Imama jedan čudan problem recimo igram neku igru i najedno sve zašteka slika mi po ljupičasti i ne reagira na ništa sam reset ?? Neznam zašto moju konfu imate pod Moj PC.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imama jedan čudan problem recimo igram neku igru i najedno sve zašteka slika mi po ljupičasti i ne reagira na ništa sam reset ?? Neznam zašto moju konfu imate pod Moj PC.
Kakve su temperature?
Ako su u redu onda moze bit da grafa polako "kise".
Hmmm ne vidim temp dok sam u igri ima koji program za to da se vidi ?
EDIT: Našao sam program budem sad vidio.
Temperature su uredu ali mi se sad to više ne dešava u igrama samo nego se je počelo dešavati dok ja nešto radim i to se samo desi slika se smrzne i pojavi se ovakva dole prikazano na slikama, i imam još jedan jako čudan problem imam Google Chrome i idem na stranicu 24 Sata i dok se stranica učitava komp se samo smrzne i ne mogu ništa sve stoji tako jednu minutu nakon toga je sve uredu, probao sam reinstal windowsa reko možda se popravi ali ništa. Može li mi itko pomoč, dali zna tko hitno mi je.
Temperature su uredu ali mi se sad to više ne dešava u igrama samo nego se je počelo dešavati dok ja nešto radim i to se samo desi slika se smrzne i pojavi se ovakva dole prikazano na slikama, i imam još jedan jako čudan problem imam Google Chrome i idem na stranicu 24 Sata i dok se stranica učitava komp se samo smrzne i ne mogu ništa sve stoji tako jednu minutu nakon toga je sve uredu, probao sam reinstal windowsa reko možda se popravi ali ništa. Može li mi itko pomoč, dali zna tko hitno mi je.
Grafa ti je otišla u vječna lovišta... ako možeš posudi grafu od susjeda ili nekog pa probaj, ali je sam gotovo 100% siguran da je grafa...
Dali je to riješenje i za drugi problem ?
Dali je to riješenje i za drugi problem ?
Za ovo s Chromom i 24 sata, ne znam što uzrokuje smrzavanje, ali ovakav ekran znači da je do grafe ili matične, ali prije bih rekao da je do grafe.
Dobro promijeniti ču grafu. A ovo s Chrome i 24 Sata neznam zašto?!
ispeci graficku...nema ti sta drugo bit pokvareno jer je mala mogucnost da ploca ne valja...memorija na grafi ti je riknila cini mi se...
A ovo za Chrome dali je tko softwerski ili hardverski kvar ??
Nvidia 8xxx serija je poznata po tome.Grafa pomalo odlazi u vječna lovišta,ispeci ju nemaš što izgubiti.A da probas web browser promjenit ili updatat ovaj?.