Nažalost, ne bih znao. Prije dva tjedna je bilo nešto rečeno kao da bi to moglo biti sredinom mjeseca, ali evo još nemaju nikakvu obavijest o otvorenju na web stranici ili facebooku. Nisam išao vidjeti piše li što na radnji...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo fotki. Znači kako izgleda na fotkama tako i je. Prvo je sa slabim svjetlom u pozadini, drugo je sa uključenim monitorom i treće sa luterom (doduše luster nije uperen direktno pa ne svijetli prejako).
I da, Windows key ne svijetli. Nije moja neispravna, čak i na promo fotki se vidi da ne svijetli. Ne znam koji je razlog tome, ali ne svijetli što malo glupo izgleda. Imaš par videa na YT ako želiš videti/čuti tipkovnicu in action, samo upišeš MS Thunder.
https://www.nabava.net/search.php?q=masterkeys+pro
isto je bez numerickog dijela s desne strane, ima cherry mx brown switcheve koji su tisi i odlicni za gaming i tipkanje. Na ovoj ms su citavo vrijeme ukljucene dugine boje sto je meni osobno pre sareno, ajde da mozes birat koju ces boju barem, ova masterkeys ima samo bijelu boju, ali ionako si pisao da ides na bijeli setup pa bi ti pasalo, oavijetljenje na max levelu je stvarno jako.
Da se razumijemo, ta MS je super za te novce, ali uz tvoj setup bi odskakala i izgledala jeftino, mislim da bi ti ova koju sam linkao izgledala kud i kamo elegantnije, tipkao sam do sad samo na mx cherry switchevima pa ne mogu osoban dojam napisati, ali gdje god citam cherry su ipak bolji.
Ma to sam se ja tek tolko raspitivao, nebudem ja sebi jos updejtao periferiju, sad imam narednih nekoliko igara pred sobom koje su bolje preko xbox kontrolera.
Inace, nevolim ja te male tipkovnice, sto veca i sto cvrsca to bolje.
Ne znam kome su to Cherry toliko bolji. Ja sam imao dosad Blackwidow 2013 Ultimate BF3 (Cherry Blue), Zalman K500 (Kailh Red), Blackwidow 2014 Tournament stealth (Kailh Razer Orange) i 2016 Ultimate (Greetch Razer Green) i ako voliš taktilne, glasne switcheve, Outemu Blue ti je najbolji izbor. Za prvu mehaničku ako uzmeš Cherry Blue biti će ti super pošto ti je to novo, ali kad probaš Greetech Razer Green ili Outemu Blue nakon njih vidiš da to može biti puno responzivnije i taktilnije.
Ono u čemu je Cherry naravno najbolji je key wobble. Sada više ni u pouzdanosti nisu najbolji kad su Greetech Razer switchevi rateani na 80 milijuna klikova a Cherry na 50, što je i Outemu i Kailh i hrpa drugih Kineza.
Evo jedne super usporedbe:
Iskreno neznam kako ide ta "Intel garancija", ali ako se moze ostvariti mislim da je ovo ok cijena, ubiti i bez garancije je pretpostavljam ok kad se uzme u obzir da se procesori jako rijetko kvare.
Ukraden proc 95%. Da ima jamstveni list bi se moglo ja mislim ostvariti jamstvo i u HR, a ovako samo preko Intela jer ima potrebne kodove s kutije. Nisam siguran, ali mislim da je tako.
Pa dobro sad jel ukraden ili kako vec dobiven je al nije loš deal za te pare,a i proc se ionako kako je kolega navea rijetko kvare.
Jel netko kupovao od prodavača što prodaje GTX 650 ti ?
Bolje makni to, dok nisi dobio hrpu TDova.. RX 580 Strix je super, ali to sto nasi trgovci rade nije. Ne isplati se dati vise od 2400kn za 580 8GB. Opcenito je pametno sacekati da se cijene tih grafi smire.
Bolje makni to, dok nisi dobio hrpu TDova.. RX 580 Strix je super, ali to sto nasi trgovci rade nije. Ne isplati se dati vise od 2400kn za 580 8GB. Opcenito je pametno sacekati da se cijene tih grafi smire.
A vidim... Nije nego gdje god pogledam asus rx 580 je preko 3000 kn dok je u pcshopa (bivši magazin rs) 2600 kn, a asus rx 480 2400 kn u ADM-a.
Vidjet ću cijene u Sloveniji ovi tjedan kad budem gore
Znaju nasi trgovci da se ljudi pale na Asus pa zato abnormalno visoke cijene za Strix modele..
Znaju nasi trgovci da se ljudi pale na Asus pa zato abnormalno visoke cijene za Strix modele..
A što je najgore ASUS je bio jedan od lošiji modela kod RX serije kartica
Na temelju čega tvrdiš da je Asus najlošiji u RX proizvodnji?
Cijene jesu malo napuhane ali stvarno neznam na temlju čega izbacujete te tvrdnje....
Kakve veze trgovci imaju s formiranjem cijena? Stvarno nemaš pojma šta pričaš.
Cijene jesu malo napuhane ali stvarno neznam na temlju čega izbacujete te tvrdnje....
pa nije to ništa novo, grafa je preglasna i nema bogzna kakvo hlađenje obzirom na veličinu hladnjaka, ktome je preskupa
slika 1 dolje ti pokazuje zašto - zato jer pola heat pipesa kurcu sviri
xfx gtr, msi gaming x i saphire nitro su se pokazale boljima grafama u 4xx seriji
u 5xx je asus popravio stvar i stavio bakrenu pločicu preko heat pipesa, tako da se temperatura bolje raspoređuje preko svih i to se (po zasad viđenim recenzijama) isplatilo jer je sad strixica u vrhu (slika 2)
EDIT:
evo ti još dvije fotke
3. fotka pokazuje ostatak asus 480 hlađenja gdje se jasno vidi da pojedini ramovi uopće nisu hlađeni
4. fotka ti pokazuje da su kod 580 i tu popravili situaciju
Vec si dobio odg ali evo ti jos literature ako te zanima klik
Jel tko imao iskustva s ovim prodavacem? Posto se cini da ima dosta dobrih ponuda
Jel tko imao iskustva s ovim prodavacem? Posto se cini da ima dosta dobrih ponuda
Mislim da su cijene takve zato kaj niti jedna komponenta nema garanciju...
Isto tako, treba biti na oprezu, da nije RMA roba izvana, nagadjanja...
Ima li kakvih SSD-ova na akciji, tražim 500GB 2.5" ili jedan od 240GB + jedan M.2 od 120GB.
Ima li kakvih SSD-ova na akciji, tražim 500GB 2.5" ili jedan od 240GB + jedan M.2 od 120GB.
AData SSD disk SU800, 512GB, 3D, NAND ovo je dobra cijena za taj disk.
Ova akcija za G29 u Mallu stoji vec tak 3 tjedna
edit: nvm, nisam vidio da je ovo G920
Pa zato i je na akciji jer se slabo prodaje
Procesor CPU AMD Ryzen 5 1400 3.20GHz Socket AM4 P/N: YD1400BBAEBOX
https://www.mikronis.hr/procesor-cpu-amd-ryzen-5-1400-3-20ghz-socket-am4-p-n-yd1400bbaebox.aspx
Procesor CPU AMD Ryzen 5 1400 3.20GHz Socket AM4 P/N: YD1400BBAEBOX
https://www.mikronis.hr/procesor-cpu-amd-ryzen-5-1400-3-20ghz-socket-am4-p-n-yd1400bbaebox.aspx
Lol, pa u većini dućana je to redovna cijena, nikakva to akcija nije
@toxic, po meni je G29 nobrainer za ovu cijenu, naravno i G25 je odličan ali već su to stariji volani.
Jedino sto jos moras nadodati cca. 450 za shifter ako ti treba.
@toxic, po meni je G29 nobrainer za ovu cijenu, naravno i G25 je odličan ali već su to stariji volani.
Jedino sto jos moras nadodati cca. 450 za shifter ako ti treba.
da baš sam gledao.
s obzirom da imam i ps4 pro onda mi je g29 svakako bolji izbor.
no neki spominju i neke thrustmastere
Thrustmaster su duplo skuplji i to su stvari za profesionalce, netreba ti to ako se bas natjecateljski ne bavis trkama