Spajanje PC-a sa TV-om

poruka: 7
|
čitano: 3.861
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Spajanje PC-a sa TV-om

Evo malo sam mašti dao na volju...pala mi je na pamet ideja o spajanju PC-a sa TV-om...

Jel moguće spojiti kompjuter i televiziju pa da se slika sa monitora prikazuje i na televiziji istodobno?

Ako je moguće,  šta je sve potrebno nabaviti? Pretpostavljam da bi grafička ili matična trebali imati TV-out...

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Spajanje PC-a sa TV-om

Pa prvo bi nam trebao reći kakve izlaze imaš na grafičkoj karti, a kakve ulaze na TV-u.

Najidealnije bi bilo je povezati ih HDMI kablom (zvuk i slika zajedno, visok kvalitet), ali je za to naravno potreban TV sa HDMI ulazom.

16 godina
neaktivan
RE: Spajanje PC-a sa TV-om

ovisi i o grafičkoj i o televiziji

15 godina
neaktivan
Spajanje PC-a sa TV-om

televizija je starija....nekih 4 godine tako da nema HDMI ulaz...ima klasičan ulaz za antenu i 2x SCART ulaz...

a grafičku planiram kupiti skupa sa novom konfiguracijom pa me zanima na šta bih tribao obratiti pozornost prilikom kupnje nove grafičke?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Spajanje PC-a sa TV-om

ja gledam filmove s pca na tvu,znaci ono sto mi na monitoru,to mi na tvu

imam LCD televizor,graficka: 7600 gs

www.gamedust.xtreemhost.com -HRVATSKI GAMING SAJT

0 0 hvala 0
15 godina
Spajanje PC-a sa TV-om

Većina novih grafičkih ima i s-video izlaz. Kupiš s-video kabel. Ako na tv-u nemaš s-video imaš za nać kabele koji imaju scart ili činč završetke.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Spajanje starijeg PC sa starijim TV-om

POZDRAV.....

slabo se snalazim po forumima, nadam se da mi necete zamjeriti :D

imam tv paket na netu, pa bih da negledam na monitoru gledao na tvu (koji je prastari, ali bi volio da ga iskoristim) 
zelio bih znati jel mogu da ostvarim nekakvu konekciju sa tim tv-om, ovako, imam sledece kablove i konektore; 

Unaprijed VAM Hvala :D

Znaci skart-cinc.. Znaci skart-cinc..
konektor na tvu konektor na tvu
Ovakav kabal samo sto je cinc zenski (znaci bez ovih pipaka) Ovakav kabal samo sto je cinc zenski (znaci bez ovih pipaka)
Skart konektor na tv-u Skart konektor na tv-u
A na pc, imam samo ovaj konektor za video, i wga za monitor koji vec koristim. A na pc, imam samo ovaj konektor za video, i wga za monitor koji vec koristim.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 20:14 (Agbaba).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice