"Abuse" na News Grupama i gubitak neta

poruka: 4
|
čitano: 1.970
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
"Abuse" na News Grupama i gubitak neta

Iako se nisam suočio sa navedenim problemom jako me živcira što se za abuse na news grupi može izgubit net na 1 mj.

Jel nebi trebo bit internet slobodan i necenzuriran medij.

I onda se nađe nekih konja koji samo traže spamere i prijavljuju ih.

Kad sam to sazno presto sam sa news grupama.

Ima li itko iskustava sa ovakvim stvarima??

Blackberry vs. My 1'st comp 629Mhz vs 120Mhz 128MbRAM vs 16MbRam 2" monitor vs 12" monitor
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: "Abuse" na News Grupama i gubitak neta
Zippo kaže...

....

......

Zakon se treba svugdje poštovati, na moru, na kopnu, u zraku, te stoga i ponašanje na Mreži mora biti pod zakonom. Pošto u konkretnom slučaju na Njuz grupama nema nekog admina, onda sami korisnici određene grupe ili znatiželjni promatrači istih mogu prijaviti svakoga koji krši pravila onoga koji mu je da pristup Mreži, odnosno zakone one države gdje se nalazi ustupitelj usluga.
Na primjer ako vučemo paralelu sa ulicom, ako na njoj šorate svoje dijete, a to vidi policajac on po svojoj dužnosti mora vas sankcionirati ili čak ako jako psujete i gnjavite ljude oko sebe, pošto ne može na svakoj ulici ili njuz grupi biti redarstvenik, onda vi, ja ili netko treći reagira na odgovarajući način.

Što se tiče slobode i necenzure Mreže, vi unutar slobode možete izreći svoje mišljenje i da vas nitko ne kači za to, naravno u duhu teme na kojoj se raspravlja, a cenzura uvijek postoji jel' uvijek masu treba voditi.
...baš je dobro vidjeti ti Vas opet..
17 godina
Zippo kaže...

Iako se nisam suočio sa navedenim problemom jako me živcira što se za abuse na news grupi može izgubit net na 1 mj.

Kad sam to sazno presto sam sa news grupama.

Ima li itko iskustava sa ovakvim stvarima??

Hvala Bogu na takvim.
Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
16 godina
neaktivan

mene zveknuli na abuse,naravno iz firme,onda sam zvao sluzbu za poslovne i zaprijetio im višemilijunskom tužbom te su me zamolili za ispriku i da se više neće ponoviti. Potom sam se vratio na grupu se sjetit mame onome koji me prijavio. Onda me on htio prijaviti opet ali bez uspjeha :)

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice