Prvo isplaćuješ puni iznos, nakon mjesec dana ti dođe povrat od 20 percenta iznosa. Ti dobro prolaziš, ali na račun firme.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prvo isplaćuješ puni iznos, nakon mjesec dana ti dođe povrat od 20 percenta iznosa. Ti dobro prolaziš, ali na račun firme.
Kod nas 25% .. ne znam dal da stavim :( li :)
Ali neki ducani daju dodatni popust kad kupuje firma (na veliko). Na zalost ne znam koji.
A i ovaj povrat poreza ovisi dal si ti vlasnik firme, i ako nisi dal ce ti ga on htjeti vratiti :)
Kod nas 25% .. ne znam dal da stavim :( li :)
Ali neki ducani daju dodatni popust kad kupuje firma (na veliko). Na zalost ne znam koji.
A i ovaj povrat poreza ovisi dal si ti vlasnik firme, i ako nisi dal ce ti ga on htjeti vratiti :)
25% je iznos PDV-a, ali vrate ti 5% manje. Razumiješ?
Ne vraca se cijeli PDV??
LOL, pojma nisam imao
Ne vraca se cijeli PDV??
LOL, pojma nisam imao
Ne vraća se cijeli PDV, nego 20%. Platiš nešto 2K Kn, ali ti ne vrate 500Kn, nego 400.
Nevraća ti se to nakon mjesec dana ako se nevaram nego jednom godišnje se se to sve firmi vraća kada ide povrat poreza.
Da vam kažem iz osobnog iskustva jer sam to i radio.
Da,dobije se povrat PDV-a nakon mjesec dana-znači,kupite nešto u 3. mjesecu , mjesec završi,prođe 4. mjesec i povrat stiže u 5. mjesecu.
PDV se vraća u cijelosti ali on nije 25 % cijene već iznosi 20 % cijene. Zašto? Zato što je to čista matematika-ako imate artikal od 10 kn, onda je porez 2,5 kn i cijena je 12,5 kn. PDV se vraća na originalni iznos (10 kn) jer da se računa 25 % od 12,5 kn to bi bilo 3,125 kn a ne 2,5 kn kao prije.
Zato to nije 25 % cijene sa PDV-om već 20 % od cijene SA PDV-om kako bi se dobila cifra prije oporezivanja. U primjeru je to 20 % odnosno 2,5 kn.
Eto,nadam se da sam vam objasnio.
Je legit je, to je naš kolega MislavGray :)
Aha, oprostite nisam znao :)
Dobra ponuda uglavnom.
Nisam napomenuo da je moguca zamjena za 2312HM (uz vasu nadoplatu) , posto cu jos 2x24" nac nikad, a cijenovna razlika je poprilicna.
Da, ja bas sada kupujem U2312HM :)
Neznam sada dali je velika razlika izmedu njih dvoje...
Osim sto je ovaj 23 incha 16:9 bolji za gaming, kao.
Sta ti mislis, kako ti se cini na U24, a kako na U23?
Razlika se primjeti i to osjetno posto je monitor visi, i imas vise piksela - vise radnog prostora. Veca rezolucija takoder, 1920 x 1200. Meni je za surround tako svejedno bio ja na 3x23 ili 3x24.... Bio sam na 3x2311h, te prodao ih jer sam se nadao naci 3x24 brzo, ne vec skoro mjesec dana nista, a novi su mi preskupi, tak da se ja fino vracam na 23.
Da, ja bas sada kupujem U2312HM :)
Neznam sada dali je velika razlika izmedu njih dvoje...
Osim sto je ovaj 23 incha 16:9 bolji za gaming, kao.
Sta ti mislis, kako ti se cini na U24, a kako na U23?
Uzimaj U24 16:10 mucho bolje od 16:9.
Ah da imam para uzeo bih...
Ali vec sam se dogovorio sa covijekom, ma dobar je 23 incha.
Netreba meni vise :)
Odlicno i jeftinije za 150kn od najjeftinije cijene na nabavi.
Corsair HX650 80+ modularno napajanje.
Piše garancija Asbis...treba vidjeti ima li račun od neke maloprodajne trgovine jer tesko da ce asbis prihvatiti garanciju bez računa
Piše garancija Asbis...treba vidjeti ima li račun od neke maloprodajne trgovine jer tesko da ce asbis prihvatiti garanciju bez računa
Neznam, mislim da svaki dio vode po serial numberu
pa nevidim zasto bi trebao racun ako je garancija ovjerena i zna se koliko garancija traje.
Jel valja navedena tipkovnica, isplati se kupovina?
Nagovorio si me na kupnju :)
Misliš da ova ima hr layout? http://www.diskont24.com/product.php?productid=77887 Vidim da im piše hr u verziji.
Najsigurnije je da ih kontaktiraš i pitaš...ali vrlo vjerojatno s obzirom na taj "hr" u nazivu.
Najsigurnije je da ih kontaktiraš i pitaš...ali vrlo vjerojatno s obzirom na taj "hr" u nazivu.
Poslao sam mail sad u centro, vidjet ćemo.
Hvala za info i recenziju.
http://www.njuskalo.hr/procesori/procesor-amd-fx-x8-8120-box-am3-oglas-7609236
Dobar procesor za malo love, ali ko zna mozda se i isplati cekati jos neko vrijeme da pojeftini ionako jeftin i odlican proc amd fx 8320
novi 8320 je 1100kn tako da se ovaj nikako ne isplati
Edit: vidim da je extreme digital kasnije stavio vecu cijenu ali onda dok sam na mobu gledao je bilo 1100kn

8320 za 1100kn, di?
1250kn su...
Ali 8120 nikako ne vrijedi 1000kn, max 800kn
8320 za 1100kn, di?
1250kn su...
Extreme Digital
Prošlo, svršeno, vrijeme :D
8320 za 1100kn, di?
1250kn su...
Ako prodaju q9550 za 1000 kn ili i5 760 za iste pare onda može i FX 8120.
:D