Savjet u vezi garancije

poruka: 5
|
čitano: 785
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Savjet u vezi garancije

Vjerovatno vam se čini da sam zaspamao cijeli forum s prethodne 2 teme o mojoj jadnoj grafičkoj kartici / 5870.

Naime, imao sam problem s artifaktima, sve provjereno napajanje , kompaktibilnost .. .bla bla bla i na kraju je servis tehničar informatika d.o.o (a i ja) zaključili da je grafička pokvarena.

PERFORMANSE SU U REDU ALI ARTEFAKTI SU U SVIM IGRAMA I 3D APLIKACIJAMA.

U linksa su mi fino rekli da je zapakiram i dam njima da će to morat slat u Zagreb ( ja sam Split).

E sad mene zanima, što vi mislite , oće ta priča proć dobro , ili će neki njihov radnik u Zagrebu upalit BENCHMARK i vidit da su performanse u redu i onda me UVJERAVAT da je kartica ispravna.(S drugom firmom sam se našao u sličnom situaciji pa zamišljam najvjerovatniji i najgori scenarij).Poslao bi je ja odmah al nemam zamjensku a to će se vjerovatno razvuć par tjedana do mjesec dana.

Ima li koji način da ubrzam proces ili da kontaktiram te radnike u Zagrebu pa da mi odmah kazu kakva je situacija.

Look, if you had one shot, or one opportunity To seize everything you ever wanted-One moment Would you capture it or just let it slip?

0 0 hvala 0
17 godina
Savjet u vezi garancije

Javi im kakav je problem (mail, chat direktno na njihovoj stranici ili tel), da je sve dobro dok ne počneš igrati igru ili pokreneš benchmark, pa će znati što treba gledati da im to ne bi promaklo. Čim vide artefakte, nema tu neke mudrosti - grafa nije ispravna i to je to. Ne vidim zašto ti ju ne bi zamijenili ako ova serka.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Savjet u vezi garancije

Ja mislim da je nebi zamjenili zato što ja znam kako oni provjeravaju ispravnost grafičke kartice.

Upale bench i vrate se za po ure -.-

Kao što sam rekao već mi se prije dogodila vrlo slična situacija.

EDIT: iden ih ja zvat ..

Look, if you had one shot, or one opportunity To seize everything you ever wanted-One moment Would you capture it or just let it slip?
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 14:50 (razorst3).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Savjet u vezi garancije
razorst3 kaže...

Ja mislim da je nebi zamjenili zato što ja znam kako oni provjeravaju ispravnost grafičke kartice.

Upale bench i vrate se za po ure -.-

Kao što sam rekao već mi se prije dogodila vrlo slična situacija.

EDIT: iden ih ja zvat ..

Ma zamijenit ce ti je, samo ih zovi i reci u cemu je problem tj. objasni im.

15 godina
neaktivan
Savjet u vezi garancije

evo poslao sam e-mail jer na web stranici im je pod telefon stavljen fax od servisa u Zagrebu, valjda ce odgovorit neko..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice