Laptop sa pregorenom pločom

poruka: 19
|
čitano: 1.673
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Sestri mi je riknila ploča na laptopu, nisam siguran sta ima u njemu jer je ona u budimpesti sad, znam da ima neki intelon dual core, neki iz one core duo serije, za ostale djelove neznam, ugl dali se ostali djelovi mogu iskoristit, izvadit i prodat itd...????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Naravno...........

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Laptop sa pregorenom pločom

dakle moze se povadit proc memorija, grafa ako nije integrirana i sve ostalo pa prodat, super :=)

15 godina

E jos nesto jel mi mozete rec , sestra je taj laptop odnila na servis, i covjek joj je reka da je ploča mrtva, naime laptop je normalno radio dok nije potrosio bateriju jer je sve u redu osim sto nece da se puni, odjednom se prestao punit i punjenje vise uopce ne funkcjonirra, probali smo 10 punjaca itd... ali covjek kaze da je ploča mrtva, kako je to moguce ako laptop radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-odnesi drugom majstoru, nije svaki majstor (naj)pošteniji... moguće da je kvar mali, ali ako je stvarno ploča, popravak je nisplativ.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina

da, moze ali jeli uopce moguce da je ploca mrtva ako laptop radi.

16 godina
athlon64 kaže...

da, moze ali jeli uopce moguce da je ploca mrtva ako laptop radi.

-tko zna što je sve moguće... (ovo nije). Jer kad kažeš da laptop radi.. -zašto je onda u servisu?

15 godina

Nije u servisu , kod sestre doma je ona je u budimpesti, ona kaze da je radila par dana nesto na njemu( bavi se programiranjem za naftnu indrustriju, promgram se zove pimps ako ste culi) i da je jjedan put vidila da laptopu treba punjenje jer je baterija napola bila puna ali laptop je bio na punjacu i pokusavala je i druge punjace koje rade , takoder je probala svoj na drugom laptopu i radi, dakle radi sve samo nece da se puni?

EDIT: e da, sto sve mogu izvadit iz njega i za koliko tp sve mogu prodat, laptop je ovaj:   http://www.ciao.co.uk/Fujitsu_Siemens_AMILO_Pro_V3515_Edition_C_430_1_73_GHz_15_4_TFT__6633032

EDIT: mislim da ipak nije vaj laptop jer sam nasao da ovaj ima intel celeron, njoj je naljepnica intel core duo tako da...

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 20:50 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-naravno, svi naftaši koriste taj program. Popularan je u okolici Texasa i Balatona...

Možda je samo pomiješala punjače, mobitel, laptop... ima toga.

Pogotovo ako je pokušala na drugom i na tom drugom radi... -treba pokušati i obrnuto.

Ili ostaviti kontakt podatke na PP Namigiva

15 godina

Pomjesala punjac od mobitela i laptopa, a ovo bi ka trebalo bit saljivo hahahah, a okej, nego sta se sve moze iskoristit iz laptopa, hard disk se vidim moze spojit nekm adapterom na komp i on bi meni bio koristan, memorija se moze vadit i iskoristit, sta se jos moze, procesor??, jeli monitor iskoristiv

EDIT: haha sestra se cudi kako ti znas za to

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 21:14 (athlon64).
15 godina
neaktivan

Sto se tice ekrana koji je i koliko novaca?

When you are halfway up,you are always halfway down

0 0 hvala 0
15 godina

kako mislis koji je i koliko novaca, 17 widescreen, jeli se to uopce moze spojit na komp.

15 godina
neaktivan

Proc mozes slobodno prodat ako je samo ploca otisla..............

Isto tako i za ekran..............

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 21:25 (Ivan 992).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Neshvacam, proc se vadi na normalni nacin iz nekog socketa ko i u kompu?? za monitor sam cuo da se nikako nemoze spojit na komp, ali se pretpostavljam moze spojit na neki drugi laptop, ima li jos koji dio koji je iskoristiv??

15 godina
neaktivan

Od vanjskih stvari recimo punjac, ekran nemos nikako spojit na komp (bar ne normalnim putem), tipkovnica, touchpad, zvucnici, mozda i hlađenje al za to nezz bas..........

EDIT:

Proc normalno lezi u svom socketu dok ga ti ne izvadis.................

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 21:39 (Ivan 992).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-prije nego povadiš ono malo iskoristivih dijelova, ipak provjeri s nekim majstorom koji te neće ''ogulit i zavaljat'', imam osjećaj da je nešto sitno... ali sigurno se varam.

Sami dijelovi su relativno beskorisni-jeftini-nepotrebni osim isključivo serviserima za popravak.

Disk (vjerojatno SATA) možeš direktno spojiti na PC, ako je nešto stariji (ATA) nema koristi.

1 0 hvala 0
15 godina

naravno da cu probat prije, ne brini, disk je sata od 200gb i jako ce mi dobro sluzit jer mi bas fali prostora, ako nebudem mogo nista ostalee cu djelove pordat, rodak mi je serviser pa mozda i njemu treba, mozda mogu dobit neke pare od njega.

17 godina
neaktivan

Jesi probao malo potražit MB na ebayu. Možda je tamo nađeš za neku sitnu lovu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

a evo pogledat cu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice