Uglavnom,nisam siguran ako sam na dobro mjesto stavio temu,ali pitanje je,
posto mi u kući rasvjeta(obicne zarulje) traju jako kratko i neda mi ih se stalno mjenjati a volio bi
ustediti na struji(znam da nije velika usteda,ali barem smo ekoloski prihvatljivi :D ) odlucio sam uzeti LED rasvjetu,
ali nigdje nema za kupiti, i između ostalog zanima me dali ona moze potpuno efikasno zamjeniti obicne zarulje.
;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a zašto ne štedne,koliko znam led su skupe
Uglavnom,nisam siguran ako sam na dobro mjesto stavio temu,ali pitanje je,
posto mi u kući rasvjeta(obicne zarulje) traju jako kratko i neda mi ih se stalno mjenjati a volio bi
ustediti na struji(znam da nije velika usteda,ali barem smo ekoloski prihvatljivi :D ) odlucio sam uzeti LED rasvjetu,
ali nigdje nema za kupiti, i između ostalog zanima me dali ona moze potpuno efikasno zamjeniti obicne zarulje.
;)
led je super rasvjeta..ja je imam posvuda u kući i okokompa..ne zamara oči i mala je potrošnja..jbt..kako nem kupiti..gd je t iživiš??..
a zašto ne štedne,koliko znam led su skupe
nisu skuplje od led-erica
Imaš za naručiti sa inozmnih stranica, npr DealExtreme, puno su povoljnije nego kod nas(samo pazi da nepređeš 26dolara jer ti naplate carinu i porez).
EDIT: ni kod mene nema za kupiti LED resvjetu (Ilok)
ma ja sam u Rijeci,ali ne znam tocno kakve...treba li ueti one koje daju toplu boju..itd..zanimalo bi me malovise o tome..