Imam neke zvučnike ne znam ni kako se zovu ni ništa ne piše na njima (ŠROT IPO) al me zanima na kolkom naponu rade (napajanje iz usb porta)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam neke zvučnike ne znam ni kako se zovu ni ništa ne piše na njima (ŠROT IPO) al me zanima na kolkom naponu rade (napajanje iz usb porta)
USB pruža 5-5.5 V
Ne kužim točno šta te zanima...
eto to sta si reko... ;) hvala
i sad mogu pitat jos nesto...ako spojim serijski takve dvoje zvucnike na aku od 12V to bi trebalo funkcionirat ok?
Treba ti prvo pojačalo. Zvućnike ne možeš spojit direktno u struju. Ako hočeš spojit na 12V onda nabavi auto pojaćalo.
hmmm...da moglo bi pojacalo pa spojit na njega zvucnike al trenutno ga nemam...moze li ovako
http://www.links.hr/?naziv=front-panel-scythe-kaze-q-3-5-potenciometar-za-ventilator-3-5-crni&option=artikl&id_artikl=050.912.096 imam doma 1 i spojim ga na aku...zvucnicima ogulim usb port i spojim ga na potenciometar koji je smanjen do kraja...i na kraju spojim ipod na zvucnike
gle, taj akumulator ne možeš samo tako spojiti. prvo da bi mogao bilo što s tim zvučnicima moraš znati neke podatke o njima. i prije njih moraš imati nekakvo pojačalo ili nešto.
ako ništa bar ih slikaj
mislim da je deklarirano 5v no uvijek to varira prema nize.