Facebook Help!!!

poruka: 8
|
čitano: 4.113
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Facebook Help!!!

Poštovani forumaši,

evo jedno pitanje ako mi netko može pomoć ili odgovorit.

Korisnik sam Facebooka, nakon samog korištenja istog servisa, računlo mi totalno poblesavi, tj. poslje njega nemogu ama baš ništa otvorit. pokušao sam sa Mozzila i Internet explorerom... uzalud.

Da skrati priću, nakon izlaska iz Facebooka u račualu ima toliko smeća da čovijek ne povjeruje. Moram pocistit komplet računalo....

Koristim orig. licencirni XP pro, uz licenciranu zaštitu. Računalo isključivo koristim za internet, nema igrica, hackirani programa.....

Sve je dobro dok ne odem na Facebook......

Kakoa su Vaša iskustva????????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Facebook Help!!!
Probaj pocistit i skenirat pc sa malwerom, ccleanerom i superantispywerom onda u fejsu pod postavkama poiskljucivat gro glupih app koje si pokrenuo na njemu. a samo stekanje fejsa nije problem to svima steka u nazad mj.dana, i uz sve to probaj jos update quicktime-a. u kratko mislim da bi ovo moglo bar malo pomc...
17 godina
gele10 kaže...

Poštovani forumaši,

evo jedno pitanje ako mi netko može pomoć ili odgovorit.

Korisnik sam Facebooka, nakon samog korištenja istog servisa, računlo mi totalno poblesavi, tj. poslje njega nemogu ama baš ništa otvorit. pokušao sam sa Mozzila i Internet explorerom... uzalud.

Da skrati priću, nakon izlaska iz Facebooka u račualu ima toliko smeća da čovijek ne povjeruje. Moram pocistit komplet računalo....

Koristim orig. licencirni XP pro, uz licenciranu zaštitu. Računalo isključivo koristim za internet, nema igrica, hackirani programa.....

Sve je dobro dok ne odem na Facebook......

Kakoa su Vaša iskustva????????

Kako mislis to ima smeca? Kakvog smeca? Sta se tocno desi, nisi dao dovoljno informacija.

A bilo di drugo da odes sve normalno dok en odes na fejs?

jel posjecujes kakve sumljive stranice?  Jer ne kuzim kakvo smece fejs ostavlja, ja koristim i kuci, ponekad i na poslu, ali ne ostavalja mi nista.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
Facebook Help!!!

Imam ja jedno nestasno pitanjce... Naime zanima me kako cheat-ati lovu u friends for sale ? Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koje glupo pitanje (oprostite, ali nemogu se suzdržati). Lol, cheatati lovu za glupi app na facebooku :doublefacepalm:
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
Facebook Help!!!

bok

djevojci mi svaki dan ubaci na profil Friend of the day, makar ona nikad ne ulazi u tu aplikaciju, kako to isključiti ? 

TOSHIBA Satellite A300D-17F
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 8:10 (Supertramp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Imam ja jedno nestasno pitanjce... Naime zanima me kako cheat-ati lovu u friends for sale ? Cool

A Batista ovo od tebe nisam ocekiva Belji se

Šef kaže...
Koje glupo pitanje (oprostite, ali nemogu se suzdržati). Lol, cheatati lovu za glupi app na facebooku :doublefacepalm:

Nema glupog pitanja...... ne, ne ipak ima Smijeh

Supertramp kaže...

bok

djevojci mi svaki dan ubaci na profil Friend of the day, makar ona nikad ne ulazi u tu aplikaciju, kako to isključiti ? 

otiđi na korisnički račun>postavke aplikacija i sa strane imas onaj show izbornik, pa onda ukloni FOTD iz svake te skupine u kojoj je.... najjednostavnije

16 godina
Supertramp kaže...

bok

otiđi na korisnički račun>postavke aplikacija i sa strane imas onaj show izbornik, pa onda ukloni FOTD iz svake te skupine u kojoj je.... najjednostavnije

hvala

TOSHIBA Satellite A300D-17F
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice