trazim :
neko "staro" gamersko kuciste(nista posebno samo da mi nova konfa stane u njega
ako ima ko pokloniti
moze i razmjena
trazim :
neko "staro" gamersko kuciste(nista posebno samo da mi nova konfa stane u njega
ako ima ko pokloniti
moze i razmjena
Mijenjam napajanje Hyper Typer R MKII 680W blue za SSD ili za E8400/E8500.
Napajanje je ispravno i malo korišteno. Veoma zgodna i korisna stvar u napajanju su 2.0 USB hub velike brzine sa 8 USB konektora te jedan USB konektor koji može puniti vaš smartphone, mp4 player te ventilator sa plavim ledicama koji mijenja intenzitet osvjetljenja ovisno o opterecenju. Napajanje je prvu godinu dana korišteno u računalu sa Intelovim E8500 procesorom te nVidijinom 9800GT grafilčkom karticom - ništa nije bilo overclockano te je napajanje bilo slabo korišteno. Nakon toga napajanje je korišteno u E5200 konfiguraciji (moj komp) dok nisam nabavio neko slabije napajanje - definitivno je za moju konfiguraciju to napajanje bilo overkill. Napajanje već par mjeseci stoji u kutiji i čega novog vlasnika ili zamjenu za SSD. Napajanje je otvarano da se očisti od prašine, nema garanciju no dajem svoju osobnu garanciju da je sa napajanjem sve u redu. Samo napajanje je dosta teško i prednost dajem osobnoj primopredaji i zamjeni za SSD, no niti pošta nije isključena, osjećajte se slobodni priupitati za napajanje na PP - ljudi smo, dogovorit ćemo se.
Također mijenjam i ThermalTake GunMet Orb, mijenjam za razno pa ponudite što imate, ljudi smo i par privatnih poruka nikoga ništa ne košta.
Hladnjak je bez problema hladio Intel Core 2 Duo E8500. Od hladnjaka nemam ništa, jedino hladnjak sa mogucnoscu montiranja iskljucivo na s.775. Ima i 3 bijele ledice koje osvjetljavaju ventilator.
Mijenjam:
Hyper Type R 680W napajanje,
Thermaltake GunMet Orb s.775,
imam i neke ventilatore ArticCooling, Spire, Zalman i Antec,
Intel Pentium DualCore E5200 (u slucaju da uzmem jaci C2D CPU),
te kuciste ili dva, jedno ima crna unutrasnjost i 4 venta.
Mijenjam za: SSD, bolji C2D s.775 procesor, malo kvalitetnije kuciste, razno - ponudite stogod, dogovorit cemo se :)
logitech ex fomulu, mijenjam za razno, kupio ju odigrao nfs the run sto sam planirao spremljen u kutiju i ceka novog vlasnika
Ako netko ima za pokloniti ispravnu matičnu ploču socket A (462), zamolio bih da mi se javi. :)
nudim dvd player
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-dvd-player-master-755m-divx/110350.aspx
tražim bilo šta drugo ponudite nešt
šteta mi je da leži ako nekome more koristit(ja sam ga najviše upotrebljavao za slušanje muzike
pokljanjam svoj maturalni rad kome treba.
Rad je trokanalni light show.Nažalost rad neradi,jer žice nisam do kraja zalemio kad sam ga radio xD.
Šemu nemam,al plaćen je oko 500kn (kad sam kupovo komponente,toliko me otpr izašlo).Pa ako nekome trebaju dijelovi....
Šema je bila izvađena iz časopisa samo svoj majstor,al neznam koji broj je bio :S
Aj neka se netko javi,meni netreba i samo bezze stoji kod mene :).
pozz
trebam s754 plocu sa PCI-e utorom i 4 slota za ram (min 3)
dajem s 462 procesor i maticnu, dajem trenutnu neispravnu maticnu asrock k8nf 4g-sata2, agp radeon 9250 i jos starijeg harware-a s370 (dakle bi se mozad sloziti 2 konfe)
mogu uz plocu dodat jos i proc sempron 2600+, ali onda trebam i proc
Ovako ljudi imam grafu HD 4670 1GB DDR3 kupljena 18.08.2010. u ADM računala,
e krepala mi prije 15. dana, i trebalo bi je nosit na reklamaciju, al ja sam kupio novu XFX 6870
pa mi se neda a i daleko mi samo zbog toga ići u ZG, pa je evo razmjenjujem za nešto, pa tko je iz ZG nek je
sam nosi i reklamira pa bi trebo dobit drugu ispravnu!
I sad je još problem jer nemam nikakav bundle samo gola grafa, ali koliko sam se raspitao morali bi primiti reklamaciju i bez bundlea!!
Naravno račun imam!!
A trebao bih kakav dobar cooler za AM3 socket ili DDR3 1600 memoriju ili ......
Ponude na PM
Trebam noviji 17" CRT monitor, po mogučnosti sa ravnim ekranom ( idealno sivo crni Samsung 793DF,795DF ili 797DF )
Nudim nešto od niže navedenog:
-Sony Eicsson J120i, lockan na tele2
-Sony Ericsson T303
-vent neki 92mm
-vent od Zalman CPU hladnjaka 7700, svijetli plavo
Mobiteli imaju ogrebotina i tragova korištenja ali su ispravni i rade. Uz njih idu punjači, imam i slušalice od jednoga
tražim : lemilice molim ponude ako ko ima
elektrotehničku opremu za servis i hobi majstore te komponente
pa Vas molim ako ko ima kaj za razmjenu ili ono drugo da mi navede ili se javi najboje na PP
lijep pozdrav
Lemilice nađeš u trgovinama za 30-40 kn.
nisam mislil na te lemilice ne brini tipa weller ersa i ostalo, oscilokopi i te stvari u životu u svoj servis si nisam kupil niš osim poznatih marki nek sad si doma radim još jedan servis pa da vidim dali ima ko kaj za ponudit
Tražim neku web cam,led diodice crvene, light show,ili nešto treče što imate za ponuditi.
Nudim za razmijenu : Reald 3d naočale,memorijsku karticu micro sd 4 gb, dva procesora amd athlon nezz točno koja je jačina treba pogledati ugl godina proizvodnje je 1999 , piše ovako CPU-A-XP2000T mislim da je 1.8 ili tako nešto,mogu se raspitati ak kome treba,imam prazno crno kučište (prazno) marka asus normalno crno,njega razmijenjujem samo osobnom predajom pošto mi se neda slati ( Ako možete doči u okolicu Varaždina pa ja osobno uručim ,razmijenim ) i imam neku stariju matičnu za razmijeniti koja mi je spremljena moram pogledati točno koji je mode,alje u rangu sa procesorom gore navedenim,tipkovnicu žičnu genius i220... Ponude na pp
Neonke, LED Ventove, LED Diode i ostalo za "uljepšavanje" kućišta tražim.
Dajem nesto od navedenog u mojem gornjem postu.
Trazim hitno Wlan karticu za kantu.
Bilo bi pozeljno da radi na Linux-u tj. da postoje driveri za istu no nije uvjet.
Mogu vam za to ponuditi npr. vanjsko s-ata kuciste Sharkoon crne boje, more BUG DVD-a ili ako je nesto bolje u igri imam i kameru Toshiba P10 no nemam za nju punjac (imam i garanciju, ali mislim da nije ovjerena u t-comu ), original torbicu te karticu koja dolazi sa njom. Problem je sto je kamera prazna, a nemam punjac pa moze zamjena ako se nekome da gnjavit sa time.
Kamera je nekoristena, stanje novo...nisam imao priliku koristit je niti je bilo razloga za koristenje.
Napominjem da mi treba bas Wlan kartica, nista drugo.
sutra mi dolazi htc wildfire, nema garanciju od opreme sve prisutno (kutija, papiri, punjac, slusalice, memorijska), otkljucan na sve mreze MIJENJAM za neko pc kuciste u istoj vrijednosti... Wildfire bi inace ostao kod mene da ne uzimam iphone u srijedu..
EDIT evo dosao wildfire stanje po meni odlicno, ko nov izgleda... Nema usb za pc al pogledat cu mozda imam od prijasnjeg htc tattooa taj kabl, memorijska 2gb... kupljena je u vipu, covjek koji mi je dao mob mi je iz nekih svojih razloga nije dao racun, to cu ga pitati jos vjerojatno ima garanciju... mijenjam za kuciste za pc... pozljno zub za zub ili nesto + nadoplata vasa
BTW gore je android verzije 2.2.1
EDIT2 ima garanciju, nije potreban racun za garanciju upravo saznao!
Evo pošto mi se ne da Popravljat ovaj monitor, Monitor je Samsung syncmaster 2233bw
Rekli su mi da treba promjenit kondezatora,
meni se to neda. pa bi ga tu zamjenio.
Za:
AMD socket am2 Athlon 64 X2
Ili neku pci-grafu od 512mg
Možda neki Mobitel koji je ispravan,
Prijenosni hard disk, najmanje 200giga.
Ili nešta šta nudite: pod razno.
ponude na pp:::::::
nudim: Thompson SpeedTouch modem od t-coma sa svom opremom(kabeli, upute, cd driver) i još neke stvarćice koje ću polje objaviti sa slikama.
Dajte neku elektrotehničku ili informatičku opremu.
Trebala bi mi oprema za PSone kao što je multitap ili ntsc converter,joystick original.
Još nudim neispravni joysitck srebreni za PS2.
P.S. Imate malo slika na str. 93
DVi to VGA adapter
Genius joystick(gameport),praktički nov
Logitech Precision gamepad
produžni sharkoon 3pin kabeli za ventove-novi *2
Tražim:
ethernet to ethernet adapter(žensko-ženski)
3* 3,5 mm kabela što kraći
5* produžni usb A(žensko-muški)
PCi usb 2.0 kartica
kučište za 2,5 hdd
pci sata2 kartica
I ako se netko želi mijenjati nudim tablet Huawei Ideos S7 i Sony Ericsson Xperia-u X1 za neki Android smartphone po dogovoru. Može i pojedinačna zamjena.
Info o navedenim uređajima:
tražim bilo kakvu maskicu gumenu za samsung galaxy s i9000.Nudim svašta :)
jel ima tko kakav gamerski miš? nudim razno
Trebam bracket za montiranje 2.5 ssd-a za 3.5 .
Nudim 12 cm cooler,ili nesto drugo dogovorit cemo se...
Mijenjam Razer Imperator , savrseno stanje, full bundle i gara ostvariva prek racuna u TehnoMaxu za neku stariju konfu !
I takoder mijenjam Razer Imperator + Logitech G330 gaming headset ( bez bundle , savrseno stanje ) takoder za neku stariju konfu , u ovom slucaju malo bolju nego u 1. slucaju ( sam Imperator ) !
Ponude na PP ! :)
Trazim: Gaming mouse, 3000+ DPI
Dajem: Konfiguraciju-
AMD Athlon64 XP, 1.80GHz, 384MB RAM, 300W napajanje, AsRock MBO.
Nema: HDD i DVD-ROM
sutra mi dolazi htc wildfire, nema garanciju od opreme sve prisutno (kutija, papiri, punjac, slusalice, memorijska), otkljucan na sve mreze MIJENJAM za neko pc kuciste u istoj vrijednosti... Wildfire bi inace ostao kod mene da ne uzimam iphone u srijedu..
EDIT evo dosao wildfire stanje po meni odlicno, ko nov izgleda... Nema usb za pc al pogledat cu mozda imam od prijasnjeg htc tattooa taj kabl, memorijska 2gb... kupljena je u vipu, covjek koji mi je dao mob mi je iz nekih svojih razloga nije dao racun, to cu ga pitati jos vjerojatno ima garanciju... mijenjam za kuciste za pc... pozljno zub za zub ili nesto + nadoplata vasa
BTW gore je android verzije 2.2.1
EDIT2 ima garanciju, nije potreban racun za garanciju upravo saznao!
kaj vam je tak ruzan mobitel :S xd
Evo ljudi Tražim napajanje Atx (bar) XFX Core Ed. 450 Molim bez no name marki napajanja i 2gige rama DDr-2 Bilo koji da su DDR-2, cooler Za X800GT Grafičku karticu
Napajanje tražim kvalitetno jer dosta mi je ovog šrota
Nudim
Gigabyte GA-M61PME-S2
s grafom- nVIDIA nForce 6100-430 256mg integrirana
Procesoro AMD Athlon LE-1640, 2600 MHz (13 x 200)
ASUS al-box v dvdmulti recorder
Trust Bežičnu tipkovnicu,
Hama num lock
2x usb portove 2.0
slušalice za Nokiu wh-205 jako kvalitetne
Processor, intel 1.73ghz izvađen iz acer laptopa nemam pojma jel radi
jedan kabal za napajanje
M-2 sandisk 1gb MEMORI KARTICA
Ponude na pp
Nudim
-Canyon CNR-HS9 Headset
http://www.onyougo.com/canyon-cnr-hs9_iph3w4852590.jpg
-USB Stick 8gb Apacer
http://pic.tradeage.com/1288979.jpeg
-Thomson ST780i T-Com modem
-Playstation 1 Adapter
-Playstation RGB kabel
-Nokia XpressMusic 5300 ( neispravna, ekran ne radi )
Tražim:
-2Gb RAM DDR2 800Mhz
-CPU Cooler (Treba mi bolji cooler od mojeg stock na e5200)
-Radeon HD4850/4870 ISPRAVNU (Dogovorimo se za nadoplatu)
-N64
-Gameboy Color/Advance ili Advance SP
-SNES
Dogovorimo se sve preko PP
Nudim: Gigabyte Neon 8-BL cooler
Trazim: Sata HDD, headset, mis, podlogu... Ma napisite sto nudite u pp pa cemo vidjet.