Za one u A1 (i one koji misle uzimati njihov net):
PS5 disk ver. + kontroler -> 12€/mj. kroz 24 mjeseca
Uvjeti:
- produljenje ugovorne obveze za kućni net/ novi priključak
Ispadne 288€ za PS5 nakon otplate
P.S - nemojte se sramiti javiti u PM za vise info :)
Sto se ovoga tice, jos jedan info...
Trenutno imaju promociju na kucni net (ja sam uzeo novi prikljucak, nisam siguran za produljenje usluge) i daju 50% jeftiniju ratu za kucni internet prvu godinu dana (sa 24 eura na 12 eura za Mega NET) i to taman pokrije ratu za playstation 5.
To znaci da ce mjesecni racun biti:
- Prva godina: 12 eura MegaNET + 12 eura playstation
- Druga godina: 24 eura MegaNET + 12 eura playstation
Tako da mozete gledat na to kao da playstation placate samo drugu godinu po rati od 12 eura i ispadne 144 eura sve skupa. Bar se ja tako tjesim :)
P.S.
Ako pitate u poslovnicama ili preko sluzbe za korisnike, reci ce vam da nije moguce imat i jednu i drugu promociju (playstation + 50% popusta).
Za ostvariti te pogodnosti, morate napraviti zahtjev preko njihovog webshopa i onda cete moci dobiti obe promocije. Upravo mi se stigao primjerak ugovora na mailu di su ukljucene obe promocije.
Nazvao sam korisnicku podršku i rekao da mi aktiviraju novu ugovornu obvezu da želim onaj popust od 50%, i plus dodatni uređaj PS5 za 12€.Također, ako ste u Mozaik možete dobiti 50€ bon u Konzumu i onaj neki uređaj (sluške ili 10 000mah punjac).
Sve je prošlo, iako je agentica rekla da to baš "ne nude" haha. Uglavnom, možete to ostvariti i kroz webshop ako prvo kliknete na 50% popust pri aktivaciji (samo tako radi!)
Sranje, ja sam "poletio" uzeti odmah PS5 (rečeno mi je da ću dobiti i onaj zvučnik, a u ugovoru stoji i taj bon od 50€). Sad je pitanje jel ima smisla da pokušam išta kemijati da mi pošalju novi ugovor obzirom da ništa još nisam dobio na adresu niti potpisao.