz.i tnx.!
16 godina
neaktivan
žeto kaže...
Hvala na trudu i pomoći, zaista ću se potruditi neke stvari isprobati. Nadam se pozitivi.Pozz.i tnx.!

eto probaj.

uz to imam doma panasonic sa 2 jedinice. Baza spojena na liniju. Možemo jedni druge zvat i preusmjeravat pozive. Tebi treba isto to samo sa 5 jedinica.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice