Power

poruka: 3
|
čitano: 774
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Power

e ovako jel kad ja komp stavim na hibernate opciju i kad se ugasio onako jel se tada trosi struja ili ne? i zasto kad upalim komp s hibernacije nece da se digne susatv pise ono kao resuming windows i ona crtica gore titra kao i kod bottanja pc-a i nece da se pomakne odatle? hvala unaprijed :)

V-Ace
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Power
VEHT kaže...

e ovako jel kad ja komp stavim na hibernate opciju i kad se ugasio onako jel se tada trosi struja ili ne? i zasto kad upalim komp s hibernacije nece da se digne susatv pise ono kao resuming windows i ona crtica gore titra kao i kod bottanja pc-a i nece da se pomakne odatle? hvala unaprijed :)

Naravno da se troši struja,pa sistem mora nešto i održavati , zašto bi se inaće direktno dizao u windowse i samo nastavljao rad?. Ali troši nešto manje struje. Ovo drugo ti nezz pomoći , da pričekaš malo?

15 godina
RE: Power
VEHT kaže...

Koji Windowsi? U Sedmici se može provjeriti ima li problema s time.

Klikni na Start -> upiši performance i klikni na Performance Information and Tools -> Advanced tools -> ispod odjeljka Performance issues pogledaj ima li problema vezanih uz tvoj.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice