Hakiranje

poruka: 5
|
čitano: 2.535
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Hakiranje

Dakle vec par dana mi 2-3 lika pingaju teamspeak3 server i public server .....sad bi ih ja htio malo nauciti pameti pa ako ima tko ko se razumi da im i ja malo pingam i da ih malo "hakiram"

Life is game,Let's play it !!!!

0 9 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Hakiranje
blam. kaže...

Dakle vec par dana mi 2-3 lika pingaju teamspeak3 server i public server .....sad bi ih ja htio malo nauciti pameti pa ako ima tko ko se razumi da im i ja malo pingam i da ih malo "hakiram"

Ne gubi energiju na to. Ako ti host imalo zna svoj posao siguran si od većine potencijalnih napadača.

What Andy giveth, Bill taketh away.
15 godina
blam. kaže...

Hhahah smjeh {#}

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Ne gubi energiju na to. Ako ti host imalo zna svoj posao siguran si od većine potencijalnih napadača.

To traje vec 3 dana ...da javio sam hostu ali oni nisu u mogucnosti nista napraviti jer je vps server .... bar mi oni tako kazu

Life is game,Let's play it !!!!
15 godina
neaktivan
blam. kaže...

da javio sam hostu ali oni nisu u mogucnosti nista napraviti jer je vps server .... bar mi oni tako kazu

A što očekuješ da naprave? Da im pošalju policiju?

Ako je zaštita uredno postavljena ne treba se tu nešto specijalno raditi, odustat će nakon nekog vremena.

What Andy giveth, Bill taketh away.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice