"System Interrupt" problem

poruka: 12
|
čitano: 2.589
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

pozdrav

evo problemi mi se samo nagomilavaju na pc vise neznam sta uciniti, problem je sljedeci

pocelo je sa zagrijavanjem procesora, mislio sam da nesto nije uredu sa hladnjakom ili termalnom pastom pa sam default hladnjak zamjenio sa scythe katanom 3 no međum vidio sam da dalje tu nesto ne stima, temperatura je bila dalje oko 60 stupnjeva u idle-u! jednaput sam isao da vidim mozda u procesima nesto kolje pa se zagrijava proc, taj system interupts mi kolje proc ( i5 2400 ) cak do 30-50% pa sam citao po netu i vidm da ima vise ljudi koji imaju isti problem ali bez rjesenja

ima li ko kakvu ideju ili rjesenje?! jer stvarno vise neznam sta cu s kompom :/

HVALA!

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 21:01 (ibari91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li je možda overclock-an, možda da u BIOS-u pokušaš spustiti frekvenciju. Evo, to je onako, prvo mi palo na pamet. Ili da u BIOS-u učitaš defaultne postavke za ploču? Pokušaj nešto od toga!

Idem šorom kuja laje na me, mrš kujo šta te briga za me
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: "System Interrupt" problem
ibari91 kaže...

pozdrav

evo problemi mi se samo nagomilavaju na pc vise neznam sta uciniti, problem je sljedeci

pocelo je sa zagrijavanjem procesora, mislio sam da nesto nije uredu sa hladnjakom ili termalnom pastom pa sam default hladnjak zamjenio sa scythe katanom 3 no međum vidio sam da dalje tu nesto ne stima, temperatura je bila dalje oko 60 stupnjeva u idle-u! jednaput sam isao da vidim mozda u procesima nesto kolje pa se zagrijava proc, taj system interupts mi kolje proc ( i5 2400 ) cak do 30-50% pa sam citao po netu i vidm da ima vise ljudi koji imaju isti problem ali bez rjesenja

ima li ko kakvu ideju ili rjesenje?! jer stvarno vise neznam sta cu s kompom :/

HVALA!

Priviri ovamo:

http://languor.us/windows-7-high-cpu-usage-due-system-interrupts-deferred-procedure-calls-and-interrupt-service-routin

Nadogradi SVE drivere, od chipseta preko grafičke do zvučne.

Skeniraj memoriju sa memtestom, čekiraj diskove na bad sektore.

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
15 godina
neaktivan

Uz ovo gore, provjeri i u Control panelu - > Event Viewer, pogotovo ako ima neki Critical error 

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...

0 0 hvala 0
16 godina

nisam nista overklokao posto se proc i5 2400 nemoze overkolokat, bios je na defaultu

i btw u eventu imam 49 errora ali niti jedan critical a drajveri su svi update-ani na najnoviju verziju

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 17:23 (ibari91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nakon reinstalacije windowsa ostaje problem?

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

da jucer sam bas reinstalirao ( win 7 ) i nista se ne mjenja, ocito da moj pc nevoli win7, samo problemi i problemi se nizaju

17 godina
neaktivan
ibari91 kaže...

da jucer sam bas reinstalirao ( win 7 ) i nista se ne mjenja, ocito da moj pc nevoli win7, samo problemi i problemi se nizaju

Imaš nekoliko verzija win 7 (starter, basac, pro ...). Da li si provjerio s nekom drugom verzijom?

16 godina

imao sam pro, sad ultimate i sve isto

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jesi li testirao hardver - disk i memoriju? Provjerio matičnu da nema napuhanih kondenzatora...?

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ibari91 kaže...

imao sam pro, sad ultimate i sve isto

A sve je OK bilo sa win xp?

16 godina

xp sam imao davno prije na 5x slabijem kompu nego imam sad i radilo je sve hyperfluidno :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice