Dakle vec par dana mi 2-3 lika pingaju teamspeak3 server i public server .....sad bi ih ja htio malo nauciti pameti pa ako ima tko ko se razumi da im i ja malo pingam i da ih malo "hakiram"
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dakle vec par dana mi 2-3 lika pingaju teamspeak3 server i public server .....sad bi ih ja htio malo nauciti pameti pa ako ima tko ko se razumi da im i ja malo pingam i da ih malo "hakiram"
Ne gubi energiju na to. Ako ti host imalo zna svoj posao siguran si od većine potencijalnih napadača.
Hhahah smjeh
Ne gubi energiju na to. Ako ti host imalo zna svoj posao siguran si od većine potencijalnih napadača.
To traje vec 3 dana ...da javio sam hostu ali oni nisu u mogucnosti nista napraviti jer je vps server .... bar mi oni tako kazu
da javio sam hostu ali oni nisu u mogucnosti nista napraviti jer je vps server .... bar mi oni tako kazu
A što očekuješ da naprave? Da im pošalju policiju?
Ako je zaštita uredno postavljena ne treba se tu nešto specijalno raditi, odustat će nakon nekog vremena.