Odabir Rasvjete

poruka: 6
|
čitano: 1.424
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Odabir Rasvjete

Uglavnom,nisam siguran ako sam na dobro mjesto stavio temu,ali pitanje je,
posto mi u kući rasvjeta(obicne zarulje) traju jako kratko i neda mi ih se stalno mjenjati a volio bi
ustediti na struji(znam da nije velika usteda,ali barem smo ekoloski prihvatljivi :D ) odlucio sam uzeti LED rasvjetu,
ali nigdje nema za kupiti, i između ostalog zanima me dali ona moze potpuno efikasno zamjeniti obicne zarulje.
;)

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Odabir Rasvjete

a zašto ne štedne,koliko znam led su skupe

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
protjeran
The Black Iso kaže...

Uglavnom,nisam siguran ako sam na dobro mjesto stavio temu,ali pitanje je,
posto mi u kući rasvjeta(obicne zarulje) traju jako kratko i neda mi ih se stalno mjenjati a volio bi
ustediti na struji(znam da nije velika usteda,ali barem smo ekoloski prihvatljivi :D ) odlucio sam uzeti LED rasvjetu,
ali nigdje nema za kupiti, i između ostalog zanima me dali ona moze potpuno efikasno zamjeniti obicne zarulje.
;)

led je super rasvjeta..ja je imam posvuda u kući i okokompa..ne zamara oči i mala je potrošnja..jbt..kako nem kupiti..gd je t iživiš??..

15 godina
protjeran
blackalbum kaže...

a zašto ne štedne,koliko znam led su skupe

nisu skuplje od led-erica

16 godina
neaktivan
Odabir Rasvjete

Imaš za naručiti sa inozmnih stranica, npr DealExtreme, puno su povoljnije nego kod nas(samo pazi da nepređeš 26dolara jer ti naplate carinu i porez).

EDIT: ni kod mene nema za kupiti LED resvjetu (Ilok){#}

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Odabir Rasvjete

ma ja sam u Rijeci,ali ne znam tocno kakve...treba li ueti one koje daju toplu boju..itd..zanimalo bi me malovise o tome..

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice