Hi,
taj konkretan laptop ne dostavljaju u Hrvatsku, no jesi li probao sa stranicom "mailboxde.com". Rade se o firmi koja prima i proslijeđuje sve pakete iz Njemačke ili bilo koje druge zemlje EU prema Hrvatskoj. Registracija je besplatna, dobiješ njemačku adresu koju koristiš kada kupuješ, primjerice na Amazonu. Artikl ti dolazi u "Mailboxde.com, oni te kontaktiraju mailom i nude nekoliko dostavnih opcija (rade s njemačkim DHL-om i UPS-om). Oni za svoju uslugu naplaćaju tek proviziju od nekoliko €. Roba ti vrlo brzo stiže doma. Koristio sam njihove usluge nekoliko puta i jako sam zadovoljan a najbolje je što više uopće ne razmišljam dostavlja li neki Nijemac u Hrvatsku ili ne!
Pozdrav
Digitalo me bacio u bed, hitno mi treba blue ray, i fino ga stavim u košaricu, kad ono -banana. Pa bi naručila s hardwareversanda, preko ovog servisa AKO mi još netko od vas može potvrditi dobra iskustva s njima, jer niti WOT, niti Webutation mi ne govore ništa, i samo 425 lajkova na fb stranici mi je sve skupa malo hm-hm.