Maksimalna voltaža iz usb porta?

poruka: 7
|
čitano: 3.531
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Maksimalni napon iz usb porta?

Imam neke zvučnike ne znam ni kako se zovu ni ništa ne piše na njima (ŠROT IPO) al me zanima na kolkom naponu rade (napajanje iz usb porta)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Maksimalni napon iz usb porta?
slamka kaže...

Imam neke zvučnike ne znam ni kako se zovu ni ništa ne piše na njima (ŠROT IPO) al me zanima na kolkom naponu rade (napajanje iz usb porta)

USB pruža 5-5.5 V

Ne kužim točno šta te zanima...

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 15:16 (Kordy).
14 godina
neaktivan
Re: Maksimalni napon iz usb porta?

eto to sta si reko... ;) hvala

i sad mogu pitat jos nesto...ako spojim serijski takve dvoje zvucnike na aku od 12V to bi trebalo funkcionirat ok?

17 godina
neaktivan

Treba ti prvo pojačalo. Zvućnike ne možeš spojit direktno u struju. Ako hočeš spojit na 12V onda nabavi auto pojaćalo.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hmmm...da moglo bi pojacalo pa spojit na njega zvucnike al trenutno ga nemam...moze li ovako

http://www.links.hr/?naziv=front-panel-scythe-kaze-q-3-5-potenciometar-za-ventilator-3-5-crni&option=artikl&id_artikl=050.912.096 imam doma 1 i spojim ga na aku...zvucnicima ogulim usb port i spojim ga na potenciometar koji je smanjen do kraja...i na kraju spojim ipod na zvucnike

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

gle, taj akumulator ne možeš samo tako spojiti. prvo da bi mogao bilo što s tim zvučnicima moraš znati neke podatke o njima. i prije njih moraš imati nekakvo pojačalo ili nešto.

ako ništa bar ih slikaj

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mislim da je deklarirano 5v no uvijek to varira prema nize.

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice