e ovako jel kad ja komp stavim na hibernate opciju i kad se ugasio onako jel se tada trosi struja ili ne? i zasto kad upalim komp s hibernacije nece da se digne susatv pise ono kao resuming windows i ona crtica gore titra kao i kod bottanja pc-a i nece da se pomakne odatle? hvala unaprijed :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e ovako jel kad ja komp stavim na hibernate opciju i kad se ugasio onako jel se tada trosi struja ili ne? i zasto kad upalim komp s hibernacije nece da se digne susatv pise ono kao resuming windows i ona crtica gore titra kao i kod bottanja pc-a i nece da se pomakne odatle? hvala unaprijed :)
Naravno da se troši struja,pa sistem mora nešto i održavati , zašto bi se inaće direktno dizao u windowse i samo nastavljao rad?. Ali troši nešto manje struje. Ovo drugo ti nezz pomoći , da pričekaš malo?
Koji Windowsi? U Sedmici se može provjeriti ima li problema s time.
Klikni na Start -> upiši performance i klikni na Performance Information and Tools -> Advanced tools -> ispod odjeljka Performance issues pogledaj ima li problema vezanih uz tvoj.